• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime Kurt Düştü...

naranta

^_^
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
582
800
103
Merhaba,

Bir ajansa stand hostesliği için kayıt oldum -iş arama sitelerinde çıkan, üniversite öğrencisi kadrosu büyük olduğu söylenilen bir ajans- Part time bile sayılmayan bir iş olduğu için (ayda 4 gün) sigorta için imzalanan sözleşmede tarih, deneme süresi, tazminat falan belirtmediler. Hatta "Bu yeni uygulama, sigortaya verilmek için yapılıyor yoksa sizi bağlayan bir şey yok." denildi. Ve hatta ben yanlışlıkla işveren yerine de kendi adımı soyadımı adresimi yazıp imzaladım.
Bu ileride sorun olur mu? Ve işveren yerine de kendi adımı soyadımı yazdığım için boş sözleşme direkt geçersiz midir hukuk hükmünde?
Bir an içime kurt düştü.

O kısmı bilmiyorum ama devlet yurdunda kalıyorsan yada karsılıksız burs alıyorsan sigortalı işte calısınca kesiliyor diye biliyorum.

Sözleşmede taraflardan birinin imzası yoksa tabiki hukuki bir sonuç doğurmaz. Sözleşmenizin bir nüshasını istediğinizi söyleyin ve imzalı şekilde alın.

Sözleşmede taraflardan birinin imzası yoksa tabiki hukuki bir sonuç doğurmaz. Sözleşmenizin bir nüshasını istediğinizi söyleyin ve imzalı şekilde alın.
İmza kısmında muhtemelen imzası olacak ama sözleşme başındaki işveren adı-soyadı-adresine yanlışlıkla kendi adımı soyadımı yazdım. Kafam çok karıştı hatta o kadar tedirgin oldum ki neredeyse yarın gidip ben bırakıyorum diyeceğim..

İmza kısmında muhtemelen imzası olacak ama sözleşme başındaki işveren adı-soyadı-adresine yanlışlıkla kendi adımı soyadımı yazdım. Kafam çok karıştı hatta o kadar tedirgin oldum ki neredeyse yarın gidip ben bırakıyorum diyeceğim..

Bu bahaettiğin iş sözleşmesi ise bi şey olmaz.

Back
X