• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki sıkıntı

mrv_090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
123
40
43
Merhaba hanımlar,
birkac gundur icimde sebebini bilmedigim adını koyamadıgım bir sıkınti var.ve ne yapsam gecmiyor.arada ufak tefek tatsız olaylar yasadım onun etkisi mi bilemem ama gercekten sanki biri beni bogazlıyormus gibi hissediyorum.
bu ruh halinden kurtulmak icin bi suru sey yaptim zihnim bosalsin diye ama hic biri olmuyor..
not: telefondan baglaniyorum diye yazim hatasi varsa özür dilerim..

Merhaba hanımlar,
birkac gundur icimde sebebini bilmedigim adını koyamadıgım bir sıkınti var.ve ne yapsam gecmiyor.arada ufak tefek tatsız olaylar yasadım onun etkisi mi bilemem ama gercekten sanki biri beni bogazlıyormus gibi hissediyorum.
bu ruh halinden kurtulmak icin bi suru sey yaptim zihnim bosalsin diye ama hic biri olmuyor..
not: telefondan baglaniyorum diye yazim hatasi varsa özür dilerim..
Dönemsel olduğunu düşünüyorum.
Çünkü intiharlar da çoğaldı ve bence çok yanlış bir seçim.
Sonunda geçiyor, daha önce de oldu böyle şeyler.
Savaşlar ve ölümler olduğu için, toplum zaten pek sağlıklı ruh hali içerisinde değil.
Eğer çözebileceğiniz bir sorun yoksa aklınızda, zamana bırakın ve sabırlı olun.

Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.onuda yapıyorum her icim daraldıkca her an ediyorum dua.ama bu sıkıntı azalmak dursun sanki artarak kocaman oluyor

Alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.onuda yapıyorum her icim daraldıkca her an ediyorum dua.ama bu sıkıntı azalmak dursun sanki artarak kocaman oluyor
Yaşadığın tatsız olaylar sebebi olabilir mi? Farkında olmadan büyütmus olabilrsin...

Yaşadığın tatsız olaylar sebebi olabilir mi? Farkında olmadan büyütmus olabilrsin...

Belkide haklisin.biraz olaylari akisina birakmak bu kadar takmamam lazim ama engel olamiyorum.cok degisik birsey mutluyum guluyorum ama o sıkıntıyı kalbimdeki o huzursuzlugu hissettigim an daralıyorum.uyumak nedir bilmiyorum sonra

Ufak tefekte olsa, üst üste yaşanılan sorunlar, olumsuz ruh haline sürükleyebilir, kendine zaman ayır, zevk aldığın şeylerle uğraş, zamanla eski haline dönersin.

Ufak tefekte olsa, üst üste yaşanılan sorunlar, olumsuz ruh haline sürükleyebilir, kendine zaman ayır, zevk aldığın şeylerle uğraş, zamanla eski haline dönersin.

Insallah..cunku bu halimden dolayo dahada cok icime kapanir oldum.her zaman hic susmadan konusan gülen insan gitti.

Insallah..cunku bu halimden dolayo dahada cok icime kapanir oldum.her zaman hic susmadan konusan gülen insan gitti.
Kendini buna endeksleme işte, bir sürede olsa sorunlarını görmezden gel, mutlu olmak için ne gerekiyorsa yap, kendini şımart..

Kendini buna endeksleme işte, bir sürede olsa sorunlarını görmezden gel, mutlu olmak için ne gerekiyorsa yap, kendini şımart..

Herhalde ilk yapmam gereken önce ben demek..sevdiklerim tabiki onemli ama once kendime deger vermeli sevmeliyim.bu ruh halinden bi an once kurtulmaliyim..

Insirah suresini okumanizi tavsiye ederim. Bazen Insan neye uzuldugunu anlamiyor oturup sakince dusununce farkediyor neden bunaldgini.umarim sikintiniz biran once gecer.

Bu konuya üniversitemizde geçenlerde gerçekleşen mutluluğun 4 şeritli yolu seminerinden sıkıntıların çaresi olarak öğrendiğim denedigim gördüğüm çözüm yolu ile cevaplayacagim; Dua et :) Çok dindar bir insan degilimdir ama bu konuda bana güven. Mide nasil acikirsa yemeğe kalpte duaya acikiyor ve daralmaya basliyor dedi seminer vveren adam ki o da çok mutasip birşey degildi. Denedim gordum gercekten oyleymis. Kuran meali oku, dua et inan bana gececek. Kendimde onayladim gordum :)

Bu konuya üniversitemizde geçenlerde gerçekleşen mutluluğun 4 şeritli yolu seminerinden sıkıntıların çaresi olarak öğrendiğim denedigim gördüğüm çözüm yolu ile cevaplayacagim; Dua et :) Çok dindar bir insan degilimdir ama bu konuda bana güven. Mide nasil acikirsa yemeğe kalpte duaya acikiyor ve daralmaya basliyor dedi seminer vveren adam ki o da çok mutasip birşey degildi. Denedim gordum gercekten oyleymis. Kuran meali oku, dua et inan bana gececek. Kendimde onayladim gordum :)

Belkide simdiye kadar yaptıgım hatalar yanlislardan dolayı yasadıgım uzuntulerden bu sekilde hissediyorum.dua ediyorum bol bol..

namaz kıl, bolbol dua et, inşirah suresini çok oku kısacıktır zaten, sana iyi gelen insanlarla birlikte vakit geçir...

Cikolata ve Muz ye...Muzda Seretonin var...Gazli iceceklerden uzak dur...Hosuna giden komik filmler izle...Sevdigin insanlarla daha fazla zaman gecir...

Back
X