İçime attıklarım ..

merhaba kızlar;
Klomen kullandım yumurtalarım buyudu 18 ve 21 buyuklugunde . Yarın reglı tarıhım.. Dun erken gebelik testı yaptım ovul.. Sonuc negatıf. 2 yıldır olmuyor normal akışına bıraktım. İlk tedavım klomen oda olmadı sanırım belirtılerımde vardı oysakı.. Daha dun guvenılır bır test yaptım negatıf içten içe ümitlenmişim.. Bu durumu kımseyle paylasmıyorum.. Kompleks yaptıgımdan degılde stresten uzak olmak adına .. Klomen kullanırken dr hersey yolunda dedı zaten esımınde benımde hıcbır sorunumuz yok. Hsg de ıyı cıktıı. Yumurtalar buyumus ama catlamada mı sorun var :KK43: off oyle karmasıgımki regliden snra dr gidicem.. Karamsar hıc olmadım evet aglıyorum her ay ama hemen unutuyorum :KK43: kafamdan tum olumsuzlukları cıkarıyorum . Kızlar bu ayda husran henuz adet olmadım ama test ve içime doğanlar negatıf. Tabıkıde yıne sizlere geldim aglayarak :KK43: ck uzgunum
Canim sakin üzülme benimde 2 sene olmadı cok agladim cok yiprandim eve kapandim ama senin gibi hsg çektirdim temiz çıktı eşim de de bi problem yoktu sonra başka bi doktora gittim bana dediki hemen klomene başlayalım hazır rahmin açık klomene başladık bi yumurtam oldu ve doktor çatlama iğnesi verdi 2 doz doktora dedim ki bende çatlama iğnesi ise yaramıyor çok denedim dedim oda bana güven dedi çünkü yumurtanın kendinden çatlama olasılıkla %5 dedi o ay yaptım igneyi ama hep olmayacak dedım kafamdan atmistim daha sonra hamile olduğumu öğrendim seninde olur sakin kafaya takma v3 bol bol dua et ben hatime başlamıştım bebeğim olsun diye seninde Allahın izniyle olur inşallah dua et

Canim sakin üzülme benimde 2 sene olmadı cok agladim cok yiprandim eve kapandim ama senin gibi hsg çektirdim temiz çıktı eşim de de bi problem yoktu sonra başka bi doktora gittim bana dediki hemen klomene başlayalım hazır rahmin açık klomene başladık bi yumurtam oldu ve doktor çatlama iğnesi verdi 2 doz doktora dedim ki bende çatlama iğnesi ise yaramıyor çok denedim dedim oda bana güven dedi çünkü yumurtanın kendinden çatlama olasılıkla %5 dedi o ay yaptım igneyi ama hep olmayacak dedım kafamdan atmistim daha sonra hamile olduğumu öğrendim seninde olur sakin kafaya takma v3 bol bol dua et ben hatime başlamıştım bebeğim olsun diye seninde Allahın izniyle olur inşallah dua et
Ahhhh nasıl sevındım senın adına rabbım emeklerımızı boşa cıkarmasın cnm . Aynı durumdaymışız ınş bende beklıyorum . Erken gebelik testı yaptım dun regli tarıhımde yarın test negatıf cıktı sızcede guvenılırmıdır bu test .

İnan sankı baska bısı ıcıyormus gıbı içtm ilacı hıc dusunmedım . Stres yapmadım guzel bır ay gectı. Kiste donusseydı kontrollerde gorulurmuydu? Ya dun erken gebelik testı negatıf cıkınca ck uzuldm
Görülürdü kesin. İnsan üzülüyor evet bende hamile kalmadan bir ay evvel testlerde negatif görünce oturup ağlıyordum. Zor bir süreç içine atma stres yapıyor insan yapmıyor değil kafanı dağıtmaya çalış ben öyle yapıyordum

Canim benim konuşmuştuk seninle zaten %100 hicbir sey yok biz %25 bir ihtimalle hamile kalabiliyoruz.
Ve evet kalamiyoruz cogu bayan düsünür dener olur 1.ay 3.ay farketmez en fazla 6 ayda olur.
Bizim sorunumuz sebebsiz olmasi baska bisey degil...
Bak bi tanidigim evlendi cocugu olmadi 3 ay. Dr demişki yumurtalarin erimiş tedavi olacaksin ve ilk ayinda klomenle hamile kaldi...
Simdi tekrar soyluyorum klomen yumurtlama olmayanlar icin bizim sorunumuz yumurtlama degil yumurtamiz oluyor catliyor ya dollenmiyor ya da yerlesmiyor ya da tutunamiyor. Seni cok iii anliyorum bende 2 yildir istiyorum. Lutfen belirtilere takilma cnku belirti diye birseyy yook...
Kendini uzme lutfen ve vazgecme ugraş.
Umudunu duani esirgeme.
Hatta yapabiliyorsan gunluk tut ve ilerde olacak bebegine icini dök ilerde verirsin hem bu seni rahatlatir..
Birsey eksik olabilir zamani gelmemis lafini sevmiyorum ama vucudun ve sen buna hazir olmayabilirsin. Hazir oldugunu dusundugun halde.
Evliliginin en guzel yillarimi mahfettim simdi umursamiyorum en azindn calisiyorum.
Evliliginin tadini cikar ilerde kismet olup bebegn olunca yapamayacagin herseyi yap. Lutfen olmassa da uzulme... opuyorum seni cok...
aynen katılıyorum size
normalde yumurtası oluşup çatlayan kişilerde klomen hiçbir işe yaramıyor, genelde pko gibi yumurtlama sorunu olan kadınlarda işe yarıyor
hele bir de sebepsiz infertilite ise, klomenle hiç alakası yok

adet tarihin bir kaç gün geçsin o zaman test yap bence ondan önce idrarda çıkmaz, kanda çıkabilir. Ben de ilk klomen tedavimde hamile kaldım cnm sabret olur inşallah.

Rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı etsin hakkınızda olanı ise gönlünüzü razı etsin inşallah

Ahhhh nasıl sevındım senın adına rabbım emeklerımızı boşa cıkarmasın cnm . Aynı durumdaymışız ınş bende beklıyorum . Erken gebelik testı yaptım dun regli tarıhımde yarın test negatıf cıktı sızcede guvenılırmıdır bu test .
Tabıkıde test yanilabilir ama gerçektende takmamak lazımmış sabır herseyin ilacı da beklemek çok zor biliyorum ama sabretmemiz lazım ve gerçekten kafadan atmak lazım b3n onu anladım duayı sakin bırakma önce cekinirdim çocuğum olmuyor demeye ama sonra çekinmedim herkese olmuyor bana dua edin dedim önüme gelen herkesten dua istedim bol bol dua et

adet tarihin bir kaç gün geçsin o zaman test yap bence ondan önce idrarda çıkmaz, kanda çıkabilir. Ben de ilk klomen tedavimde hamile kaldım cnm sabret olur inşallah.
Ama erken gebelik testiydı yaptıgım

aynen katılıyorum size
normalde yumurtası oluşup çatlayan kişilerde klomen hiçbir işe yaramıyor, genelde pko gibi yumurtlama sorunu olan kadınlarda işe yarıyor
hele bir de sebepsiz infertilite ise, klomenle hiç alakası yok

2 sene cocugu olmayan bir arkadasim vardi. Bir düsük yapti sonra bidaha olmadi ama sut hormonu yuksekmis ( bunun yumurtlamayi engelledigini biliyoruz )
Ama kadin bilmiyor ilacta kullanmamis 1 sene olmadi ben bilmiyordum sut hormonunun yuksek oldugunu yoksa yardimci olurdum. 2 senenin sonunda dr a gitti bi ilac vermis prolaktin icin birde klomen o ay hamile kaldi. Ama cok uzuldum. Cunku 2 sene cok ugrastilar megersem kadinin yumurtlamasi olmuyormuş...
Gerekmedikce klomene karsiyim bosu bosuna yumurtlama duzeninden oluyosun :(

Back
X