• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimden çıkmıyor, yarın nişanlanıyor ve biz daha bugün vedalaştık.

Üzülmeye bile değmez adam kandırmış sizi belli. Nasıl haberi olmadan kız isteniyor bu bir hiç vakit geçirmediği biriyle nasıl evlenecek ailesine nasıl karşı çıkmaz bu da iki

Demek ailesi bundan habersiz kız istemiş bu da ailesine ayıp olmasın diye mecbur nişanlanıyor. Valla helal olsun şunları yiyecek insan buluyorlar.
Kamera şakası gibi gerçekten.Ulkenin zeka ve eğitim seviyesine hayranım.Ilber Hocanın bir sozu aklıma geliyor.Cuk otururdu.

Erkekleri zorla nikah masasına oturtmak neredeyse imkansızdır.
Ancak bazı ailelerde öyle bir baskı var ki maalesef ki gerçekten rizasiz , baskıyla evlilikler oluyor.
Sonrası olan evlendiği kadına ya da erkeğe oluyor .
Zalimler, sevgisizlikler , aldatmaktan başlıyor.

Bir arkadaşım vardı , Rus asıllı sevdiği vardı.. Ailesi şiddetle karşı çıktı. Kendi memleketinden bir kadınla nisanladılar.
Istemedi çocuk , hiç istemedi.
Ancak çocuk yokken isteme gerçekleşti.
Düğünlerinde bile çok suratsizdi adam.
Silah zoruyla orada oturduğu çok belliydi.

Sonrası evlendiği kişiye hayatı dar etti farkına varmadan.
Ütopik değil zorla , baskıyla evlilikler.

Yıl olmuş 2018 kimin ailesi Habersiz gidip kız ister. Hadi ailesi istedi kızın ailesi hani damat demedi mi???? Hiç düşünme yoluna bak adam ahlaksız.

Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfen :KK43: ölecek gibi hissediyorum :KK43:
#askacısı #birderdimvar

Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .
Uçurtma yı vurmasınlar filmindeki çocuk gibi (çocuk altına kaçırmış ben yapmadım iç çamaşırında miki mouse var ) sıkışınca ben yapmadım miki yaptı diyordu.
Bu yapmamış ailesi nişanlamış 3 yaşında ki yiğenime bile zorla birşey yaptıramıyoruz kocaman adam beğenmeyecek kızı gönlü olmayacakta evlenecek bu devirde heee tabii
Erkeklerin kaçma yolu boşver önüne bak ya kurtulmuşsun yalancıdan evlenip seni elinde tutma hevesinde senin geleceğinle oynayacak

Arkadaşlar benim bi sevgilim vardı, yaza evlilik planı içindeyken bi anda yapamıyorum dedi ayrıldı.Aramızdakiler bitmedi 2 aydır güya ayrıydık ama sürekli iletişim halindeydik hala konuşuyoduk hala en yakınıydım.Herşeyini biliyorum.(derdi, sırları ne varsa) Ailesi habersiz kız istemiş emri vaki olsun diye ve yarında il dışındaydı gelip yüzük takılacakmış. Ailesinin sözü düşmesin diye evlenmeye rıza göstermiş. Ve ben bugün öğrendim anlattı, bugün vedalaştık. Helalleştik ama içim çok yanıyo ben şimdi napıcam hiç bilemiyorum.Kimse de bilmiyo ne yaşadığımı. Naparım nasıl alışır kabullenir acısından kurtulurum.Allah için söyleyin.Uyandığımda telaşla uyanıyorum ona yazacakmışım konuşcakmışımda uyuyakalmışım gibi, onu kaçırmışım gibi sonra aklıma geliyo o artık hiç yok.Bana bi çare sunun lütfen :KK43: ölecek gibi hissediyorum :KK43:
#askacısı #birderdimvar

Bazılarınız kötüsünüz. Bazılarınız benim gibisiniz. Benim gibi olanlar size tavsiyem vazgeçin, bizi çok üzdüler ve üzmeye devam edecekler. Art niyetle troll saçmalık yazıp olayı sadece özetle anlatmamdan mütevellit belki hiç sevmemiş birine gözü kapalı güvenmemiş bunları aptallık sanıp acizlik sanıp hiç yaralanmamış gibi alaya alanlar, Allah biliyo neyin doğru neyin yanlış olduğunu, Allah biliyo bazı kullarının ne kadar saf olduğunu sizin inanmanız inanmamanız mühim değil. Allah sınamasın, sınanmadığınız yerden ahkam kesmek kolay ama yine de Allah sizi sınamasın.Hepinize iyi geceler .

Yıl olmul 2018 ailem istiyor kabul etmek zorundayım gibi safsatalara lütfen inanma. Diyelim ki ailesi baskı yaptı gerçekten seven bir insan sevdiği için herşeyi göze alır ve karşı çıkar. Demek ki seni senin düşündüğün bir tutkuyla sevmemiş. Ayrıca evlilik gibi ciddi bir kararı ailesinin istediği bir şekilde gerçekleştiren bir adamdan zaten hayır gelmez kendi cekirdek ailesinr sahip çıkamaz

Bayağ da çok yaşayan varmış bu olayı bende bundan 7 sene öncesi bir ilişkm vardı 3 sene sevgili olduk kendisi doğuluydu sonra bigün memlekete gidiyorum dedi o gün başka bir kızı istemeye gitmişler neymiş ailesi onu istemiş karşı gelemezmiş zorla istemişler kocaman adam:)sonrs nişanlandı bana dediği ben sevmiyorum ayrılacağım konuşalım falan filan. Sonra düğünleri oldu sevmediği kadından da 2 çocuğu:) çok ulaşmaya çalıştı her defasında engelledim.üzüldüm canım da acıdı ama iyiki evlenmemişim o kişiyle. Şuan ki mutluluğum olmazdı. sizde göreceksiniz. bir gün sizi hakeden değer veren biri çıkacak karşınıza geçmişe gülüp geçeceksiniz inanmayın emin olun eğer gerçekten sevseydi başka birinin yanında saniye duramazdı.
Haklisiniz.Suanda iyiyim daha daha. Maalesef boyle karaktersizler varmis bende denk gelmis bulundum

Yapamıyorum diyerek ayrılanların yeni sevgili bulması ya da nişanlanması genelde bir ayı geçmemiştir hiç. O an yeni biri var demeye toto yemez karşıdaki hır çıkaracak diye . Kendimden biliyorum :) yani kanmayın. Ayrılıklar eğer çok aşırı kavga gürültü yoksa hep başka birine gitmek içindir(uzun süreli sevgililik durumlarını kastettim) acı ama gerçek. Ve bazı beyinsiz erkekler bu yalanı hala bir güzel kullanıp ikisini de idare etmeyi başarabiliyor. Siz tecrübesizdiniz, o kadar. Şimdiyse oldukça tecrübe sahibi oldunuz. Kötü lakırdılara kulak asmayın. Hangimiz kandırılmadık ve kandırmadık ayol? Masum değiliz hiçbirimiz. Ama bir gün herkes mutlu olacak yeter ki inanın:KK37:
Cok tesekkur ederim gercekten ya cok iyi oldu burada paylasmam

Tıpkı benim hikayeme benziyor anlattıklarınız. Eski sevgilim de ailesinin gösterdiğin kıza bakmaya gitti 2 hafta sonra nişanlandılar insan nasıl hiç tanımadığı bir kızla nişanlanabilir ki ve biz görüşüyoruz tabi.
Nedense o an inanmak istedim ailesi istedi zorla nişanlanıyor dedim adam 2 ay sonra evlendi bu işte bir gariplik yok muydu? Hem ailesinin bulduğu kızla nişan yapıyor üstelik 2 ay sonra düğün nasıl kandırıldığımı çok acı bir şekilde öğrendim.

Sana tavsiyem o insanı unutman hayatına yeniden tertemiz bir sayfa açman olacaktır. Kimse için göz yaşı dökmeye değmiyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum onlar yuvalarını bir şekilde kuruyor olan bize oluyor üzülmekten helak oluyoruz. Tabi ki acını yaşarsın ama kendine dünyayı zindan edecek kadar değil sen önemlisin unutma. Ne hali varsa görsün yeter ki sen hayatını yeniden şekillendirmek için azimli ol gerisi gelir ve önünde güzel günlerin olacak yeter ki buna izin ver her şey gönlünüzce olsun.

Bazılarınız kötüsünüz bazılarınız benim gibi çok iyi kalpli melenklersiniz demiş yazar :KK53:

Konuya gelince, bence ikiniz de hep varmışsınız zaten. Oğlan seni değil onu tercih etmiş, seni de yanında tutmuş. Bu devirde kim nişanlanacağını 1 gün önceden öğrenir ki? Mutlaka uzun süredir tanışıyorlardır.

Ha bir de bu aile sizin yaza evlilik planı kurduğunuzu bilmiyor mu da gidip başka kız istiyorlar??? Vay pislikler vay.

Karadenizin en ücra köşesinde gorev yaptim senelerce.Hic boyle bir sacmalik duymadim.Duyamam cunku yok.Tam tersi istedikleri ve sevdikleriyle evlenme konusunda en ozgur yerlerden biridir.Ailecek kandirmislar sizi uzgunum konu sahibi.Saglam rol kesmis eski sevgilin zorundayim falan diyerek.Yolunuza bakin siz de.

2 ay önce durduk yere yapamiyorim dememistir emin ol o 2 ay oncesinde ailesiyle nisan mevzusu vardir ve beyfendi de istediği icin durduk yere yapamiyorim demis sana aslinda saf degilsin âşık sin insan aşık olunca sevdiği kisinin her sozune inanir ama bosuna kendine zindan ediyorsun hayati

Hayatim boyunca bunu bilir bunu soylerim bir erkek gerçketen cok sevmisse asla birakmaz birakmadilar birakmiyorlar o birakanlar emin ol senden daha baska oncelikleri olanlar ilk siralardaki öncelikleri seçmiş.

ona inanmadığını soyle en azindan vivdanli bir sekilde nişanlamasın sen bu vicdan azabiyla hayati yasamazken o ic rahatligiyla keyif sürecek

Tıpkı benim hikayeme benziyor anlattıklarınız. Eski sevgilim de ailesinin gösterdiğin kıza bakmaya gitti 2 hafta sonra nişanlandılar insan nasıl hiç tanımadığı bir kızla nişanlanabilir ki ve biz görüşüyoruz tabi.
Nedense o an inanmak istedim ailesi istedi zorla nişanlanıyor dedim adam 2 ay sonra evlendi bu işte bir gariplik yok muydu? Hem ailesinin bulduğu kızla nişan yapıyor üstelik 2 ay sonra düğün nasıl kandırıldığımı çok acı bir şekilde öğrendim.

Sana tavsiyem o insanı unutman hayatına yeniden tertemiz bir sayfa açman olacaktır. Kimse için göz yaşı dökmeye değmiyor bunu yaşamış biri olarak söylüyorum onlar yuvalarını bir şekilde kuruyor olan bize oluyor üzülmekten helak oluyoruz. Tabi ki acını yaşarsın ama kendine dünyayı zindan edecek kadar değil sen önemlisin unutma. Ne hali varsa görsün yeter ki sen hayatını yeniden şekillendirmek için azimli ol gerisi gelir ve önünde güzel günlerin olacak yeter ki buna izin ver her şey gönlünüzce olsun.
haklısınız bende bugün itibaren sevgimi nefret nöbetine devrettim. şuan öyle acı falanda duymuyorum öldü bitti.bu kadar.

2 ay önce durduk yere yapamiyorim dememistir emin ol o 2 ay oncesinde ailesiyle nisan mevzusu vardir ve beyfendi de istediği icin durduk yere yapamiyorim demis sana aslinda saf degilsin âşık sin insan aşık olunca sevdiği kisinin her sozune inanir ama bosuna kendine zindan ediyorsun hayati

Hayatim boyunca bunu bilir bunu soylerim bir erkek gerçketen cok sevmisse asla birakmaz birakmadilar birakmiyorlar o birakanlar emin ol senden daha baska oncelikleri olanlar ilk siralardaki öncelikleri seçmiş.

ona inanmadığını soyle en azindan vivdanli bir sekilde nişanlamasın sen bu vicdan azabiyla hayati yasamazken o ic rahatligiyla keyif sürecek
merak etmeyin bende gözümü açtım.söylediğiniz gibi insan aşık olunca konduramıyo ama açıldı gözüm şuan nefret ediyorum ne hali varsa görsün üzülmiycem de. Benim üzülmeme yanan kimse olmayacak.Herkes kendi yoluna artık öldü bitti.

Bazılarınız kötüsünüz bazılarınız benim gibi çok iyi kalpli melenklersiniz demiş yazar :KK53:

Konuya gelince, bence ikiniz de hep varmışsınız zaten. Oğlan seni değil onu tercih etmiş, seni de yanında tutmuş. Bu devirde kim nişanlanacağını 1 gün önceden öğrenir ki? Mutlaka uzun süredir tanışıyorlardır.

Ha bir de bu aile sizin yaza evlilik planı kurduğunuzu bilmiyor mu da gidip başka kız istiyorlar??? Vay pislikler vay.
geçti gitti abla, öldü bitti.

Back
X