Icimden gelmiyor ana ..

takikgirl

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
809
666
103
İyi pazarlar kızlar.Konuyu uzun uzun anlatmayacagim kv kp vs gelgitli bi ilişkimiz var o konulara hiç girmeyeceğim. Zaten sonra diğer ogluda evlenince kendi kafasına göre bi gelin bulunca iyice dışlandım.Bariz bi kıskandırma çabası var bana yapılmayan şeyleri kıza yapıp durum yapmalar vs.Eltimle sıkıntı yok deyip ona yakınlık gösterdim ilk başta o da bunu karşılıklıksiz bıraktı. Gene durumlar sözler vs.Bunlari artık aşmak ıstiyorum çünkü bas nereye giderse ayak oraya gidiyor bunun bilincindeyim. Aile büyüklerinn sevmediğini geri kalanida sevmiyor .Asıl konu şu oğlum geçen gün babannemi özledim dedi o an çok üzüldüm. Çünkü babaanne dedeyle vakit geçirmek onunda hakkı götürmek istiyorum ama sonra o sözler durumlar aklıma geliyor içim tekrar buz kesiyo. Birde onlar torunlarını ozlemiyolar mi?Ben dünyanın en kötü insanı dahi olsam ( ki evime geldiklerinde ne yaşanırsa yaşansın guler yüzümü eksik etmedim) torunu için gelmez mi insan? Ona da mı değer vermiyorlar dogumgunu vs geçti ne arama ne kutlama. Ama gelirinin dogumgunu övgüyle paylasmis.Simdi bugün içimden çocuğumu alıp gitmek geldi ama değersiz olduğumuzu düşündüğüm bi yere gitmekte içimden gelmedi. Çocuğuma kötülük ediyor olabilir miyim?Yani onları özlüyor muhtemelen ama küçücük çocuğun bile aklına onlar geliyor da onlar benim çocuğumu hiç umursamıyor ben neden çocuğum değersiz gibi onların ayağına götüreyim ki diyorum

Kac yasindaydi oglun? 2den buyukse ver kocana gotursun anasina babasina. Benim kv ile problemim yok ama yine de bazen kafa dinlemek icin esimle yolluyorum.

Kac yasindaydi oglun? 2den buyukse ver kocana gotursun anasina babasina. Benim kv ile problemim yok ama yine de bazen kafa dinlemek icin esimle yolluyorum.
Aklıma geliyor ama onlar ben aylarca yıllarca göndermesem hadi kalkıp gidip bi bakalım ne yapıyor demiyorlar..Yani gerçek sevgi olsa benden nefret bile etseler bizene ondan bizim oğlumuzun evi torunumuz için gidelim demeleri gerekir.Geldiklerinde yüz assam soguk davransam evet neden gelsinler derim ama o da yok.

siz neden götürüyorsunuz ki?
eşiniz götürsün, çocuk konuşabilen özlem duygusu bilen bir çocuk olduğuna göre bebek değil
baba-oğul gezsin gelsinler, takılsınlar.
hatta okulluysa okul tatilinde bi gidip gelebilirlerdi, arada böyle şeyler lazım

sizinle arası kötüdür, siz karşılıklı sevmiyorsunuzdur da eşiniz ne diyor bu duruma? eşiniz görüşmüyor mu kök ailesiyle?
illa görüşüyordur o zamanlarda götürsün mesela işte.

Neden güler yüz gösteriyorsunki? Neden kendini aptal yerine koyduruyorsun? Asla ne giderimmm hele hele çocuğumuda asla göndermem

Eşimle gönderirim. Beni sevip sevmemesi umrumda değil. Onlar torun babaanne ve dede. Çocuklar için bu bağlar çok iyidir, önemlidir. Ben de rahmetli babaannem ile dedemin sevgisi ile büyüdüm. Hayatimın en kıymetli zamanlarıydı.

Siz kendiniz gitmeyin ama çocuğu eşinizle gönderin.

Siz yanlış yapıyorsunuz o zaman. Yüzlerine gülmeyin, hürmet etmeyin, rahatsız olun, rahatsız olduğunuzu da belli edin bakın nasıl dibinizde bitiyorlar.
Şimdi bile şeytan sinsi hasretim bide öyle olsam neler olurum

Zorla sevdiremezsin. Seni sevmiyorsa oğlunu da sevmeyecekler. Zorla götürme çocuğu.
Oğlun da alışır bu duruma. Çocuklar da sevilmediklerini hisseder.
Bencede hissediyor ama işte üzülüyor insan ne yaşanırsa yaşansın çocuklar dışında kalmalı olayın etkilenmemeli normal iletişime devam edebilmeli ama malesef
Zorla sevdiremezsin. Seni sevmiyorsa oğlunu da sevmeyecekler. Zorla götürme çocuğu.
Oğlun da alışır bu duruma. Çocuklar da sevilmediklerini hisseder.

O arada bi gidiyor hergunde gidebilir. Mesela önceden o tek götüreyim diyodu şimdi onu da demiyor. Benim kafama takılan yani çocuğum değerli olsa sevilse onu görmeden durmazlar o zaman ben neden ayaklarına götüreyim dıyorum

Görsem ki toruna çok değer veriliyor ben gorusmesemde o gitsin diyeceğim ama bence ortada sevgi değer vs yok.

Neden güler yüz gösteriyorsunki? Neden kendini aptal yerine koyduruyorsun? Asla ne giderimmm hele hele çocuğumuda asla göndermem
Biz çok şey yaşadık ama gene içim hep iyi olalım güzel olalımdan yana oldu Ama bunlar iki taraflı olunca degerliymis. Ve böyle olmama ragmen benden kötüsü yok bi durumlarını görseniz şok olursunuz ben kendimden emin olmama rağmen acaba bu kafar ne yaptım farkında olmadan bi kötülük mü ettim diyorum. Ama görüyorum ki haklı olduğumdan emin olduğum konularda bile kendimi sorgularken karşı taraf sadece laf sokma yok sayma hele şimdide diğer geliniyle nispet yapma cabasindayken kendimi sert bi sekilde geri çektim.Evet mükemmel miyim asla ama bu duruma gelinecek kadar da kötü olmadığımı düşünüyorum.

Eşinizin ailesi de torunlarını görmek istese, yanlarına gittiğinde sorsa niye getirmedin diye tabi gönderin derdim ama onlardan öyle bir talep olmadığı için çok da gerek yok diye düşünüyorum açıkçası. Zaten o tarz bir istekleri olsa eşiniz de illa oğlunu götürmek isterdi.
Sizin gitmenize zaten gerek yok, oğlunuz içimde dediğim sebeplerden gönderme gereği duymazdım yerinizde olsam. Çocuk bu, bugün der, yarın unutur.

Aslında önceden istiyolardi ama hep mi o mi götürecek. Bu evde onlara ne yapan varda adim atmıyorlar? Bunu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…