İçimdeki okuma isteği nişanlımın karşı çıkışı

ARKADAŞLAR HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. NİŞANLIM HALA KONUŞMUYOR BENİMLE, SOĞUKLUĞUNU GEÇTİM, O GÜNDEN BERİ ARAMIYOR SORMUYOR BİLE. VE BEN DE KARAR VERDİM ANNEMLEDE KONUŞTUM, AYRILACAĞIM ONDAN. AYRILDIKTAN SONRA İSE HAYATIMI KENDİ İSTEKLERİM DOGRULTUSUNDA YAŞAYACAĞIM, ONU SEVİYORUM EVET AMA ZAMANLA BUNUDA YENEBİLİRİM. ARTIK KENDİMİ HİÇ KİMSEYE EZDİRMEYECEĞİM. VE ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM;

En kısa zamanda kpss önlisans için dersaneye başlayacağım, açıktan yine lisans tamamlayacağım, ve derslerimi etkilemeyecek bir iş bulursam hemen çalışmaya başlayacağım, ama öncelikli olarak okulu bitirmeye ve kpss ye odaklanacağım. Çok kararlıyım...

Hepiniz sağ olun...
:54: :54: :54:

Erkekler çok değişiyor, seninki başta böyle ise sonradan sana daha çok karışacak haberin olsun. Okumana mani olacak "odun' bir nişanlın varsa, önce okulunu seçmen gerekir. Olur da ikna olursa, onu da okuması için ikna edebilirsin böylece beynine kan gider biraz ve 'onun gözüyle' denk olursunuz. Belki de ayrılmanız daha hayırlıdır.

erkeklerin mantigina bayiliyorum bazen. Sanki es degilde köle aliyorlar. Ne demek izin veririm, izin vermem???? Bu neyin kafasi?
Izin belli bir yasa kadar ailemden aldim, belli bir yasdan sonrada onuda yapmadim, fikir danisirim evet, ama kendi kararimi kendim veririm, kücük cocuk degilim. Kadin olmak baskalarinin hakimizda karar verecek demek degil!

Bu düsüncede bir erkek zaten es aramiyor, mal aliyor evine demek cünkü esit görmüyor esini. Ama ES demek esit demek.

ARKADAŞLAR HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. NİŞANLIM HALA KONUŞMUYOR BENİMLE, SOĞUKLUĞUNU GEÇTİM, O GÜNDEN BERİ ARAMIYOR SORMUYOR BİLE. VE BEN DE KARAR VERDİM ANNEMLEDE KONUŞTUM, AYRILACAĞIM ONDAN. AYRILDIKTAN SONRA İSE HAYATIMI KENDİ İSTEKLERİM DOGRULTUSUNDA YAŞAYACAĞIM, ONU SEVİYORUM EVET AMA ZAMANLA BUNUDA YENEBİLİRİM. ARTIK KENDİMİ HİÇ KİMSEYE EZDİRMEYECEĞİM. VE ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM;

En kısa zamanda kpss önlisans için dersaneye başlayacağım, açıktan yine lisans tamamlayacağım, ve derslerimi etkilemeyecek bir iş bulursam hemen çalışmaya başlayacağım, ama öncelikli olarak okulu bitirmeye ve kpss ye odaklanacağım. Çok kararlıyım...

Hepiniz sağ olun...

Milyon kez beğenebilir miyim bunu? Umarım aynı kararlılıkla devam edersiniz. Yeni yeni insanlar tanıdıkça iş ortamına da girince göreceksiniz ki sizi hakeden nice insan var. Dünya bu hanzolardan ibaret değil. Ve bir gün sizi gerçekten seven arkanızda duran insanla tanışınca iyiki diyeceksiniz iyi ki. Aileniz sevecek siz seveceksiniz ve birlikte bir yola baş koyacaksınız.

Hepiniz sağ olun...

her genç kız sizin gibi bilinçli olsa. ve gerçekleri görebilse.
tebrik ediyorum sizi:46::46:

Walla tatlim ilerisini düşün ben aof okuyorum Esim şuan orda butda calismami istemio okulunu bitir olacaksan memur ol dio allah nasip ederse bence sen nisanliylen bu KDr taviz verme derim bn

ne yap ne et o dıplomayı elıne al.. hayır eğitim yuzunden küsmeler nedir arkadas ya :) kaldıramıyorsa bunu nısanlında aöf okusun dimi ama... eğitimden kımseye zarar zıyan gelmez.

Öncelikle hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim, acı ama gerçek... İnşallah hayırlısı olur...

Zor zamanlar geçirmişsin, ama yılmamışsın sonunda zafer senin olmuş, ama gönül isterdi ki eşin seni sonuna kadar desteklesin, bizimle gurur duymaları gerekirken sanki suç işliyormuşuz gibi engel olmaya çalışmaları çok acı, Allah akıl fikir versin, Allah yardımcımız olsun inşallah...

Ama ben istediğim gibi bi iş bulursam yine okul hayatımda dinlemediğim gibi yine dinlemem eşimi. isterse boşasın.bu yüzden beni kaybetmeyi göze alacaksa o kaybeder ben hiç birşey kaybetmem.
sen nişanlısın daha yolun başındasın. tavrını koy. gerekşrse aileni devreye sok
allah yardım etsin.

benim eşim benden daha az okumuştur
geçenlerde ona geç bile kaldığımı açıköğretimden ni okuyacağımı söyledim
hiç tepki vermedi sevindi aksine
seninki kendinden üstün görmek istemiyo
kararlı tavrını sevdim canım..
bu yüzden de senden ayrılacaksa rengini belli etmiş kendi bilir zaten

Back
X