• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icime kurt dustu :(

yorumlardan aklıma düştü nasıl oluyomuş ki su muayene bakim diye kızlık zarı muayenesi yazdım google a ve yine kendimi burda buldum :) bu sitede kızlık zarı muayenesi başlığı altında bir mesajdan alıntı yapıyorum.

''eğer yerinde duruyor mu diye merak ediyorsan gidip baktır canım. sonradan farklı bişey çıkarsa şaşırma. ben başıma geldiği için biliyorum. bi kaç sene önce yüksek bi iskeleden denize defalarca bombalama atlayıp durdum, en sonunda kan geldi. regl olduğumu düşündüm ama içim huzursuzdu bir şey olmuş mudur diye merak edip durmuştum kime sorsam bir şey olmaz dedi. ama yıllar sonra bozulmuş olduğunu öğrendim. çok komik bi olay :D ama öğrendiğim anda yıkılmıştım bütün gün ağladım bu psikolojiyle yaşamak çok zordu o sırada benim için. (tabi nedeni o mudur bilmiyorum pek çok şekilde yırtılabilirmiş zar. bacak esnetme hareketi yaparken bile yırtılabilirmiş ben 8 yaşımdan beri spor yapıyorum haliyle her gün esnetmek durumundayım.) ama sonradan bu fikre alıştım şu an beynim rahat ve diktirmek falan gibi olaylara girmeyi düşünmüyorum. ama merak eden gidip baktırsın bence başka şekillerde öğrenince insanın morali bozuluyor biraz, ilk seferin özel olsun istiyorsun ama o heycanı yaşayamıyorsun :(''

Tamam o zaman ya doktora falan gerek yok. Kuruntu yaptigimin farkindayim tesekkur ederim cnm

yırtılmıs olsa doktora diktirmek icin mi gidecektin yahu?
bozulmadıgından emin iken regl donemi de yakın degil ise asıl simdi doktora gitmen gerekiyor!

nasıl bir toplumdayız boyle ya...
yumurtalıklarda olabilecek herhangi bir sorunu kızlık zarından daha onemsiz gorecek kadar baskı altında yetismisiz.

Merak etme, yoktur birsey...
Sizin oralarda onemli olan kizlik zarin saglamdir...
Onu bunu bosver de kahverengi akinti icin doktora git, normal degil, mutlaka goster, emin ol o cok daha onemli...

yırtılmıs olsa doktora diktirmek icin mi gidecektin yahu?
bozulmadıgından emin iken regl donemi de yakın degil ise asıl simdi doktora gitmen gerekiyor!

nasıl bir toplumdayız boyle ya...
yumurtalıklarda olabilecek herhangi bir sorunu kızlık zarından daha onemsiz gorecek kadar baskı altında yetismisiz.

Diktirmek icin degil canim. Kizlik zarina baktirmak icinde mumkun degil gitmem. Arkadas tipki senin gibi akintimin normal olmadigini soyledi onun icin doktora giderim demistim.

Tesekkur ederim kafami tekrar karistirdigin icin :)

ayy kuzuummmm kendine gel:) öyle zarar görecek olsa ohooo...en basidi ben en az 10 kez bisiklet sürerken hani o bisikletin demiri varya onun üstüne oturursn cnn cok yanar ciğerinden acısı gelir yani kaç kez basıma geldi cocukluğmda vs.. bozuldumu diye düşünmedm hiç:) hem bazen küçücük kanamalar olabiliyor belkide bi sorun vardr sen kadın doğum uzmanına git böyle böyle diye anlat içn rahat etsn kendini yiyp bitrme:20:

Tesekkur ederim kafami tekrar karistirdigin icin :)

Canım o şaka yapıyor alttaki mesajları görmedin mi :) Geçen de forumda bi kız hamile miyim diye sormuştu hamilesin deyip moralini bozmaya çalışmışlardı :1:

Hiçbişiiiicik olmaaaz öyle olsa hepimizinki yırtılıverirdi çocukken ne çok hoplayıp zıpladık yani hele ki ben çok haylazdım :)

Canım o şaka yapıyor alttaki mesajları görmedin mi :) Geçen de forumda bi kız hamile miyim diye sormuştu hamilesin deyip moralini bozmaya çalışmışlardı :1:

Hiçbişiiiicik olmaaaz öyle olsa hepimizinki yırtılıverirdi çocukken ne çok hoplayıp zıpladık yani hele ki ben çok haylazdım :)

Tamam canim sana inaniyorum :) optum cok..

ayy kuzuummmm kendine gel:) öyle zarar görecek olsa ohooo...en basidi ben en az 10 kez bisiklet sürerken hani o bisikletin demiri varya onun üstüne oturursn cnn cok yanar ciğerinden acısı gelir yani kaç kez basıma geldi cocukluğmda vs.. bozuldumu diye düşünmedm hiç:) hem bazen küçücük kanamalar olabiliyor belkide bi sorun vardr sen kadın doğum uzmanına git böyle böyle diye anlat içn rahat etsn kendini yiyp bitrme:20:

Yok canim doktorluk bir durumum yok allaha sukur. Bir kez oldu zaten tekrarlarsa giderim. Icimi rahatlattigin icin de tesekkurler:))

yok hicbirsey olmaz merak etme liseyi bitirene kadar totom havada dururdu evde sporcuydum ben annem hatta nisanlaninca bana bak o totoyu nisanlinin yaninda havaya kaldirayim falan deme girtlaklarim seni demisti cocuk gibi azar isitmisdim :1:aliskanlik olmusdu spor herdaim calistirirdim kaslarimi bacaklari 360 derece actigimi bilirim hicbirseyde olmadi o kahverengi akinti bendede bu ara cok olmaya basladi zamansiz bir sekilde dr hormonlarindan dedi test yaptirdim birseyde cikmadi onemsiz birsey dedi gecti :27:simdi totoyu kaldirmaya dozer lazim yoksa yine yaparim yani:27:

Back
X