Icimdeki korkular..

TospaAnnesi

Emir Ayaz'ın Annesi ♡
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2015
1.684
4.776
133
29
Selamin aleykum kizlar..
Hayirli.kandiller.. Allahim su mubarek gunde kabul olunmayan duanizi affolunmayan gunahinizi birakmasn..
Oncelikle ben 19aylk evliyim.. cok sukur gecen hafta adet gunumde (22haziran) evde idrar testinde poztifi gordum..
Ertesi gun kan yaptrdm degerm 179.91 di.
Doktor haftaya tekrar gel dedi bu carsamba gittim bsey demedi beta hcg istyrm dedi ordada kan sonucu 2032.98 cikti :nazar:
2gun sonra yine gel keseye bakalm dedi ama bugun gitmedm buraz bekleyeeyim dedm.
Ama ve lakin korku var icimde.. bundan once evliligmin ilk ayi hamile kaldm dusuk oldu. Cook zaman sonra geldi bebegim.. cok sukur. Ama simdide aklimda kimyasal midir dis gebelikmidir sorulari donup donup duruo keske gitseydm dedm:işsiz:
Nasil anlasilirki kimyasal yada dis gebelik.. o_O
Tecrubeli arkadaslar siz kesenizi beta hcg kacken gordunuz..
Keske gitseydim:kızgın: ama dedm zaman gecsinde hem.kalbinide duyarm.. vaktinizi aldiysam hakkinizi helal edin:KK1:

Ben ilk yedi haftalıkken gittim gitmişken kalp atışını da dinleyelim diye. Aile hekimim öyle demişti. Dört ya da beş haftalıkken de 1197 falan çıkmıştı bhcg yani seninki de güzel görünüyor. Kimyasal olsa böyle olmazdı. Diş gebeliği ben de bilmiyorum malesef

İnşallah gönlüne göre olan ,hayırlı olanı nasip eder rabbim tez zamanda.
Hayırlı kandiller. :KK200:
Cok cok tesekkur ederim rabbim herkesin kalbine gore versn cok saol kibarligindan dolayi tesekkur ederm :-) korktum bi an hani bole soranlara yat ultrasondan bakiym diolar ya cok gülürdüm o yorumlara :-) tekrar tesekkurler :KK200:

Ben ilk yedi haftalıkken gittim gitmişken kalp atışını da dinleyelim diye. Aile hekimim öyle demişti. Dört ya da beş haftalıkken de 1197 falan çıkmıştı bhcg yani seninki de güzel görünüyor. Kimyasal olsa böyle olmazdı. Diş gebeliği ben de bilmiyorum malesef
Tesekkur ederiimm insallah guzel olur hersey :-) sizin bebeginizide rabbim bagislasn insallah :KK46::nazar:

kimyasali bilmiyorum ama dis gebelikde asiri yuksek oluyo deger sizin degeriniz gayet iyi yukselmis bence bi sorun yoktur zaten olsa doktorunuz supheli gebelik derdi onlarda yukselise bakip saglikli gebelikmi diye anlamak icin 2 gunde test istiyo

Değerlerinizin artışına göre dış gebelik olduğunu sanmıyorum. İyi düşünün iyi olsun inşallah

kimyasali bilmiyorum ama dis gebelikde asiri yuksek oluyo deger sizin degeriniz gayet iyi yukselmis bence bi sorun yoktur zaten olsa doktorunuz supheli gebelik derdi onlarda yukselise bakip saglikli gebelikmi diye anlamak icin 2 gunde test istiyo
Allah razi olsun gercekten icimi rahatlattiniz cok sevaba girdiniz dilerm cevapsiz sorularinz hic olmasin :-)

kimyasal olmadığı kesin...
gönlünü ferah tut..dua et..aklına kötü şeyler getirme..Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Amon cnm saolasn seninkinide allah bagislasin.. kac haftada keseyi gormustn sen hcg kacti hatrliymusun?

amin çok teşekkür ederim..7. haftada keseyi gördük canım...benim kan tahlilimde en son 629 u gördük sonra birdaha yaptırmadı doktor..yani keseyi gördüğümüzde hcg kaçtı bilmiyorum..

amin çok teşekkür ederim..7. haftada keseyi gördük canım...benim kan tahlilimde en son 629 u gördük sonra birdaha yaptırmadı doktor..yani keseyi gördüğümüzde hcg kaçtı bilmiyorum..
Anldm.cnm baya buyumussunuz siz ayy bz de buyuruz sag salim ins.

Canım iyi düşün iyi olsun ben de çok evhamlıydım değerim yüksek olduğu halde kese görünmemişti alttan muayene olmuştum insan hemen sonuç almak istiyor...
UmarıM gönlünce olur bebişin de sağlıklıdır doktora nereye gıdıyorum kıme

Canım iyi düşün iyi olsun ben de çok evhamlıydım değerim yüksek olduğu halde kese görünmemişti alttan muayene olmuştum insan hemen sonuç almak istiyor...
UmarıM gönlünce olur bebişin de sağlıklıdır doktora nereye gıdıyorum kıme
Cnm sn skaryadasn demi hangi dr.a gdiyosun

Back
X