- Konu Sahibi periperili
-
Evet buna benzer bir deneyimi ben de yaşadım ve üç yıl kadar süren aşağılanma, ayrılıp barışma ve sürekli sürüncemede bırakılma hikayesinden sonra anladım ki suç karşımdakinde değil bendeydi. Sevecenlik, anlayış ve saygı gösterebilecek onca insan arasından bir seçim yapmak yerine gidip böyle bir insanın eğlencesi olmayı ben tercih etmiştim ne de olsa. İnan bana, zamanında kendime çektirdiğim acıyı hayretler içinde hatırlıyorum şimdi. Öyle hastalıklı bir aşk varlığını insanı daima mutluluğa aç bırakarak sürdürebilir ancak. Karşımdaki beni neden sevmiyor diyerek kendine olan sevgini yitirirsin zamanla. Şimdi ben sana söylüyorum: Sen çok güzel, değerli ve sevilmeye layık bir insansın. Başka kimseye bunu ispatlamaya da ihtiyacın yok. Sevgini bu özelliklerini görebilmek ve buna uygun davranabilmek için telkine ve yalvarmaya ihtiyaç duymayan bir adama vermelisin. Sana acı çektirerek kendini tanrılaştırmaya çalışan o zavallıya da merhaba bile deme artık. Çünkü zaman kaybediyorsun!
iyice düşün sevgilinin artılarını ve eksilerini.bu anlattıkların baya olumsuz şeyler.Bir erkeği çok sevebilirsin,onun için çok fedakarlık yapabilirsin ama karşındaki insan buna değiyor mu onu da düşünmen lazım.İlişkinizin durumu nereye gidecek,evlenecek yaşlarda mısın yada evlenmeyi düşünüyor musunuz?belki evlilik için gençsinizdir,o zaman erkekler de daha çocuksu tavırlar sergileyebilirler ama 24 25 yaşlarında daha aklı başında insanlarsanız üzgünüm ama erkek arkadaşından sana hayır gelmez.artık kişiliği iyice oturmuştur ve bu saatten sonra zor değişir.Seni üzen,sürekli başka kızlarla görüşen bi erkek büyük ihtimal öyle devam edecektir.gerçekten ayrılmak,kurtulmak istiyorsan sadece biraz irade ve cesarete ihtiyacın var.İyi bir insansan emin ol Allah seni hiç üzmeyecek hep mutlu olmanı sağlayacak bi insanı zaten karşına çıkartacaktır.
canım benim çok üzüldüm. sana unut salla boşver diyemiyorum şu anda aynı acının en büyüğünü 3 aydır her saniye yaşıyorken. ancak sadece şunu söyleyebilirim. sen şu anda bitirmeyerek acılarını engellemeyeceksin sadece erteleyeceksin. maalesef sonu baştan belli ben de defalarca ayrıldım barıştım ama sevildiğime gerçekten inandım ama öyle bir zaman geliyorki sevgide yetmiyor senin için mücadele etmesi ve seni gerçekten istemesi gerekiyor bu yoksa sen şimdi çekeceğin acıyı birkaç ay ya da birkaç yıl sonrasına ertelersin. sonra da yitip giden gençliğin, elinden kayıp giden hayallerin ve asla unutamayacağın anılarla başbaşa kalırsın. karar tabiki senin ama çok iyi düşün
ben 26 yaşındayım erkek arkadaşım 30 ama onunla evliliğe dair hiç bir umudum yok oda bunun olmaycağını söylüyor ben ise etrafında beğenilen mesleği olan bir bayanım hak ediyormuyum hayır kendime yapıyorumm ömrüm geçiyor bir hiç uğruna farkındayım ama başaramıyorumm...
işte buna alışkanlk deniyor canım. bir çoğumuz yaşadık bu durumu ve benim bildiğim tanıdığım yaşadığım sonu hep aynı bitti... allah yolunuzu açık etsin. ben çok zorlanmıştım artık kimseyle anlaşamam ben demiştim ama şimdi eşim benim dünyam herşeyimonsuz hayat olmaz deme oluyor yani
Sonunuzun olmadığının sen de farkındasın.ben de seninle çok benzer şeyleri yaşadım ve çok iyi anlıyorum seni.yaşınızı sormuştum artık ciddi kararlar alacak yaştasınız.üstelik erkek arkadaşın 30 yaşına gelmiş belli bir olgunluğa ulaşmış bi insan.Çalışan bi bayansın ve birlikte olamayacağınızdan bu kadar eminsen ayrıl ondan.hemen başkasıyla sevgili olma bırak ruhun dinlensin biraz.Biraz zaman geçtikten sonra en doğru kararı vermiş olduğunu anlayacaksın.genellikle erkeklerin yaptığı şey elindekileri kaybettikten sonra değerini anlamak.sen onu bırak kararlı ol büyük ihtimal o sana geri dönmek isteyecek ama o zaman sen onu kabul etmeyeceksin.Araya en başta başka kızlar girmiş.aşk 2 kişiliktir.seni bu kadar üzeni isteme lütfen yoksa daha canın yanmaya devam eder.hayatın kabusa dönüşür emin ol.
biz 1 senelik bir ilişkinin ardından çok kötü ayrıldık çok kötü şeyler yaşadık suratımıza bakamıcak hale geldik o kadar kötüydük tam 1 sene ayrı kaldık çok acı çektim unutabilmek hayata tekrar başlayabilmek için tam her şeyi yoluna koymuşken tekrar geldi her şey sil baştan oldu burda en büyük hata bende kabul ettim ve oda biliyor vazgeçemediğimi bunu kullnyor istediği gibi yaşıyor bu da benim canımı çok yakıyor artık yoruldumm saçımda çıkan beyazların tek sebebi zamanında ben de ona çok acı çektirdim bilmiyorum belkide bunların acısnı çıkartıyor.
hayatım kabusa dönüştü ve ben hep aynı yerdeyim ama umutsuz olmak istemiyorumm başarabilirimm birazcık güce ihtiyacım var onsuz olmayı kabul etmek en doğru adım olacak sanırım desteğin için çok teşekkür ederim yaşanmışlıkları duyunca tek sen olmadığını anlıyosun yapabilirim diyorsun..
ah ah ah bilmezmiyim.. 3 ay oldu...... mantigim tamamen red ediyor.. istemiyorum diyor bitti diyor cok guzel.. gece oluyo bi sarki bi keletirdi ime bile yeniden hatirlamama aglamama yetiyor.. bu durumu insallah tez zamnda atlatiriz kardesim... cok cok cok yoruldum......................................................hayatim bitti sanki............ klple mantik arasinda savasmak cok zor... yiprandim yaslandigimi hissediyorum resmen.. depresyona girdim..........rabbim hepimize sabir versin dayanma gucu versin.. hayat bos.. aslinda kendi kendimize ediyoruz.. ama bu da imtihanimizin bir parcasi o sevgiyi veren Allah..guclu olmamiz lazim temğımızdaizlememiz lazim kalbimizi .....yuregimizi sadece Allahla doldurmaliyiz............ :96:
bak inanki aynı şeyleri gördüm geçirdim. ki ben 4 senemi vermiştim. öyle böyle yıllar geçti. sonra istemeye gelceklerdi. konuşuldu. ankaradan geliceklerdi. son 1 gün kala vazgeçtik bitti. son noktamız o oldu. keşke daha önce bitirebilseydik diye konuştuk. özür diledik birbirimizden helalleştik bir dahada hiç konuşmadık. bundan 4 sene sonrada ben nişanlandım eşimle. sonra evlendim şimdide bebiş bekliyoruz hayatımdan memnunum yani. inşallah seninde benim gibi olur. olmuyorsa zorlama tatlım. inan olmayacaksa olmuyor giden zamanın hayallerin güvenin oluyor bu da seni çooook yıpratır emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?