• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

Adamın yalan söylediğini söyleyenlere "Ben safım, demek ki yalan söylüyormuş" diyorsun ama zerre kadar inanmıyorsun buna. Bunları söyledikten 2 mesaj sonra " Beni bırakmak istemiyor ama onur, grur meselesi" diyorsun.

Onuru olan bir insan ayrılmak üzere şartlanarak nişan yapmaz. Seni cepte tutmaya çalışıyor.

Bebeleri kapıya dizince görürsün dürüstlüğü :) yaşamayan demişsin ya yaşadım da ondan söylüyorum bunları aslında o seni kandırmıyor sen kendini kandırıyorsun ne diyeyim biran önce unutursun inşallah ama sende bu saflık varken adam evliykende görüşebilirsin
benim evli yada nişanlı adamla işim olmaz her şey aşk sevgi değil. O gün kötüydüm ama geçti bitti öldü geçti gitti.

Yine arayacak ve gorusmek isteyecek iyi bir arabeskçiymis,Yalnız bu hikayeler cok eski nasıl yedin anlamadim ama artik ararsa umarim aramaz ne yapman gerekiyor biliyorsundur....

Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfen :KK43: ölecek gibi hissediyorum :KK43:
#askacısı #birderdimvar

Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .

O sevgilin seni sevmiyor . Ne demek ailesi onun rızası dışında kız istemis. Hangi devirde yaşıyoruz. Ailesinin yüzünü düşürmemek için yüzük takacakmış. Buna Kadir İnanır bile inanmaz.
Adam bildiğin kandırmış seni . Yüzük taktıktan sonra da peşine dolaşır. Seni sevmediğini , seni terk ettiği kabul et . Kesinlikte ondan uzak dur.

bende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?

Sen fazla Atv mi izliyorsun acaba?

Ne kadar saçma. Bu adam daha sizden ayrıldığında zaten bu kız varmış çok belli sizi sevse neden ayrıldı yapamıyorum deyip? damadın olmadığı bir kız isteme olur mu hiç hele ki Karadeniz de asla olmaz. Yok çalışmaya gitmiş de o arada istemişler de yok canım daha neler. Kız görmeyecek ailesi görmeyecek damadı gıyabında kız verecekler gülerler buna. Hem nasıl itiraz edemiyor çocuk mı bu insan. Ondan habersiz kız isteyecekler emri vaki yapacaklar o da tamam diyecek nerede var böyle birşey. Sonuçta nişanlanıyor işte görüşmeyin bitsin kendinizi de kandırmayın

Ben de karadenizliyim ama senin dediğin habersiz kız isteme diziler de olur bacım.

Valla arkadaş dizilerden gördüğü senaryoları size yutturmaya çalışarak ayakta uyutuyor gibi kusura bakmayın ama. Böyle bir durum olamaz, aklınız mantığınız alıyor mu? Size habersiz görücü gelip babanız sizi verebilir mi mesela? İnsanların dediğine üzülmüşsünüz ama bu kadar saf olmayın rica ederim, bu kafayla sizi üzen çok olur.

Arkadasim kafana takilmamasi icin yapilmasi gereken su. Cocuga, ailesine ve evlenmekte oldugu kiza ulas. Bu evliligin bir gunde mi kararlastirildigini, degilse ne kadardir surdugunu ogren. Kiza da, ailesine de sana yapilani haber ver, bilsinler. Bir sure sizin icin tatsiz olur, ama bir aya kalmaz rahatlarsin. Icin bu sekilde rahat eder.

Arkadasim kafana takilmamasi icin yapilmasi gereken su. Cocuga, ailesine ve evlenmekte oldugu kiza ulas. Bu evliligin bir gunde mi kararlastirildigini, degilse ne kadardir surdugunu ogren. Kiza da, ailesine de sana yapilani haber ver, bilsinler. Bir sure sizin icin tatsiz olur, ama bir aya kalmaz rahatlarsin. Icin bu sekilde rahat eder.
Aynen bunu yapabilirsin.Nekadar süredir suruyormus.Ben yaptım ama cevap alamamıştım.Kiz mesajı engelledi sadece.Beni hala takip ediyor sosyal medyadan:)

Cocugun baştan haberi vardi. Sizi sevse ailesini karşina alirdi. Boyle biri "erkek" icin uzulmeye deymez. Elimizden sadece unutun, ALLAH yardimciniz olsun demek gelir malesef ...

Artık önemi yok her ne olursa olsun o nişanı takmışsa bitmiştir. Şu saatten sonra salça olmam. Ki artık üzülmüyorum da. O gün çok acı gelmişti. Şuan sağlam kafayla görebiliyorum, değmezmiş adam bile değilmiş.

Canim kusura bakma ama habersizmis oymus buymus hep yalan bence vicdanini rahatlatmak icin sana böyle söylemis evet canin yanar muhakkakki ama dua et birden yapamiyorum bitti diye kestirip atmis demekki önceden belli bir nisanlanma olayi bilmiyorum.istemisler demesi su devirde yalan...

Eski sevgiliniz ailesinin yanında yaşamıyor, doğal olarak sormuşlardır ne zaman müsaitsin yüzük takalım diye.

Ailesi senin evlenmeye niyetin yok biz sana kız isteyeceğiz dediklerinde neden benim sevdiğim biri var dememiş ( yaza evlenmeyi düşündüğünüze göre aranızdaki ciddi bir ilişki ailesinin bilmemesi garip geldi)

Hiç ortak arkadaşınız yok mu arayıp, hayırdır nişanlanıyormuşsun bu kız nereden çıktı diyecek.

Aklımda deli sorular :deli:

Back
X