Hepinizin az çok diyeceği sözleri biliyorum belki diğer konulara nazaran çok basit bir konudur ama içimdeki.., geçer,alışırsın,demekki hayırlısı buymuş,biri gider biri gelir, senin için üzülmeyeni ne kafaya takıyorsun.. Aslında bunu yazan bi başkası olsaydı ben de bu tip yanıtlar verirdim muhtemelen .. Ama o durumu siz yaşayınca veremiyorsunuz aynı tesellileri kendiniz için. Ayrılalı 9 gün oldu zaten açtığım konularda nedeni var haketmedim diyorum her şey güzelken birden değişti ve ben onu sevmiştim 3 ay çıktık ama her gün yanımdaydı . Çok büyük sözler söylemedi ama sevdiğini söylüyordu her gün yannımda olmak istiyordu bunlar güzel şeyler evet onlayken sadece güler eğlenirdim mutluydum.. 9 gün önce beraber olduğum adam artık yok onun beni haketmediğini bile bile üzülüyorum onun için ve bi gün iyiyim aklımda yok çok bi gün hep aklımda napıyo birini mi buldu vs..Ve her sinirlendiğimde bişiler yazıyorum ona yollıcakmışım gibi öfkemi dışarı atıyorum .. Çok öfkeliyim zamansız bir ayrılıktı ben çok duygusal biriyim kaldıramıyorum ve onu özlüyorum resimleri silemedim bile elim telefona gitmiyor
Ona içimdeki tüm siniri öfkeyi anlatan o mesajı yollamak istiyorum arkadaşlarım yollama ,küçülceksin gözünde umursamayacak diyor zaten söylesemde gelmicek bir daha söylemesemde ama tutamıyorum . Kızlar nolur yardım edin içim acıyor bana soğudum istemiyorum artık anlaşamıyoruz dedi ki öyle elle tutulur bir sorun bile yoktu birden soğudu gittiii.. Ben gözünün içine bakarak ağladım gitme dedim o ağlamam üzüldü sadece ben de gitmesine hayatımdan
( Zaman geçirmiyo içimdeki öfke dinmiyor Onun pişman olup dönmesi için her gece dua ediyorum kızlar nolur akıl verin
Psikolojim bozuldu.