- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bunu yedin
benim evli yada nişanlı adamla işim olmaz her şey aşk sevgi değil. O gün kötüydüm ama geçti bitti öldü geçti gitti.Bebeleri kapıya dizince görürsün dürüstlüğü :) yaşamayan demişsin ya yaşadım da ondan söylüyorum bunları aslında o seni kandırmıyor sen kendini kandırıyorsun ne diyeyim biran önce unutursun inşallah ama sende bu saflık varken adam evliykende görüşebilirsin
Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfenölecek gibi hissediyorum
#askacısı #birderdimvar
Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .
bende önce öyle düşündüm ama karadenizli ve oralarda normal sıradanmış böyle şeyler ayrıca çalışıyodu o başka ilde, daha yeni döndü memleketine kendiside durumdan çok hoşnut değil. ama itiraz da etmiyor. ayrıca ben er geç öğrendim üzülmemem mümkün değil. hemde benle niye konuştu hala samimi oldu?
Aynen bunu yapabilirsin.Nekadar süredir suruyormus.Ben yaptım ama cevap alamamıştım.Kiz mesajı engelledi sadece.Beni hala takip ediyor sosyal medyadan:)Arkadasim kafana takilmamasi icin yapilmasi gereken su. Cocuga, ailesine ve evlenmekte oldugu kiza ulas. Bu evliligin bir gunde mi kararlastirildigini, degilse ne kadardir surdugunu ogren. Kiza da, ailesine de sana yapilani haber ver, bilsinler. Bir sure sizin icin tatsiz olur, ama bir aya kalmaz rahatlarsin. Icin bu sekilde rahat eder.
Artık önemi yok her ne olursa olsun o nişanı takmışsa bitmiştir. Şu saatten sonra salça olmam. Ki artık üzülmüyorum da. O gün çok acı gelmişti. Şuan sağlam kafayla görebiliyorum, değmezmiş adam bile değilmiş.Arkadasim kafana takilmamasi icin yapilmasi gereken su. Cocuga, ailesine ve evlenmekte oldugu kiza ulas. Bu evliligin bir gunde mi kararlastirildigini, degilse ne kadardir surdugunu ogren. Kiza da, ailesine de sana yapilani haber ver, bilsinler. Bir sure sizin icin tatsiz olur, ama bir aya kalmaz rahatlarsin. Icin bu sekilde rahat eder.