aynen yaşadıklarını yaşadım
nikah çıkışı gelin arabasında görümcemle el kol sataşmaşı yaşadım
onların yüzünden sinirden gerdege giremedim
şimdi beddua ediyorum baharın evlenecek allah on katını versin
bu görümceler kendilerini çok önemli sanıyorlar
daha 20 günlük evliyim aynen aklımdan çıkmıyor
allahdan bir daha görüşmücem
ama aklından atmak kolay deil
eşine her baktıgında hatırlıyorsan olayları daha da zor olur
,[/nasıl yeni el kol sataşması anlamadımkafamçokkarıştı
YanliŞ yapiyorsunuz arkadaŞlar onlar bİzİm her zaman hayatimizda olucak bende ayni olaylari yaŞadim unutmadim sÜreklİ dİle getİrdİm ama yanliŞ yapmiŞim bİraz polİtİk olalim sevmİyorsak bİle eŞİmİsİn hatrina bu kadarina deĞer en azindan eŞİn senİn yaninda benİm eŞİmde yanimda olmadi
doğru söylüyorsunuz ama onlar ne kadar benim hayatımda iseler ben de artık onların haytında o kadr varım.benim dikkat ettiğim gibi onlarında dikkat etmesi gerekir davranışlarına.büyükler olarak dahada dikkat etmeleri gerekir diye düşünüyorum.görümcemler bile annem yaşında nerdeyse.benden 2 yaş büyük gelini var onunda!onlar yapar ben susayım eşimin hatrına diye bişey olmaz,en azından ben yapamam,kimseye bu kadar kendimi ezdirmem.bu olaylarda olgunluğu yapan ben oldum zaten,onlar yaptı onlar arkamdan konuştu ben haklı olmama rağmen hiç yüzyüze konuşup olayı büyütmedim.ama pişkinliğe verip,olayları öyle güzel kendi taraflarına döndürüyorlarki,yapmadığınız şeyleri yapmış gibi gösterip,abartıp abartıp sizi öyle bir kötü gelin konumuna sokuyorlarki ağzınız açık kalıyo :1shok: herşey profesyonelce,ağzınızı açsanız suçlu durumuna düşüyorsunuz.işte bunların yaptığı stres günlük yaşamınıza yansıyor ve eşinizle bile yersiz yersiz aranız açılabiliyor.normalde çabuk unutan ve kafamı çabuk dağıtan biriyim.ama benim herkesle olan 6 yıllık huzurumu bozunca ve diğer görümcemlerle ,kayınvalidemlerle iyi giden ilişkilerimi bozunca insanın unutmak şansı bile kalmıyor.benim hayatımda kalıcı bir hasar bıraktığı için bu kadar kızgınım,gelip geçiçi bir tartışmayı bende zaten çoktan unutmuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?