içime dert oluyor...

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
sabahtan beri içim içimi kemiriyor

2,5 yaşında kızım var , ve çalışıyorum ben cumartesi dahil
Dün gece 12 olduğu halde uyumamakta direniyor
sırtımı kaşı , karnımı kaşı , gıdıkla , kucağında salla , ayakta salla gibi isteklerini sıralayınca hayır Miray kolarım ayakalarım ağrıyor dedim ağlamaya başladı
hadi uyuyalım dedikçe o direndi
bende sinirli bir şekilde bağırdım
belki de o annesinin kucağında daha huzurlu uyuyacak dimi
ama sabredemedim
sabah işe gitmenin psikolojisi ile ona bağırdım
ve ben bağırma işini yapıyorum sıklıkla
ona asla bağırmıycam diye söz versem de kendime hakim olamıyorum
kızlar siz ne yapıyorsunuz
şuan içim acıyor sanki
yanımda olsa öpsem bağrıma bassam sanki ona karşı suçlulu hissediyorum
sabah da ağlayarak uyanmış
ağlayarak uyuduğu için mi

Offf şuan yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu, ben de sizin gibi haftanın 6 günü işteyim. 21 aylık kızım var,ona o kadar üzülüyorum ki. Çalışan anne olmak çoooook zormuş,bizim şefkatimize ilgimize o kadar ihtiyaçları var ki.Kimbilir küçücük beyinlerinde neler kuruyorlardır.Akşam yanınıza alıp,güzel resimli büyük bir hikaye kitabı alıp beraber okusanız o da resimlerine baksa olmaz mı? Biz öyle yapıyoruz,süt içiyor,kitap okuyoruz konuşuyoruz yarım saat sonra da ışığı kapatıp uyuyoruz. Işık sönünce 5dk da uyuyor,ben de içeri kaçıyorum hemen.Diğer türlü asla uyumuyor,sürekli oyuncak getirmeler,oyun oynama istekleri...Tüm gün sizi bekliyor öyle düşünün,sımsıkı sarılın konuşun düzelir inş.

akşam eve gidince başka pek bişiyle ilgilenmiyorum zaten
bütün işim kızım
tv açmıyoruz hiç
bu hafta annemlerde kalıyorum eşim gece vardiyasında olduğu için
aslında biraz da suç bende hemen yatırdım çocuğu hadi uyuyalım diye sırtını kaşıdık vs.. iş uzayınca ben gerildim işte
dediklerinizi yapıyoruz hikaye anlatıyoruz birbirimize
ama benim aslın sorunum öfke kontrolü yapamıyorum
iş yerim çok stresli bazen istemeden o stresi eve gelince yansıtıyorum
ona bağırıyorum , halbuki o çocuk işte çocukluğunu yapıyor

geçen bebeğini almış ona kızıyor hıeee seni senii al sana al sana diyor

dövme yok tabii ancak çocuk onu aklında kuruyor artık
bir an önce kendime gelmem lazım
ona bağırmadan sabrı öğrenmem lazım

düşün ki işyerinde patronun gereksiz kapris yapıyor, kızdırıyor seni bağırabilir misin? ee elin adamı kızından daha mı değerli? asla! demek ki sabredebilme potansiyelin varmış. ben kendimi böyle dizginliyorum, tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…