İçimdeki şüphe

Maria_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
33
35
3yıllık ilişkim vardı bn bazı davranıslarından rahatsızım son zamanlarda kavgalar ediyoruz aramız çok limoni ondan uzak bi şehirdeyim şu an . Her akşam bir cafe var sahilde yaklaşık beş gündür akşamları oraya gidiyor . İçimde bazı huzursuzluklar var . Şöyle sormak istedıgım şey var ben onun apple kimliğinin şifresini biliyorum ikimizde iPhone kullanıyoruz. Onun hesabını kendı telimde aktif etsem onun tel konuşmaları mesajlrı benim telime gelir mi ? Ve ona herhangi uyarı mesaji gider mi . Yaptığım saçma belki ama içimde ki şüpheyi gidermem lazım yardımcı olur musunuz bilginiz varsa ?

Bence hic etik değil hatta suç bile olabilir. Esi bile değilsin ajanliga gerek yok güvenmiyorsan ayrılırsın.

Bence bu aşama ilişkinin bittiği aşamadır. Yakalanıp kendini küçük düşürme hiç. Sor, tatmin etmezse cevap ayrıl.

Bir insan neden her akşam aynı cafeye gider ve her şeyde benle kavga ediyor çok agresif sürekli erkek arkadasları ile takılıo
Bu konuda konuştunuz mu?konustuysaniz ne diyor?tatmin edici cevaplar yoksa atlayin gidin gizlice bir akşam o cafeye.ha ben olsam gidermiydim gitmezdim.suphe girdiyse benim için biter.

Bir şey olmadığını görseniz ilişki güzel devam edecek mi? Bu noktaya gelmişseniz zaten bir şeyler kopmuş gibi.

Bir insan neden her akşam aynı cafeye gider ve her şeyde benle kavga ediyor çok agresif sürekli erkek arkadasları ile takılıo
Neden aynı cafeye gider, arkadaşlarıyla takılmayı sevdiği için? Oradaki yemeği sevdiği için? Gitmek istediği için?

Cafeyi çok sevmişse gidebilir. Benimde surekli gittigim yerler vardir. Aldatmasi icin surekli ayni yere gitmesine gerek yok farkli yerlerde de gorusebilir, aldatabilir. Hergun degil de 2 kere veya 1 kere gorustugu biriylede aldatabilir.

Ayni cafeye gidiyor ve siz gittigi yeri biliyorsunuz neyine takildiniz ki ?Ev kuşu mu dışarı çıkmasın mi ?

Haberi dahi olmaz. Ama whatsapp görüşmelerini göremezsin. Telefon çaldığında senin aramaların da ona gider.

Bana göre bu ilişki bitmiş. Eşimi bile bu derecede kontrol etmiyorum. Telefonuna bile bakmıyorum.
Bütün hesabını ele geçirip ne konuşuyor diye bakmak çok yanlış. İlişki bu aşamaya gelmişse bitmeli diye düşünüyorum.

Bende eşimin nişanlıyken apple hesabını kendi telefonumda açmıştım onun telefonundan kapandı hesabı çıkış yapılmış yani ortaya çıkmıştı bence deneme. Eğer güvenmiyorsan da kesinlikle devam ettirme kendine yazık edersin sürekli düşünerek.

3yıllık ilişkim vardı bn bazı davranıslarından rahatsızım son zamanlarda kavgalar ediyoruz aramız çok limoni ondan uzak bi şehirdeyim şu an . Her akşam bir cafe var sahilde yaklaşık beş gündür akşamları oraya gidiyor . İçimde bazı huzursuzluklar var . Şöyle sormak istedıgım şey var ben onun apple kimliğinin şifresini biliyorum ikimizde iPhone kullanıyoruz. Onun hesabını kendı telimde aktif etsem onun tel konuşmaları mesajlrı benim telime gelir mi ? Ve ona herhangi uyarı mesaji gider mi . Yaptığım saçma belki ama içimde ki şüpheyi gidermem lazım yardımcı olur musunuz bilginiz varsa ?
Yaptığınız hiç doğru bir şey değil. Zaten sadece telefonda olan ve iclouda yüklenen fotoğrafları, yine yedeklemesi varsa kişilerini Görürsünüz. Arama mesaj bunlar hatla ilgili şeyler kimlikte sadece yedeklemeler olur

Back
X