icimdeki tüm kin nefret özlem ne zaman bitecek :(

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
Merhaba kizlar. 2.5 yillik iliskimi 1 ay once bitirdim bazen oluyo iiki bitirdim diyorum bazen oluyo onunla yasadigim anlari tekrar yasamk istiyorum. Cok tuhaf bi duygu. Sanki su hayatta en iyi oydu en mükemmel oyduda kaybetmiş gibi hissediyorum. Oysaki o en iyi olsa yanımda olurdu suan o kadar hatalar yapmazdi. Bna ettigi laflari unutamiorum askim sevgim azaldi demesini. Eski sevgim yok demesini. İçim de cok az sen varsin demesini hazmedemiyorum. Hala aklima geldikce cnm yaniyo. Ofkem bir kat daha artıyor. Ama bazende onla olan seyleri özlüyorum onu ozlemiyorum. Bunaldim Artık tamamen ne zamn bitck o kadar cok ortk arkadasimiz varki bi resmi bişeyi cikio hep ortaya. Sinir oluyorum. Ondan sogumam icin o kadar neden varki el bile kaldirdi bana bunuda hazmedemiyorum. Kendime kiziyorum. Neden deger verdin sevdin hala neden aklına geliyo offf gecsin su surec yaa :KK42:

Sana el kaldirmasi bence sana suan yasadigin aciyi unutturmali..
Suan canimi en cok yakanda bu hazmedemiyorum kin nefret doluyor icim sen bni ittirdin ondan bogazini sıktm diyordu aciklamasida. Annem babam bir kere vurmadi bana. Yediremiyorum gururuma düşündükçe.

Suan canimi en cok yakanda bu hazmedemiyorum kin nefret doluyor icim sen bni ittirdin ondan bogazini sıktm diyordu aciklamasida. Annem babam bir kere vurmadi bana. Yediremiyorum gururuma düşündükçe.

bence bu yasadiklarina odaklanmamalisin yoksa daha cok üzülürsün...nasilsa bitirmissin. ve en güzelini yapmissin bence..böyle bir insani düsünüp daha ne kadar harap ediceksin kendini ? emin ol bi süre sonra unutucaksin..ama bunu nekadar söylesemde acini sonuna kadar yasadiktan sonra kendi kendine savasarak bitirmis tüketmis olucaksin. cünkü bende yasadim bunu..bende bir sene sürmüstü...

bence bu yasadiklarina odaklanmamalisin yoksa daha cok üzülürsün...nasilsa bitirmissin. ve en güzelini yapmissin bence..böyle bir insani düsünüp daha ne kadar harap ediceksin kendini ? emin ol bi süre sonra unutucaksin..ama bunu nekadar söylesemde acini sonuna kadar yasadiktan sonra kendi kendine savasarak bitirmis tüketmis olucaksin. cünkü bende yasadim bunu..bende bir sene sürmüstü...
O kadar uzun sursun istemiyorum biran once bitip gitsin :( gecen gun bni aradi napiosun nasılsın bn cok bunaldim konuşmak istedim barismak icin degil ama dedi. Bende ben barismak istemiorum zaten beni araman dogru degil bida arama dedim pisman olmuş aradigina ölsem de aramam dedi. Arama dedim bende.. bu benim icin cok zor bir sözdu ama boyle olmasi lazim biliyorum geri dönüsu yok hic birseyin kirilan gururumun.

ben çok kinciyim galiba :KK64: biri yapsa bana şu anlattıklarını sevgimden zerre eser kalmazdı

ben çok kinciyim galiba :KK64: biri yapsa bana şu anlattıklarını sevgimden zerre eser kalmazdı
Bir yerden sonra sevgide bitiyor insanda inan suan normal anlamda mesaj bile atmasını istemiyorum. Cok kinci değilim keske kinci olsam bu herkes icin geçerli cok iyi niyetli düşünüyorum hep. Herkeste oyle der :KK42:

Back
X