Içimden sürekli ağlamak geliyor.

BalikKraker

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
370
71
18
35
Denizli
Ayriliğin acisini oyle cok da derinde hissetmiyor olsam da adi ayrilik ya, illa ki kanatiyor insani iste.

Malum sıkıntım ( http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=35911012 ) sebebiyle 3 gun sonra yapilacak olan kpss sinavin bile odaklanamiyor, tam toparlandim derken yeniden göçüyorum.

Icimden surekli aglamak, esime gitmek, hatta ailesinin karsisina gecip "Karismayin artik bize!" demek geciyor.

Sonra da beni nasil dalsiz kolsuz biraktigi, ilgisizligi, bencilligi, blofleri, eziyetleri dusuyor aklima. Ofke doluyorum. Kendimi beddua ederken buluyorum.

Ayriligin ilk asamalarinda psikiyatrist kontrolunde ilac kullaniyordum. Sinavimi etkileyecekmis gibi geldigi icin biraktim hepsini.

Yeniden baslasam en az 3 gun uyku hali yapiyor bunye yeniden alisana kadar. E sinav zaten 3 gun sonra.

Gelgitler icinde kivraniyorum adeta.

Neyin bedelini oduyorsam, belli ki buyuk gunaha girmisim.

Rabb'im affetsin.

Ayriligi kendi cabasiyla alt etmis, kendi kendine guclu olmayi ogrenmis, buyuk uzuntulerin ardindan ayaga kalkip yeniden mutlu olmayi basarmis kadinlarla konusmaya, dertlesmeye cok ihtiyacim var.

Bulundugum sehirde benzer bir topluluk olsa -ki var mi bilmiyorum- hic dusunmeden katilacagim aralarina.

Bana bu anlamda destek olabilecek, deneyimlerini paylasmaktan cekinmeyecek arkadaslarim... lutfen desteginizi eksik etmeyin.

Ve bahsini ettigim tarzda kadin topluluklari da varsa lutfen beni haberdar edin.

En onemlisi de... dualarinizi ustumden eksik etmeyin.

Bu mubarek ayda Rabb'im her duayi kabul eder inşaallah.

Bana Allah yeter...

Güzelim,ikinizde belirli olgunluğa ulaşmadan evlenmişsiniz.Evlilik öyle çocuk oyuncağı değil k,blöfle bitecek.Seven adam,aklı başında olan adam herkese karşı dik durur,senin ve ailenin gözlünü kazanır,ben hata yaptım der gelir özürdiler,kendi ailesine de gider o benim eşim hayat arkadaşım der kendini ve sevgisini kanıtlar.Çok seviyorum ama aileler şöyle böyle.Yok öyle bir dünya.

Herşeyi zaman abırak.Şu an yoğun duguların.Bugün sevdiğini sanıyorsun yarın bir hareketini görürsün tekrar başa dönersin.Ya hayatınız bu kadar kolay olmamalı.Kalk gençsin hırslan biraz hayatının ellerinden istikbalinin ellerinden kaymasına niye müsade ediyorsun.Çalış kazan iyi bir yer egel.İlerde geri dönüp baktığında vah ben kimler için nelerimi feda ettim deme.Kendi ayakların üzerinde durmadan hiçbir zorlukla başa çıkamazsın.Ağlamak,hayıflanmak birşeyleri düzeltiyormu.Allah sağlıktan etmesin,dermansız dert vermesin.

Tabii sagligimiz yerinde diye ne kadar sukretsek az, ona ne suphe.

Fakat ben -sirf hatami anlamak adina soyluyorum bunu- evlilik icin yeterli olgunluga erismedigimi gosteren o hatami gercekten merak ediyorum. Dusununce elimden geleni yaptim cunku. Karsimda evliligin sorumluluklarini yerine getirmeyen bir adam varken, mucizeler yaratamazdim ya?

Bana Allah yeter...

eksileri daha cok dimi eşinizin...

ve bence biraz daha zamana bırakın. karşıdan atak bekleyin.
bitirmemek için neler yapıcak bakalım.
ve en önemlisi sınavına odaklanmaya bak... düşüncelerden uzaklaş biraz.
dünyanın sonu degil. ve hiç bir erkekde vazgecilmez degildir.

Onunla mi daha mutlusunuz onsuz mu? Once bunun ayrimini iyi yapin bence.
Mesela ben bosandiktan sonra oh beeeeee dunya varmis dedim.
Aklinizda suphe varsa zamana birakmakta fayda var.
Bu arada ben de gecen gun benzer bir konu actim,pek destek goremedim :))
Karsi komsumla sevisiyorum deseydiniz buralar hep entry dolardi

Durum ancak bu kadar güzel özetlenir

Senin arkandan durmayan bir adam müsvettesi için, sen yerlerde mi sürünüyorsun konu sahibesi? Kalk, bir hatırla, sen bu adamdan önce de tek başına var olan, sağlıklı bir insan, güçlü bir birey değilmiydin? Şimdi o yok diye yıkılman şart mı gerçekten?
.

Ayni sehirlerde olsaydık keske, destek olmak isterdim yikilip yerlerde suruklenen sonra dimdik ayaga kalkabilen biri olarak..

Bir ilişkide kendini hiç hatalı görmemekte olgunlaşmadığının belirtisidir.Ben sen hatalısın o hatalı demiyorum.Ama sen biz birbirimizi çok seviyoruz.Onun blöfü,aileler yüzünden kavuşamıyoruz dersen burda yanlışlık var derim ve yukarıdaki yorumumdada kendimce anlattım.Erkekte kadında kafa yapıları uyuyorsa,bir birlikteliği devam ettireceklerine inanıyorlarsa,evliliğin başlangıcında yanlışlıklar yanlış anlaşılmalar olabilir,bunu tolere edebiliyorlarsa devam kararı alırlar.Bunun için aile bireylerinin de yavaş yavaş gönüllerini alarak zamanla çözerler.Ama evliliğin yükümlüklerini yerine getiremeyen erkekten boşanmak farklı birşey,ailelerden dolayı sevipte boşanmak farklı.
Hakkında hayırlısı olmasını ve en az üzüntüyle atlatmanı diliyorum.

Allah yardımcın olsun güzel yürekli kardeşim bu mübarek ayda tek gerçek olan Allahımıza sığınmaktan başka çare yok ne yazıkki hissediyorumki çok kısa bir süre içerisinde hayatın bambaşka güzellikler ile dolu olacak bak göreceksin çünkü tertemiz bir kalbin var dualarım seninle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Annenize borcu cokmuydu esinizin? Bi de bu borcu odedi mi annenize? Odemediyse odememek icin pismanmis gibi gorunebilir de sana. Sirf borctan kurtulmak icin. Umarim o kadar ileri gitmemistir. Bi de sorun neydi aranizda esin neden blof yapti ailesi neden istemiyor sizi? Cok buyuk seyler olmasi gerek bunlar icin

Onsuz daha kendimim.
Onunla kaybetmislik hissim yok.

Mantiken onsuz daha iyiyim ama kalbim arada parazit yapiyor iste.

Buna benzer bir konu gorseydim kosa kosa gelirdim, dikkatimden kacmis olmali.

Bana Allah yeter...

Guc veren yorumun icin cok ama cok tesekkur ederim.

Dualarini esirgeme benden...

Bana Allah yeter...

Onsuz daha kendimim.
Onunla kaybetmislik hissim yok.

Mantiken onsuz daha iyiyim ama kalbim arada parazit yapiyor iste.

Buna benzer bir konu gorseydim kosa kosa gelirdim, dikkatimden kacmis olmali.

Bana Allah yeter...

Bu tür durumlarda kalbin ne dedigine bakilmaz.
Bir de şöyle bir ayrıntı veriyim size;
Ben bosanma aşamasındayken icimdeki derin uzuntunun sebebini sorguladim. Sonra anladim ki ben ondan bosandigim icin uzulmuyorum, bosandigim icin uzuluyorum.
Bana kalirsa siz de ondan ayrildiginiz icin degil, ayrildiginiz icin uzuluyorsunuz..

Dogru bir tespit olabilir.

Aliskanlik var tabii bir de.

Bana Allah yeter...

Rabbim bu mubarek gunlerde kalbinizi ferahlatacak şeyler yaşatır ve biran da huzura erersiniz inşallah.

Boşanmak gibi bir olay geçmedi başımdan ama saçıma tarak sürmeyi unuttuğum günlerin hatrına geçiyor, diyebilirim.
Evet ne klasik di mi?
Ama doğru.
Kelimeleri yeni keşfetmiş insanın heyecanıyla okuyun: ''GEÇİYOR.''
Zaman ve tevekkül.
Çok hoş benzetmelerden biri ve belki biliyorsunuzdur ama ''bugünkü ısındığımız ateş yarın yakabilir, bugün susuzluğumuzu giderdiğimiz su yarın boğabilir''
ve bizler bunu zamanı geldiğinde görebiliriz ancak.
Acınızı da çekin.
Bunlar doğal süreçler.
Sonra toparlanacaksınız inşallah.

Ben istanbuldayım, tek başıma dernek sayılırım p
Şaka bir tarafa ne zaman isterseniz her türlü çemkirme, kin kusma, mutlu olma, hüzünden ölecekmiş gibi hissetme, unutmaya başlama vb hislerinizde tek bir mesaj atmanız yeter.
İtinayla dinleyebilirim.
Ve inşirah suresini öneririm.
Rabbimden hakkınızda hayırlısını dilerim ramazan hürmetine..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…