- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
ARKADAŞLAR HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. NİŞANLIM HALA KONUŞMUYOR BENİMLE, SOĞUKLUĞUNU GEÇTİM, O GÜNDEN BERİ ARAMIYOR SORMUYOR BİLE. VE BEN DE KARAR VERDİM ANNEMLEDE KONUŞTUM, AYRILACAĞIM ONDAN. AYRILDIKTAN SONRA İSE HAYATIMI KENDİ İSTEKLERİM DOGRULTUSUNDA YAŞAYACAĞIM, ONU SEVİYORUM EVET AMA ZAMANLA BUNUDA YENEBİLİRİM. ARTIK KENDİMİ HİÇ KİMSEYE EZDİRMEYECEĞİM. VE ŞUNU DA SÖYLEMEK İSTİYORUM;
En kısa zamanda kpss önlisans için dersaneye başlayacağım, açıktan yine lisans tamamlayacağım, ve derslerimi etkilemeyecek bir iş bulursam hemen çalışmaya başlayacağım, ama öncelikli olarak okulu bitirmeye ve kpss ye odaklanacağım. Çok kararlıyım...
Hepiniz sağ olun...![]()
![]()
![]()
Erkekler çok değişiyor, seninki başta böyle ise sonradan sana daha çok karışacak haberin olsun. Okumana mani olacak "odun' bir nişanlın varsa, önce okulunu seçmen gerekir. Olur da ikna olursa, onu da okuması için ikna edebilirsin böylece beynine kan gider biraz ve 'onun gözüyle' denk olursunuz. Belki de ayrılmanız daha hayırlıdır.