- 22 Temmuz 2018
- 620
- 48
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Bir çılgınlık yapıp tırnakları çıkara bilirsin meselaKızlar ben bir isteğim için namaz kılıp dua etmiştim ve olmuştu.Şimdi nedense tekrar bir isteğim var ve deli gibi içimde namaz kılma isteği var ama tırnaklarımda protez var sadece dua edebiliyorum.Bu içimdeki istek olcak mı demek ?
Biz nerden bilelim bacım senin isteginin sebebini garip garip sorular soruyorsun.Tırnakları çıkarttırcam demedim sadece bu isteğimin neden bu kadar yoğun olma sebebini sordum
Bence ayıp olmaz de kendine.Cahil dicemde ayıp olcak diye söyleyemiyorum demek istediğim TIRNAK ÇIKARTMAK DEĞİL
Sizin içinizdeki namaz kılma isteği benim içimdeki insan sevgisine benziyor.Kızlar ben bir isteğim için namaz kılıp dua etmiştim ve olmuştu.Şimdi nedense tekrar bir isteğim var ve deli gibi içimde namaz kılma isteği var ama tırnaklarımda protez var sadece dua edebiliyorum.Bu içimdeki istek olcak mı demek ?
İsteğiniz bir kez olmuş, siz de ya bir daha tutarsa diye namaza yöneliyorsunuz. İçinizdeki namaz kılma aşkının nedeni bu, dileğiniz bir kez olmazsa geldiği gibi gider bu sevda.Tırnakları çıkarttırcam demedim sadece bu isteğimin neden bu kadar yoğun olma sebebini sordum
Yok ablacım önceki istek namazla olmuş şimdi yine kılman lazım demekki...sadece duayla olmaz o işler.Ayrıca Allah'ın işi gücü yok senin protezlerin derdine mi düşcek allasen,en iyisi dua da etme protez bozabilir fln.Kızlar ben bir isteğim için namaz kılıp dua etmiştim ve olmuştu.Şimdi nedense tekrar bir isteğim var ve deli gibi içimde namaz kılma isteği var ama tırnaklarımda protez var sadece dua edebiliyorum.Bu içimdeki istek olcak mı demek ?
Bizim bi akraba var oğlunu boşattırmaya çalışıyor 5 vakit namaz kılıyorHer gun 5 vakit namaz kilanlarin da istekleri kabul olacak diye bir sey yok.Biz ne bilelim istediginiz kabul olacak mipazar pazar cok degisik konular geliyor masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?