İçimdeki sevginin bitmesi için neler vermezdim

periperili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
293
0
116
Kütahya
birisinden hem tiksinip hem nasıl aşık olabilir bir insan ?? sevgilimle ayrılmak üzereyiz belki yazılarımı okuyanlar bilir sallantıda olan bir ilişkim var bir ayrılıp bir barışıyoruz ama hiç bir şey yolunda gitmiyor güvensizlik çok fazla görüştüğü kızların haddi hesabı yok ama seni seviyorum diyor o kadar onursuzlaştım ki bitirme cesaretini bulamıyorum çok canımı yakıyor her seferinde bitti diyorumm aramadığında kabulleniyorum bi kere arasa yelkenler suya iniyor kurtulmak istiyorumm ama bi kere o acıyı yaşadım günlerce nefes almadım 1 sene ayrı kaldık sonra tekrar barıştık bu işin içinden çıkamıyorum çıldırmak üzereyim ne olur bana yardım edin...

iyice düşün sevgilinin artılarını ve eksilerini.bu anlattıkların baya olumsuz şeyler.Bir erkeği çok sevebilirsin,onun için çok fedakarlık yapabilirsin ama karşındaki insan buna değiyor mu onu da düşünmen lazım.İlişkinizin durumu nereye gidecek,evlenecek yaşlarda mısın yada evlenmeyi düşünüyor musunuz?belki evlilik için gençsinizdir,o zaman erkekler de daha çocuksu tavırlar sergileyebilirler ama 24 25 yaşlarında daha aklı başında insanlarsanız üzgünüm ama erkek arkadaşından sana hayır gelmez.artık kişiliği iyice oturmuştur ve bu saatten sonra zor değişir.Seni üzen,sürekli başka kızlarla görüşen bi erkek büyük ihtimal öyle devam edecektir.gerçekten ayrılmak,kurtulmak istiyorsan sadece biraz irade ve cesarete ihtiyacın var.İyi bir insansan emin ol Allah seni hiç üzmeyecek hep mutlu olmanı sağlayacak bi insanı zaten karşına çıkartacaktır.

Evet buna benzer bir deneyimi ben de yaşadım ve üç yıl kadar süren aşağılanma, ayrılıp barışma ve sürekli sürüncemede bırakılma hikayesinden sonra anladım ki suç karşımdakinde değil bendeydi. Sevecenlik, anlayış ve saygı gösterebilecek onca insan arasından bir seçim yapmak yerine gidip böyle bir insanın eğlencesi olmayı ben tercih etmiştim ne de olsa. İnan bana, zamanında kendime çektirdiğim acıyı hayretler içinde hatırlıyorum şimdi. Öyle hastalıklı bir aşk varlığını insanı daima mutluluğa aç bırakarak sürdürebilir ancak. Karşımdaki beni neden sevmiyor diyerek kendine olan sevgini yitirirsin zamanla. Şimdi ben sana söylüyorum: Sen çok güzel, değerli ve sevilmeye layık bir insansın. Başka kimseye bunu ispatlamaya da ihtiyacın yok. Sevgini bu özelliklerini görebilmek ve buna uygun davranabilmek için telkine ve yalvarmaya ihtiyaç duymayan bir adama vermelisin. Sana acı çektirerek kendini tanrılaştırmaya çalışan o zavallıya da merhaba bile deme artık. Çünkü zaman kaybediyorsun!

Son düzenleme:
evet her an mutsuzluk içindeyim neden diye sürekli kendimde görüyorum hatayı face de gördüğünde bile bana yazma zahmetinde bulunmuyor beni boğma diyor ben sadece sevdim normal bir ilişki yaşamak istedim ama yapamıyoruz bunu biliyorumm şimdi bana kızgınmış benimle görüşmek istemiyormuş bende bu durumu ayrılmışız gibi düşünerek odan ayrılmak için cesaret bulmaya çalışıyorum ama yapmam lazım giden benden gidiyor evlilik söz konusu bile değil aramızda mezhep farkı buna benzer bir sürü sorun var ben göğüs gererim diye düşünüyordum ama olmuyor hayatımda yaşadığım en büyük ve en acı aşk olarak hatırlamak en doğrusu sanırımmm ama iştee yapabilsemmm yapabilsemmm....

söylediklerinin hepsi doğru hastalıklı bir ilişki ve bitmesi lazımm son zamanlarındayız ben de biliyorumm ama yine acı çekmek yine aynı uçuruma düşmek beni korkutuyorr Allahtan tek dileğim bitecekse de canımı yakmadan bitsin çünkü artık gücüm kalmadı...

ben 26 yaşındayım erkek arkadaşım 30 ama onunla evliliğe dair hiç bir umudum yok oda bunun olmaycağını söylüyor ben ise etrafında beğenilen mesleği olan bir bayanım hak ediyormuyum hayır kendime yapıyorumm ömrüm geçiyor bir hiç uğruna farkındayım ama başaramıyorumm...

canım benim çok üzüldüm. sana unut salla boşver diyemiyorum şu anda aynı acının en büyüğünü 3 aydır her saniye yaşıyorken. ancak sadece şunu söyleyebilirim. sen şu anda bitirmeyerek acılarını engellemeyeceksin sadece erteleyeceksin. maalesef sonu baştan belli ben de defalarca ayrıldım barıştım ama sevildiğime gerçekten inandım ama öyle bir zaman geliyorki sevgide yetmiyor senin için mücadele etmesi ve seni gerçekten istemesi gerekiyor bu yoksa sen şimdi çekeceğin acıyı birkaç ay ya da birkaç yıl sonrasına ertelersin. sonra da yitip giden gençliğin, elinden kayıp giden hayallerin ve asla unutamayacağın anılarla başbaşa kalırsın. karar tabiki senin ama çok iyi düşün

bu acıyı ben sadece ayrıyken yaşamıyorum biz birlikteykende mutsuzuz sevdiğini söylemesi değil önemli olan bunu hissetmesi bundan hiç bir zaman emin olmadım başka kadınları kabul ettim içimde ki o hastalıklı sevgi yüzünden o kadar çok kısmetim var ki hepsini göz ardı ediyorum hayatımı erteliyorum neden bir hç uğruna biliyorummm tüm gerçekleri ama lanet olsun vazgeçemiyorumm yapamıyorum asıl canımı yakan da bu işte...

Sonunuzun olmadığının sen de farkındasın.ben de seninle çok benzer şeyleri yaşadım ve çok iyi anlıyorum seni.yaşınızı sormuştum artık ciddi kararlar alacak yaştasınız.üstelik erkek arkadaşın 30 yaşına gelmiş belli bir olgunluğa ulaşmış bi insan.Çalışan bi bayansın ve birlikte olamayacağınızdan bu kadar eminsen ayrıl ondan.hemen başkasıyla sevgili olma bırak ruhun dinlensin biraz.Biraz zaman geçtikten sonra en doğru kararı vermiş olduğunu anlayacaksın.genellikle erkeklerin yaptığı şey elindekileri kaybettikten sonra değerini anlamak.sen onu bırak kararlı ol büyük ihtimal o sana geri dönmek isteyecek ama o zaman sen onu kabul etmeyeceksin.Araya en başta başka kızlar girmiş.aşk 2 kişiliktir.seni bu kadar üzeni isteme lütfen yoksa daha canın yanmaya devam eder.hayatın kabusa dönüşür emin ol.

Üstelik o da evliliğin olmayacağını söylüyormuş.nereye kadar devam edecek bu durum?bunları düşün kararlı ol ve artık hayatını zindana çevirmesine izin verme.dediğin gibi ömür geçiyor..

işte buna alışkanlk deniyor canım. bir çoğumuz yaşadık bu durumu ve benim bildiğim tanıdığım yaşadığım sonu hep aynı bitti... allah yolunuzu açık etsin. ben çok zorlanmıştım artık kimseyle anlaşamam ben demiştim ama şimdi eşim benim dünyam herşeyim onsuz hayat olmaz deme oluyor yani

biz 1 senelik bir ilişkinin ardından çok kötü ayrıldık çok kötü şeyler yaşadık suratımıza bakamıcak hale geldik o kadar kötüydük tam 1 sene ayrı kaldık çok acı çektim unutabilmek hayata tekrar başlayabilmek için tam her şeyi yoluna koymuşken tekrar geldi her şey sil baştan oldu burda en büyük hata bende kabul ettim ve oda biliyor vazgeçemediğimi bunu kullnyor istediği gibi yaşıyor bu da benim canımı çok yakıyor artık yoruldumm saçımda çıkan beyazların tek sebebi zamanında ben de ona çok acı çektirdim bilmiyorum belkide bunların acısnı çıkartıyor.

hayatım kabusa dönüştü ve ben hep aynı yerdeyim ama umutsuz olmak istemiyorumm başarabilirimm birazcık güce ihtiyacım var onsuz olmayı kabul etmek en doğru adım olacak sanırım desteğin için çok teşekkür ederim yaşanmışlıkları duyunca tek sen olmadığını anlıyosun yapabilirim diyorsun..

bak inanki aynı şeyleri gördüm geçirdim. ki ben 4 senemi vermiştim. öyle böyle yıllar geçti. sonra istemeye gelceklerdi. konuşuldu. ankaradan geliceklerdi. son 1 gün kala vazgeçtik bitti. son noktamız o oldu. keşke daha önce bitirebilseydik diye konuştuk. özür diledik birbirimizden helalleştik bir dahada hiç konuşmadık. bundan 4 sene sonrada ben nişanlandım eşimle. sonra evlendim şimdide bebiş bekliyoruz hayatımdan memnunum yani. inşallah seninde benim gibi olur. olmuyorsa zorlama tatlım. inan olmayacaksa olmuyor giden zamanın hayallerin güvenin oluyor bu da seni çooook yıpratır emin ol...

Söylediklerinin,düşündüklerinin çok doğru olduğunu biliyorsun ama uygulamak zor oluyor.Tabi ki yalnız değilsin başta ben olmak üzere aynı durumu yaşayan o kadar çok bayan var ki..Ben bunu başardım her gece ağlarken karşımdakinin bunu hak etmediğini anladığım an ağlamamaya karar verdim.Ve bana bu kadar acı çektiren 3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.kafanda bitirirsen çokkkk mutlu olacaksın : Destek konusuna gelince hiç önemi yok.Umarım bu kötü günleri en kısa zamanda atlatırsın.

ah ah ah bilmezmiyim.. 3 ay oldu...... mantigim tamamen red ediyor.. istemiyorum diyor bitti diyor cok guzel.. gece oluyo bi sarki bi kelime bile yeniden hatirlamama aglamama yetiyor.. bu durumu insallah tez zamnda atlatiriz kardesim... cok cok cok yoruldum......................................................hayatim bitti sanki............ klple mantik arasinda savasmak cok zor... yiprandim yaslandigimi hissediyorum resmen.. depresyona girdim..........rabbim hepimize sabir versin dayanma gucu versin.. hayat bos.. aslinda kendi kendimize ediyoruz.. ama bu da imtihanimizin bir parcasi o sevgiyi veren Allah..guclu olmamiz lazim temizlememiz lazim kalbimizi .....yuregimizi sadece Allahla doldurmaliyiz............ :96:

şu anlattıklarının hepsini yaşdım depresyona girdim ilaçlar ağlama krizleri mantığınla kalbin arasındaki savaşta yenik düşmeler hepsini bir sene önce ayrıldığıımız da yaşadım, bu acıyı yaşamışken ve uçurumun içinden çok zor çıkmışken şimdi neden diye sorgulamadan yapamıyorum neden Allah 1 sene sonra tekrar geri getirdi cevabını bulamıyorumm neden aynı sınavı tekrar veriyorumm hemde o kadar zor toparlanmışken işte şimdi buna gücüm yok yeniden aynı acıları yaşamaya ama ben kabul etmsemde bitti beni gördüğü halde görmemezlikten geliyor demek ki bitti kabul etmem gerek ama nasıll? asıl içinden çıkmadığım da bu...

cnm mutlu olmana çok sevindim bebeğiniz size daha çok mutluluk getirsin inş. darısı bana tek hayalim bir bebek sahibi olmak Allah o günleri gösterir mi bilmiyorum ama şu zor günleri atlatmayı mutlu olmayı çok istiyorumm artık bu acıdan çok sıkıldım...

Bunun sagliksiz bir iliski oldugunun, seni yiprattiginin ve sonu olmadiginin sende farkindasin..
Oyleyse geriye tek birsey kaliyor; onu untumak. Bu isin tek ilaci da zamandir.. Bu "zaman" kimi insanlar icin bir kac hafta. kimileri icin aylarca, kimisi icin de senelerce surebilir. Biraz uzulursun yipranirsin ama emin ol ki kendine olan saygin geri gelir. Simdi sevilmedigini dusundugun bir iliskide nasil kendine olan guvenin ve sevgin zedelendiyse ve ustelik herseye ragmen hep mutsuzsan, ayrilinca da mutlulugundan degisen birsey olmayacak. Yine mutsuz olucaksin, aglayacaksin belki ama hic olmazsa sana seni sevmedigini hissettiren biri hayatinda olmayacak.

Insan bazen hayatini degistiren kararlar alabiliyor. Bu kararlarin arkasinda guclu ve istikrarli durmakta basariyi getiriyor. Onu unutucam hayatima yeniden yepyeni bir sayfada devam edicem de. Bunu surekli dusun. Inanki insanin bilincli dusundugu seyler zaman icinde bilincaltini da etkiliyor. Ve boylelikle bunu ne kadar inanarak ve kararli bir sekilde kendine soylersen o kadar cabuk bu depresif halinden kurtulursun.

Arkadaşlar bana kızabilir ama benim sana önerim başka insalarla görüşmen..Arkadaş gibi çık dolaş, belki içerinden birinden etkilenirsin..Yoksa başka türlü kurtulman mümkün değil..

Ne olacak biliyor musun ?
Karşındaki insanın sana değer verdiğini görünce mantığın devreye girmeye başlayacak ve ben neden üzülmüşüm diyceksin..Yalnız kalbinde ufak bi sizi mutlaka olucak ve çok kısa bir zamanda puffff diye uçup gidicek..

Tabiki elinizde olmayan sebeplerden dolayı mecburen gerçekten seni seven sevgilinden ayrılırsan bu yöntem sadece acı verir..Fakat, hastalıklı ilişkilerde işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…