içimdeki sıkıntı

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
hayırlı geceler arkadaşlar ..gece gece uykum kaçtı neyin nesi bilmiyorum içimde bi sıkıntı çöktü ağlamak istiyorum ağlayamıyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum.. midem alev alıyo sanki yanmaktan derin derin nefes alıyorum of nasıl sabah olurki bu gece...biraz sohbet edersem geçer belki dedim buraya geldim yardımcı olursanız sevinirim sanırım bnm sorunum yalnızlık dertleşecek pek arkadaşım yok olanlarda bir kere arayıpta napıyosun nasılsın demezler sağolsunlar kimseyle dertleşemiyorum...

Kardeş git bi abdest al soguk suyla ...
Uyumaya şartlama kendini ister müzik dinle ister film izle düşünme hayatındaki dertleri ..
Acılı dram olsun film hem vakit geçir hemde iyi bi ağla ohh rahatla mis hem vakit gecer hem açılırsın zümüğünü Çeke çeke uyursun sonra tecrübeyle sabit :KK53:

Kitap okuyabilirsin mesela, sakinlestirici muzikler dinleyebilirsin.. dua oku bol bol ihmal etme.. bende yanlizim koskoca evde.. yapacak bisey yok.. bazen duvarlar uzerime geliyor sanki, resmen kendimi disariya atmak icin biseyler buluyorum.. kendimi mesgul etmeye calisiyorum.. bak yanliz degilsin..

Yalnız olduğunu düşündüğün için bunalmissin canım hiç gidecek kimsen yok mu es dost akraba komşu filan

Yalnız olduğunu düşündüğün için bunalmissin canım hiç gidecek kimsen yok mu es dost akraba komşu filan

malesef canım pek öle can ciğer diyebileceğim kimse yok olanlarda pek öle sır vereceğin dertleşecek kimseler değil belkide bn güvenemiyorum yediğim arkadaş kazıklarından olsa gerek

malesef canım pek öle can ciğer diyebileceğim kimse yok olanlarda pek öle sır vereceğin dertleşecek kimseler değil belkide bn güvenemiyorum yediğim arkadaş kazıklarından olsa gerek
Aynen öyle zaman öyle bir zaman kimse kimseye guvenemiyor Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

Aynen öyle zaman öyle bir zaman kimse kimseye guvenemiyor

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

hiç böle kahve içelim sen gel bn geleyim yok nedense artık hem kimseyle görüşmek istemiyorum ama bazende dertleşecek bi çay kahve içebileceğim insanlar arıyorum puroblem bndemi başkalarındamı anlamadım

hiç böle kahve içelim sen gel bn geleyim yok nedense artık hem kimseyle görüşmek istemiyorum ama bazende dertleşecek bi çay kahve içebileceğim insanlar arıyorum puroblem bndemi başkalarındamı anlamadım
Komşular nasıl. Cana yakın değiller mi? İnsan samimiyet ariyo artık haklısın bende senin gibi düşünüyorum canım ama evlatlarin var heralde en güzel meşgale onlar. Kurslara gidip çevre edinebilirsin.

Komşular nasıl. Cana yakın değiller mi? İnsan samimiyet ariyo artık haklısın bende senin gibi düşünüyorum canım ama evlatlarin var heralde en güzel meşgale onlar. Kurslara gidip çevre edinebilirsin.

çocuklarım var büyüdüler artık okullarda açıldı hep evdeyim...
kurslara geçen yıl gittim sabun kursuna zevkli gidiyo bu yıl daha kayıt yaptırmadım

Canım kocanla dertleşsen bişiler yapsanız beraber..ortak keyf aldığnz bişiler....

hayırlı geceler arkadaşlar ..gece gece uykum kaçtı neyin nesi bilmiyorum içimde bi sıkıntı çöktü ağlamak istiyorum ağlayamıyorum uyumak istiyorum uyuyamıyorum.. midem alev alıyo sanki yanmaktan derin derin nefes alıyorum of nasıl sabah olurki bu gece...biraz sohbet edersem geçer belki dedim buraya geldim yardımcı olursanız sevinirim sanırım bnm sorunum yalnızlık dertleşecek pek arkadaşım yok olanlarda bir kere arayıpta napıyosun nasılsın demezler sağolsunlar kimseyle dertleşemiyorum...

en güzel şey bazen yalnızlıktır. iki yüzlü gereksiz insanlar olmadan

Canım kocanla dertleşsen bişiler yapsanız beraber..ortak keyf aldığnz bişiler....

malesef eşim çok yoğun bi şekilde çalışıyo telde bile nerdeyse konuşamıyoruz sadece eve şu lazım bu lazım ekmek al bn biyere gideceğim gibi kısa konuşmalar yanında hep başkaları ..biraz sıkıntımda orada sanırım.

çocuklarım var büyüdüler artık okullarda açıldı hep evdeyim...
kurslara geçen yıl gittim sabun kursuna zevkli gidiyo bu yıl daha kayıt yaptırmadım
Çalışma imkanın varsa çalış. Kurslara yine gidebilirsin iyi geliyorsa. Herkesin sıkıntısı var muhakkak ama çok da dert etmemek lazım. Herşey olacağına varır.

Back
X