İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

Ne kadardır tanıyorsun ?
Başka ilde çalışıyormuş hayır istemiyorum benim sevdiğim vardı deyip kendi evine dönseydi zaten ayrı yaşıyormuş. Nasılsa barışırlardı. ailemi kıramadım diye bişey mi var. İnanki sevseydi yada adam gibi adam olsaydı restini çekerdi hee yok resti çekemedi madem sana arkadaş gibi görüşelim demezdi diyemezdi canı acırdı içi acırdı.

Oldu canım seni seviyorum ama başkasıyla evlenmek zorundayım haa sen üzülme diye de seninle de arkadaş gibi görüşelim garip geldi bana açıksası.

Bence konuda eksik anlatılan bişeyler var yada farklı bir gariplik var. Çözemedim :işsiz:

benimle hala görüşmek istedi, illa bu olay düğünle sonuçlanacak diye bişey yok dedi. ben istemedim.

Tovbe tovbe sizde istemedim diyorsunuz bu konu benim beynimi yakti sizde tokadi basip kalkamadinizmi ordan

akrabaları.bu biraz yakışıklı mesleği güzel etrafta hep sarkan kızlar oluyodu normalde de.ama ben varken hepsine yetiyodum.bana ihaneti hiç olmadı.kim ne yaparsa ilk bana söylerdi.istenilmesi bana tuhaf gelmedi açıkçası
Size tuhaf gelmemesi o saydıklarınoz nedenlerden değil adama hala aşık olmanozdan kaynaklı. Allah ınızı severseniz bu devirde kim habersiz kız ister hadi istedi diyelim kim evlenir hiç m fikrini sormadılar yani. Evlenir evlenmez kız hamile kalınca ne açıkşama yapacak çok merak ediyorum.

Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfen :KK43: ölecek gibi hissediyorum :KK43:
#askacısı #birderdimvar

NET yalan söylemiş. Bu nişanlanma olayı sizinle ayrılma kararı aldığı zamanlarda ortaya çıkmış bence. Bu zamanda kim kiminle habersiz, zorla evleniyor? Hele ki şimdiki şam şeytanı erkekler! :)
Siz üzülmeyin diye size öyle deyivermiştir..
İnsanlar yeri geliyor evlat acısına bile dağ gibi dayanabiliyor.. Çok büyütmeyin, geçer.

Acikcasi hic inandirici gelmedi bana.Hem evlenecek hemde seninle konusmaya devam edecek.Bu hic hos bir durum degil.Zaman herseyin ilaci kesinlikle gorusmeyin.

Amiinn peki saf mıyım cidden diğer arkadaşlar haklı mı?
Evet cok safsin be arkadasim... seviyorsun ondan gercegi goremiyorsun... banada guya vakti yokmus filan ayaklari yapti durustluk namina hic onemsemedigi seyleri sir olarak soyledi, Asli seref yoksunun teki cikti.... ondan kardesim saf olma...

benimle hala görüşmek istedi, illa bu olay düğünle sonuçlanacak diye bişey yok dedi. ben istemedim.
Ay tam fırıldak.
Belki sende de aklı kalmıştır.Ama seni sevseydi isteseydi seni bırakamazdı.Mantiki olarak senle olamayacağına dair bir duygu hissediyor da olabilir.Var mı oyle birsey?Oyle bile olsa kendince mantığına yada aslinda çıkarına uyup sevgisini atması hele de sen hala severken beklerken hos olmaz.Delikanliliga adamlığa sığmaz.Niye ayrilmis sordun mu? Sana sevgisi var mıy mis.Sevdigi halde nasil ailesinin bulduğu kızla nisan yapıyormuş.Sevmiyorsa niye senle hala görüşüyormuş fırıldak gibi.Soraydin ona.Daha da ardına bakma bundan sonra .Görüşme bulamasın seni.

Demekki herşeyinden haberin yokmuş sen öyle sanmışın yıl olmuş 2018 ailesi üzülmesin diye evlilik yapan razı gelen bi erkek varmı bu devirde ? Kafasına silah dayadılarsa bilemem tabi

Ne kadardır tanıyorsun ?
Başka ilde çalışıyormuş hayır istemiyorum benim sevdiğim vardı deyip kendi evine dönseydi zaten ayrı yaşıyormuş. Nasılsa barışırlardı. ailemi kıramadım diye bişey mi var. İnanki sevseydi yada adam gibi adam olsaydı restini çekerdi hee yok resti çekemedi madem sana arkadaş gibi görüşelim demezdi diyemezdi canı acırdı içi acırdı.

Oldu canım seni seviyorum ama başkasıyla evlenmek zorundayım haa sen üzülme diye de seninle de arkadaş gibi görüşelim garip geldi bana açıksası.

Bence konuda eksik anlatılan bişeyler var yada farklı bir gariplik var. Çözemedim :işsiz:
konu uzun ama ben özetledim. ailesiyle arası yok. onur şeref takıntısı var.daha öncede sırf onurunu zedelediler diye yanlışlar yapmış.o yüzden bu konuyu önemsiyo. biz zaten anlattığım gibi 2 aydır ayrıydık farkında değildi beni sevdiğini, ama 2 ayda gidemedi bile. hala konuşuyoduk. ailesi sorgusuz sualsiz bunun evlenmede gönlü yok, biz halledelim bu da mecbur kalsın diye yapıyolar. o beni silemez ne kadar söylesede kendi bile itiraf ediyo ben senden iyisini bulamam diye.benim salaklığım diyo. bu teklifteki amaç aradaki bağı koparmamak, inan aldığı nefesi bile niye alıyo bilirdim.benden iyi kimse anlamadı onu.bunları biliyo o da

Allah askina inanmayin boyle seylere. O kadar net ki yalan soyledigi. Muhtemelen istemeye gidecekleri kizi buna gostermisler bunun da hosuna gitmis ve sizden ayrilmis. Bu kadar acik.

Ay tam fırıldak.
Belki sende de aklı kalmıştır.Ama seni sevseydi isteseydi seni bırakamazdı.Mantiki olarak senle olamayacağına dair bir duygu hissediyor da olabilir.Var mı oyle birsey?Oyle bile olsa kendince mantığına yada aslinda çıkarına uyup sevgisini atması hele de sen hala severken beklerken hos olmaz.Delikanliliga adamlığa sığmaz.
beni sevdi ama kendine bunu itiraf edemedi.takıntılı biri. önceden büyük bi aşk yaşamış kız evlenmiş bunu bianda terketmiş.bu o olayı atamadı.bana da ben seni severken kendimi suçlu hissediyorum demişti ayrılacağımız an. ama o külden ben yeniden sevgi çıkarmıştım.benimle tekrar yaşanabileceğini görmüştü. benden vazgeçemeyişi bundan. ve şuan benim için üzüldüğünü beni en iyi kendisinin anladığını söylüyo. ama gitti sırf ailesi istiyo diye hiç alakasız biriyle nişan takıcak.

Canım allah sana sabır versin. Ama karşındaki o kadar masum değil bence.
Yazık istememiş emrivaki kız isteniyo.
Bu adam ilerde istemediği sevmediğinden bide çocuk yapar

ay sinir oldum oğlana.
hem pastam dursun hem karnım doysun.
oldu paşam başka bir derdin var mı deseydin keşke..

Herkes sizin aklinizi başınıza getirmiye çalışıyor ama siz nasil sevdiyseniz ve nasil gözünüz kör olduysa kabul etmek istemiyorsunuz

YALAN SÖYLEMİŞ canım.

Inanma lütfen görüşmede böyle saçmalıkmı olur.engelle onu aramasına izin verme sana en büyük kötülügü yapmış

Allah askina inanmayin boyle seylere. O kadar net ki yalan soyledigi. Muhtemelen istemeye gidecekleri kizi buna gostermisler bunun da hosuna gitmis ve sizden ayrilmis. Bu kadar acik.
kız akrabaları ayrıca bu yakışıklı bi çocuk bende güzelim ama maalesef olay bunla bitmiyo.sadece karşı taraf tipinden mesleğinden zaten tanıdığı için etkilenir normal.

Ya sen yalan soyluyorsun ya da eski sevgilin.
Senin dogrulari soyledigini dusunursek eski sevgilim sana iyi sallamis.

Ben inanmadim.
Seni basindan kolayca savmak icin topu ailesine atmis.

Bosver
Degmezmis

Herkes sizin aklinizi başınıza getirmiye çalışıyor ama siz nasil sevdiyseniz ve nasil gözünüz kör olduysa kabul etmek istemiyorsunuz

YALAN SÖYLEMİŞ canım.

Inanma lütfen görüşmede böyle saçmalıkmı olur.engelle onu aramasına izin verme sana en büyük kötülügü yapmış
kimse onu tanımıyo hikayenin başını sonunu bilmiyo ama evet haklısınız bende körmüşüm

Back
X