içime kondom kaçtı acill yardım!!!

ahu34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2022
61
108
13
28
İlişkiye girerken içime kondon kaçtı parmakla çıkarmayı denedim ama çıkartamadım sonrasında hemen ertesi gün içtim adetime 3 gün var. Kondom kendiliğinden çıkar mı napman lazım lütfen taktik verin ve hamile kalma şansım var mı

Valla tampon olsa ikininca cikiyo ama kondomda ise yarar mi bilemedim.

Ah kuzum Allah yardımcın olsun hiçbir bilgim yok. Umarım bilen birileri yazar da aydınlatır. Eğer çıkmazsa, Acile gitmen gerekebilir gibi geldi bana.

Merhaba aynısını ben de yaşamıştım .Bir kaç ay önce .Ertesi gün hapı almıştım .Tam da riskli günlerdeydim ovulasyon döneminde.Bir şey olmadı çok şükür.Parmakla çıkarttık baya derine gitmişti

Ertesi gün hapını çıkardıktan sonra icseydiniz keşke. Işık tutup cımbızla çeksin partneriniz yoksa acil yolu gözükür

Yani içeride kaybolacağı bir kara delik yok. El yordamıyla bulamıyorsanız bir acile gidin veya kliniğe. Doktor alıyor bu durumda.

Evliliğimin ilk 10 ayında kadar vajinusmustum şuanda da oraya parmakla girme fikri bile korkutuyor beni içim gidiyor

Evliliğimin ilk 10 ayında kadar vajinusmustum şuanda da oraya parmakla girme fikri bile korkutuyor beni içim gidiyor
Canım benim klinikte alınması daha zor ama . Parmak yöntemini cesaret edin de deneyin kuzum.

Reactions: The
Parmakla almayi deneyin tekrar. Esiniz de yardimci olabilir. Hamilelik olmamisti bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…