• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Icimden geldi ama

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Merhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Olay şu;Oğlumun anaokulu öğretmeni hastaydı 1 haftadir eğitim yoktu,kadının çocuğumda emeği cok yaklasimi da güzel ilgili merhametli bende ayıptır söylemesi, mini kolonca vitaminli çay ve pastil alıp paket yaptim .p.tesi verecektim fakat annemler ve esim hoş olmayacağını düşünüyor yalnış anlar belki diyor siz ne dersiniz

1 haftadan sonra iyileşmiş olur ne gerek var 😄

Anaokulu öğretmeni olduğu düşünülürse daha öğretmenle uzun bir bağ kurmuş sayılmazsınız. İlkokul öğretmeniniz olsa neyse de. Bence biraz işgüzarlık gibi geliyor bu durum. Ayrıca hasta olmuş bitmiş insana 1 hafta sonra pastil vermek mi😄

1 haftadan sonra iyileşmiş olur ne gerek var 😄

Anaokulu öğretmeni olduğu düşünülürse daha öğretmenle uzun bir bağ kurmuş sayılmazsınız. İlkokul öğretmeniniz olsa neyse de. Bence biraz işgüzarlık gibi geliyor bu durum. Ayrıca hasta olmuş bitmiş insana 1 hafta sonra pastil vermek mi😄
Anlayamadım 1.sınıf öğretmeni öğretmen de anasınıfı degil mi ?siz hediyelerinizi verirken geleceğe yatırım gibi mi düşünürsünüz?

Merhaba hanımlar sevgili veliler ve öğretmenler hepinize danışıyorum çünkü yalnış anlaşılmak istemiyorum.
Olay şu;Oğlumun anaokulu öğretmeni hastaydı 1 haftadir eğitim yoktu,kadının çocuğumda emeği cok yaklasimi da güzel ilgili merhametli bende ayıptır söylemesi, mini kolonca vitaminli çay ve pastil alıp paket yaptim .p.tesi verecektim fakat annemler ve esim hoş olmayacağını düşünüyor yalnış anlar belki diyor siz ne dersiniz
Kolanya biraz gereksiz olabilir ama diğerleri güzel bir yaklasim bende oğlumun öğretmeni ile çok samimiyim hastalarmis ailecek birçok küçük küçük turşu cesiti yaptım götürdüm aşırı sevindi 🤭🌺

Anlayamadım 1.sınıf öğretmeni öğretmen de anasınıfı degil mi ?siz hediyelerinizi verirken geleceğe yatırım gibi mi düşünürsünüz?
Okuduğunuzu anlasaydınız sizin öğretmeninize de hediye verirdim :)

İlkokul öğretmeni diye genelledim. 1. sınıf öğretmeni demedim. Yani birkaç sene sizin çocuğunuza emek vermiş, bu süreçte öğretmenle bir bağınız olmuş olsa hediyeleşmek normal olurdu. Ancak bu konudaki gibi (eğer çocuk 3 senedir anasınıfında değilse) zaten hastalığının üstünden 1 hafta geçmiş öğretmene paket yapmak işgüzarlık gibi, asıl burada “yatırım” amaçlı bir şey hedefleniyor gibi. Anaokulu öğretmeni ilkokul öğretmeni farkından polemik çıkartmaya çalışmayın.

Güzel fikir.Bana böyle bir hediye gelse mutlu olurdum açıkçası.Not : Öğretmenim😌

Bazı insanlar bu tarz konularda alınganlık yapabiliyor. O nedenle öğretmen ters anlar mı bilemedim. Ama bana yapılsa çok hoşuma giderdi.

Bende çocuk gelisimciyim ve hosuma giderdi pastil kolonya neden bu kadar abartılmıs anlamadım 😀 pastil her gün tüketiyorum şeker gibi zaten kolonyada masasına koyar kadın kullanır yani küçük seylerle mutlu olabilir insanlar siz yapın bence mutlu olur ☺

Hoş olmaz değil kesinlikle bence. Ha ben mahcup olurdum biraz sanki en fazla, bir grubun da çok hoşuna gider. Ama olumsuz neden bakılsın ki.

Back
X