- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi musmutlurisus
- #21
bence zarar görmüş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence zarar görmüş olabilir.
Niye yangına körükle gidiyosun annem
Bence mümkünatsız yav öyle olsa ordan burdan en çok hoplayan zıplayan bendim küçükkene![]()
ah just'ım benimbozulmuştur bence bi doktora gitsin
![]()
Tamam o zaman ya doktora falan gerek yok. Kuruntu yaptigimin farkindayim tesekkur ederim cnm
yırtılmıs olsa doktora diktirmek icin mi gidecektin yahu?
bozulmadıgından emin iken regl donemi de yakın degil ise asıl simdi doktora gitmen gerekiyor!
nasıl bir toplumdayız boyle ya...
yumurtalıklarda olabilecek herhangi bir sorunu kızlık zarından daha onemsiz gorecek kadar baskı altında yetismisiz.
bence zarar görmüş olabilir.
Bisey olmamistir :)
Tesekkur ederim kafami tekrar karistirdigin icin :)
Tesekkur ederim kafami tekrar karistirdigin icin :)
Canım o şaka yapıyor alttaki mesajları görmedin mi :) Geçen de forumda bi kız hamile miyim diye sormuştu hamilesin deyip moralini bozmaya çalışmışlardı
Hiçbişiiiicik olmaaaz öyle olsa hepimizinki yırtılıverirdi çocukken ne çok hoplayıp zıpladık yani hele ki ben çok haylazdım :)
ayy kuzuummmm kendine gel:) öyle zarar görecek olsa ohooo...en basidi ben en az 10 kez bisiklet sürerken hani o bisikletin demiri varya onun üstüne oturursn cnn cok yanar ciğerinden acısı gelir yani kaç kez basıma geldi cocukluğmda vs.. bozuldumu diye düşünmedm hiç:) hem bazen küçücük kanamalar olabiliyor belkide bi sorun vardr sen kadın doğum uzmanına git böyle böyle diye anlat içn rahat etsn kendini yiyp bitrme![]()
Yok canim doktorluk bir durumum yok allaha sukur. Bir kez oldu zaten tekrarlarsa giderim. Icimi rahatlattigin icin de tesekkurler:))