İyi pazarlar kızlar.Konuyu uzun uzun anlatmayacagim kv kp vs gelgitli bi ilişkimiz var o konulara hiç girmeyeceğim. Zaten sonra diğer ogluda evlenince kendi kafasına göre bi gelin bulunca iyice dışlandım.Bariz bi kıskandırma çabası var bana yapılmayan şeyleri kıza yapıp durum yapmalar vs.Eltimle sıkıntı yok deyip ona yakınlık gösterdim ilk başta o da bunu karşılıklıksiz bıraktı. Gene durumlar sözler vs.Bunlari artık aşmak ıstiyorum çünkü bas nereye giderse ayak oraya gidiyor bunun bilincindeyim. Aile büyüklerinn sevmediğini geri kalanida sevmiyor .Asıl konu şu oğlum geçen gün babannemi özledim dedi o an çok üzüldüm. Çünkü babaanne dedeyle vakit geçirmek onunda hakkı götürmek istiyorum ama sonra o sözler durumlar aklıma geliyor içim tekrar buz kesiyo. Birde onlar torunlarını ozlemiyolar mi?Ben dünyanın en kötü insanı dahi olsam ( ki evime geldiklerinde ne yaşanırsa yaşansın guler yüzümü eksik etmedim) torunu için gelmez mi insan? Ona da mı değer vermiyorlar dogumgunu vs geçti ne arama ne kutlama. Ama gelirinin dogumgunu övgüyle paylasmis.Simdi bugün içimden çocuğumu alıp gitmek geldi ama değersiz olduğumuzu düşündüğüm bi yere gitmekte içimden gelmedi. Çocuğuma kötülük ediyor olabilir miyim?Yani onları özlüyor muhtemelen ama küçücük çocuğun bile aklına onlar geliyor da onlar benim çocuğumu hiç umursamıyor ben neden çocuğum değersiz gibi onların ayağına götüreyim ki diyorum