• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

gam-zede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
154
138
103
33
Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfen :KK43: ölecek gibi hissediyorum :KK43:
#askacısı #birderdimvar

Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .

Son düzenleme:
Kim kime haberi olmadan kız isteyebilir
Bana samimi gelmiyor anlattığı
Mutlaka haberi vardır
Siz üzülmeyin diye söylememiş bence
bende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?

Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfen :KK43: ölecek gibi hissediyorum :KK43:
#askacısı #birderdimvar
O vicdanını rahatlatmak icin sucu ailesine atmış ama sen sakin inanıp onun vicdanını rahatlatma. Söylediği şey fazlaca mantıksız gerçeğin farkına varırsan daha rahat nefret eder unutursun belki

Demek ailesi bundan habersiz kız istemiş bu da ailesine ayıp olmasın diye mecbur nişanlanıyor. Valla helal olsun şunları yiyecek insan buluyorlar.
bana karşı hep dürüsttü, kendi zararına bile olsa bana hep söyler gizlemezdi benden bişey. kimsenin bilmediği şeyleri bilirim ben. ve o başka şehirdeydi söyledikleri hazmedilmiyo biliyorum ama maalesef gerçek.

Canım haberi olmadigi ailesinin istedigi işleri yalann.
Cocuk mu tamam diyip otursun. Mutlaka rizasi vardır.
Hayır istemesen karsi çıkarsın ha ailesi istedi diye evlenenden de Hayır gelmez zaten.
Tek başına daha evlilik karari veremiyor. Evlenince ne olacak?

bende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
Hayır normal değil
Sen bu düşünceye zorlanmışsın
Pat isteyip pat nişanlanmak yüzük takmak olmaz
Haberi mutlaka var
Sen çok iyi niyetlisin

O vicdanını rahatlatmak icin sucu ailesine atmış ama sen sakin inanıp onun vicdanını rahatlatma. Söylediği şey fazlaca mantıksız gerçeğin farkına varırsan daha rahat nefret eder unutursun belki
inanın bana karşı hep dürüsttü benden bugüne kadar zararına bile olsa hiç bişeyi gizlemedi ben inandım çünkü onu biliyorum onur izzet şeref önemser bunları.bana ayrıca bunun sonu düğünle bitecek diye bişey yok anlaşamadık deriz vazgeçeriz ama şuan yapamam dedi

#askacısı #birderdimvar
Benim de böyle bir konum var.Cok zor günlerdi.Oldum oldum dirildim
Zaman lazim unutman icin.Umarim cabuk unutursun.Allah kalbine soğukluk versin.Daha iyisini nasib etsin

Seven insan bırakamaz.Hele sen de severken bırakamaz.Adamda bir temassizlik olmus olmalı.Neden ayrılmıştınız?

Hayır normal değil
Sen bu düşünceye zorlanmışsın
Pat isteyip pat nişanlanmak yüzük takmak olmaz
Haberi mutlaka var
Sen çok iyi niyetlisin
biz çok samimiydik, öncesinde dosttuk ben eski sevgilisinden yeni attığı her adımdan haberdardım kendisi anlatırdı. ailesiyle arası yok. sonunda bana illa düğünle bitecek diye bişey yok, anlaşamadık deriz dedi ama şimdi yapamam hal buhaldeyken dedi ben mi safım cidden ya?

karadenizliyim ne duydum ne gördüm öyle kız istendiğini.
ayrıca nereli olursa olsun hangi kız evet der görmediği birine.
basbayağı kandırılmışsınız.

Anam hadi bu ailesinin sozu icin tamm dedi de..kiz hic mi bi su cocugu bi goreyum oturayim konusayim demedi..tore dizilerinde bile boylesi olmuyor..erkek milletine guven olmazz..cok durust zannedersin altindan cok sey cikar..allah yardimcin olsun yinede ne diyim...

İtiraz etmemesi bile onu unutmak için en büyük sebep değil mi?
Demek ki; ailesinin buyurduğu şekilde yaşayan biri.
Örf, adet, gelenek, görenek bu gibi şeyleri elbette anlıyor, saygı duyuyor ve yeri geldiği zaman sonuna kadar uyguluyorum.
Ama evlilik?
Gelenek, görenek diye isteyiverelim, evlenin diye geçiştirilebilecek bir durum değil benim için.
Canınız çok acıyor, anlıyorum.
Zor olacak ama unutacaksınız.
Belki hep yüreğinizin bir köşesinde duracak
Ama unutacaksınız!
Bir şekilde unutacaksınız!
Hiçbir acı sonsuza dek sürmez.
O artık sizin için ex,
Ex'ten next olmaz.:KK12:

karadenizliyim ne duydum ne gördüm öyle kız istendiğini.
ayrıca nereli olursa olsun hangi kız evet der görmediği birine.
basbayağı kandırılmışsınız.
akrabaları yabancı biri değil. kendisi de düğünü istemiyo en azından bana öyle söyledi benle hala görüşmekte istedi arkadaşça ben yok dedim.bilmiyorum :(

Back
X