• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime kurt düşürünsene

tenesemisir

Her şey insanlar için
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
1.984
440
373
Merhaba güzel hatunlar,
her gece içen, eve sarhoş gelen bir sevgilim var :1:
nerde kiminle nasıl içiyor bilmiyorum, dün gece napıyordun diye sordugumda, bikaç arkadaşla içtik diyor.
Ben de gururluyum ya, kim la o arkadaşların tek tek say, diyemiyorum
Mekanın resmini çek gönder diyemiyorum
Her gece her gece ne bu diyemiyorum
Melegim ya ben, I am OK diyip geçiyorum
Geçen yine sarhoş gelmiş eve, feysbukta olan yazdıgım statuyu yorumlamamış, sadece begenip uyumus
Bahanesi yine biraz sarhoştum oldu
Kızgınım ya, görüşmeden önce resim yolluyor, yakışıklı yüzünü göreyim de yumuşayayım diye
Kızmıştım güya, ama yüzyüze görüşünce yine OK diyip gülmeye başladım

Her gece eve sarhoş gelinir mi eve ya ? Ama gel görün ki bu duruşumu koruyamıyorum onun karşısında. Ne yapayım ? Ya içime kurt düşürün ya da senin karışma hakkın yok diyin...

Merhaba güzel hatunlar,
her gece içen, eve sarhoş gelen bir sevgilim var :1:
nerde kiminle nasıl içiyor bilmiyorum, dün gece napıyordun diye sordugumda, bikaç arkadaşla içtik diyor.
Ben de gururluyum ya, kim la o arkadaşların tek tek say, diyemiyorum
Mekanın resmini çek gönder diyemiyorum
Her gece her gece ne bu diyemiyorum
Melegim ya ben, I am OK diyip geçiyorum
Geçen yine sarhoş gelmiş eve, feysbukta olan yazdıgım statuyu yorumlamamış, sadece begenip uyumus
Bahanesi yine biraz sarhoştum oldu
Kızgınım ya, görüşmeden önce resim yolluyor, yakışıklı yüzünü göreyim de yumuşayayım diye
Kızmıştım güya, ama yüzyüze görüşünce yine OK diyip gülmeye başladım

Her gece eve sarhoş gelinir mi eve ya ? Ama gel görün ki bu duruşumu koruyamıyorum onun karşısında. Ne yapayım ? Ya içime kurt düşürün ya da senin karışma hakkın yok diyin...

Erkekler genellikle yakın arkadaşlarıyla içer. Tanımıyor musun hiç?
Bak şöyle bi olay anlatayım sana, erkek arkadaşımla biz anlaşmıştık başta dışarda ayrı ayrı içmece yok diye. Neyse bunun oyun oynadığı yer vardı. Neredeyse her gün uğrardım oraya sonra giderdik eve. Yine bi gün bendeki ders notlarını vermeye gittim baktım yok. Nerde dedim. "x diye erkekle şu bara gittiler" diye. Tabiki delirdim hemen oraya uçtum :52: oturdum masaya burnundan getirdim.
Ama biz başta böyle anlaştığımız ve öyle davrandığımız için bu hareketine kızmıştım ben.
Sen sesini çıkarmadıysan kızdığını nasıl anlayacak ki?
Yani ben senin yerinde olsam sarhoş olduğunda güzelce laf alırım. "Aaa X var mıydı bugün öyle mi demiştin" falan derim. yok derse de "aaa kim vardı ki" derdim:nazar:

Düğün gecesi tövbe edip bir daha içmeyeceğini mi düşünüyorsun ?
Buna inanıyor olamazsın herhalde...

Bir de alkol alıyorsan bilirsin. Her gün içersen sarhoş olman zorlaşır. Hele ki uyuyacak kadar. Her gün de rakı içmiyorlardır heralde?

hep ok denir mi ya.sevgılıyken tepkinizi belli etceksınızkı o sızı sız onu tanıycaksınız.sevmıyosanız bu durumu bellı edın.evlenınce gec oluyo sonra sorun oluyo nasıl vazgecer dıye dusunmek zorunda kalıyosunuz.tartısmalar.sonra sıze bnı böyle kabul ettin derse napcaksınız.sımdı sız ona karısabılırsınız oda sıze bunlar normal seyler.

Erkekler genellikle yakın arkadaşlarıyla içer. Tanımıyor musun hiç?
Bak şöyle bi olay anlatayım sana, erkek arkadaşımla biz anlaşmıştık başta dışarda ayrı ayrı içmece yok diye. Neyse bunun oyun oynadığı yer vardı. Neredeyse her gün uğrardım oraya sonra giderdik eve. Yine bi gün bendeki ders notlarını vermeye gittim baktım yok. Nerde dedim. "x diye erkekle şu bara gittiler" diye. Tabiki delirdim hemen oraya uçtum :52: oturdum masaya burnundan getirdim.
Ama biz başta böyle anlaştığımız ve öyle davrandığımız için bu hareketine kızmıştım ben.
Sen sesini çıkarmadıysan kızdığını nasıl anlayacak ki?
Yani ben senin yerinde olsam sarhoş olduğunda güzelce laf alırım. "Aaa X var mıydı bugün öyle mi demiştin" falan derim. yok derse de "aaa kim vardı ki" derdim:nazar:
İyi yapmışsın :)) bir daha sensiz bir yere gidip içmesin !! :)

arkadaşlarını tanımıyorum. Eski erkek arkadaşımın bir arkadaşı eski erkek arkadaşımın muhbiri gibiydi, her şeyi feyste bildiriyordu. hatta ahala bildirir. takip etmesi çok kolay oluyordu. zaten alkol kelimesini bile agızlarına almazlardı onlar. ama şimdiki erkek arkadaşımın çevresi hakkında hiç bir bilgim yok. gururum da el vermiyor ki 'o mekanın resmini çekip bi yolla bakayım' diyemiyorum :( kim bilir belki kıraathane gibi bi yerdir :52: bilmiyorum yani.. belki de şıkır şıkır hatun kaynayan bi yer.. Üff bilmiyorum..

Öyle adamla ömür geçmez.Alışmış kudurmuştan beterdir.
Ya içkiyi bıraksın yada siz onu.

Düğün gecesi tövbe edip bir daha içmeyeceğini mi düşünüyorsun ?
Buna inanıyor olamazsın herhalde...

Her gece icen adamdan ne hayir bekliyorsun acaba ?

Azaltırım ama bırakmam dedi. Olay şu ki sevgilim yabancı. Hani onların kültürlerinde akşam yemeginde bile içiliyor ya. Biz beraberken bile elinde bira vardı sürekli. Su içer gibi bira içiyor yani. Kızılacak bişey mi bilemedigim için size sordum... En azından sarhoş olmuyor diye kendimi avutuyordum ama gece bana cevap yazmamışsın diye sordugumda hep 'biraz sarhoştum' diyor... Kızayım mi abartır mıyım bilemedim ...

Bir de alkol alıyorsan bilirsin. Her gün içersen sarhoş olman zorlaşır. Hele ki uyuyacak kadar. Her gün de rakı içmiyorlardır heralde?
Bira içiyoruz diyor ama bilmiyor şarap da içiyor belki.. Sarhoş olmuyor diye düşünüyordum ama gece (sabah 4 aslında) eve geliyor, sabah soruyorum sarhoştum uyudum hemen diyor..

hep ok denir mi ya.sevgılıyken tepkinizi belli etceksınızkı o sızı sız onu tanıycaksınız.sevmıyosanız bu durumu bellı edın.evlenınce gec oluyo sonra sorun oluyo nasıl vazgecer dıye dusunmek zorunda kalıyosunuz.tartısmalar.sonra sıze bnı böyle kabul ettin derse napcaksınız.sımdı sız ona karısabılırsınız oda sıze bunlar normal seyler.
Yazdıgım şeye yorum yapmadıgını gördüğümde 'ne bu ya, ayrılıcam ben' diye sinirlenmiştim ama acaba çok mu tepki gösteriyorum diye düşünüp geri vites yaptım, tamam seni değiştirecek değilim dedim yine ben kapattım konuyu.
Zaten eger bu bir sorunsa tek çözüm bugun ayrılmak, kimseyi değiştirme hakkım yok...

Bira içiyoruz diyor ama bilmiyor şarap da içiyor belki.. Sarhoş olmuyor diye düşünüyordum ama gece (sabah 4 aslında) eve geliyor, sabah soruyorum sarhoştum uyudum hemen diyor..

o zaman sen de git bi gün? yada içerlerken "çok sıkıldım 5 dk uğrim sonra abur cubur alıp eve dönerim" desen. Gittiği alkollü mekan bence önemli. Şarap da içiliyorsa sanmıyorum kötü mekan yada kıraathane olduğunu. öğrenmek bilmek hakkın. gerçekten bilmelisin hem sen rahat edersin sonunda.

Söyle düsün diyelim ki evlendiniz o hep ``Biraz sarhos`` olacak,
Kaldirabilirmisin bunu ?

Yazdıgım şeye yorum yapmadıgını gördüğümde 'ne bu ya, ayrılıcam ben' diye sinirlenmiştim ama acaba çok mu tepki gösteriyorum diye düşünüp geri vites yaptım, tamam seni değiştirecek değilim dedim yine ben kapattım konuyu.
Zaten eger bu bir sorunsa tek çözüm bugun ayrılmak, kimseyi değiştirme hakkım yok...

degıstırmede tabıkı ama bn bu sekılde rahatsız oluyorum.bnım için bu fedakarlıgı yaparmısın içmenı ıstemıyorum saglınada zararlı dıye belkı onu ıckıden sogutabılırsn.degısmezsede onu böyle ya kabullenırsın hep böyle olur.yada ayrılırsın.içkici bi adamla bi ömur gecmez.yarın bıgun senı evde bırakır arkadaslarıyla içmeyede gider.sonra allah korusun aldatır sarhostum hatırlamıyorum der.zor ayda yılda bır belkı normal olabılır.ama hergece olması sizi üzer.belkıde ıcer ıcer döver.ıckı butun kötuluklerın anası.

o zaman sen de git bi gün? yada içerlerken "çok sıkıldım 5 dk uğrim sonra abur cubur alıp eve dönerim" desen. Gittiği alkollü mekan bence önemli. Şarap da içiliyorsa sanmıyorum kötü mekan yada kıraathane olduğunu. öğrenmek bilmek hakkın. gerçekten bilmelisin hem sen rahat edersin sonunda.
ehe :) utandım ilk mesajda yazamadım...
Sevgilim Kanadada yaşıyor :) ben türkiyedeyim :) gururum izin vermedigi sürece, arkadaşlarını ve mekanı ögrenebilme ihtimalim yok :)
How I met your mother'da gittikleri bar cafe gibi bi yerdi, herkes agzıyla içiyordu :)
ben de öyle cafe gibi dogru düzgün bir yerde içtigini hayal ediyorum her gece :D

Sevgilim Kanadada yaşıyor :) ben türkiyedeyim :) gururum izin vermedigi sürece, arkadaşlarını ve mekanı ögrenebilme ihtimalim yok :)
How I met your mother'da gittikleri bar cafe gibi bi yerdi, herkes agzıyla içiyordu :)
ben de öyle cafe gibi dogru düzgün bir yerde içtigini hayal ediyorum her gece :D
nereye gıderse gitsin her gece hergece oldumu olmaz bu adam evlenınce aa ben evlendım dıye evrım geçirmıycekya hadı evlenmıyorsunuz böyle devam edıyor dıyelım işte bak şimdide rahat değilsin adamı tee burdan yönetmen imkansız gitmedim der gene gider ya böyle kabul edıceksın yada belli

Söyle düsün diyelim ki evlendiniz o hep ``Biraz sarhos`` olacak,
Kaldirabilirmisin bunu ?
bilmiyorum ki :14: farklı ülkelerde olunca bunu tahmin etmesi de zor oluyor :14:
'biraz sarhoş' olunca ne yapar ne eder, kavgalıysak sinirliysek birbirimize, tepkisi ne olur hiç bilemiyorum :14:
o yuzden size soruyorum zaten... bu iyi bişey değilse, şimdiden bitsin, herkes yoluna baksın..

bilmiyorum ki :14: farklı ülkelerde olunca bunu tahmin etmesi de zor oluyor :14:
'biraz sarhoş' olunca ne yapar ne eder, kavgalıysak sinirliysek birbirimize, tepkisi ne olur hiç bilemiyorum :14:
o yuzden size soruyorum zaten... bu iyi bişey değilse, şimdiden bitsin, herkes yoluna baksın..

Evlenincede farkli ulkelerde yasamayacaksiniz sanirim degil mi ?
Sarhos insan ne yapar sacmalar sacma sapan hareketler yapar belki dover belki sover ne yapacak baska ???
nerde tanistiniz merak ettim ? ciddi mi dusunuyorsunuz :ssz:

Yabancı ülkedeyse bu anlattıkların normal. Benim de aklımda şimdi gayet bi bara gidip içtikleri geldi. Hani böyle iş çıkışı falan.
Önemli olan senin, sevgilisinin bu yaşam tarzına alışabilcek olman. Yinede "gittiğiniz yer güzel mi aşkım merak ettim" diyebilirsin kötü bi soru değil ki bu :) gururla da alakası yok boşver :)

degıstırmede tabıkı ama bn bu sekılde rahatsız oluyorum.bnım için bu fedakarlıgı yaparmısın içmenı ıstemıyorum saglınada zararlı dıye belkı onu ıckıden sogutabılırsn.degısmezsede onu böyle ya kabullenırsın hep böyle olur.yada ayrılırsın.içkici bi adamla bi ömur gecmez.yarın bıgun senı evde bırakır arkadaslarıyla içmeyede gider.sonra allah korusun aldatır sarhostum hatırlamıyorum der.zor ayda yılda bır belkı normal olabılır.ama hergece olması sizi üzer.belkıde ıcer ıcer döver.ıckı butun kötuluklerın anası.

Bizim evde içki içilmedigi için ben içki kokusu aldıgım adamdan bile tiksinen biriyim, alkol çok uzak bişey bana. O yuzden ben ne 'arkadaşlarla içtik'i , ne de 'biraz sarhoştum'u normal karşılıyorum aslında. Ama dedigim gibi su içer gibi bira içen birisi kendisi. Bira içmese agzını bıçak açmaz herhalde. Onların kültürlerinde çay yok, napsın adamlar bira ile idare ediyor :)
Ve dediklerinde haklısın, yarın bigun aldatmanın, dayagın bahanesi olarak sarhoşlugu öne sürebilir. Şimdiden ne desem sarhoştum diyor zaten :20:
nereye gıderse gitsin her gece hergece oldumu olmaz bu adam evlenınce aa ben evlendım dıye evrım geçirmıycekya hadı evlenmıyorsunuz böyle devam edıyor dıyelım işte bak şimdide rahat değilsin adamı tee burdan yönetmen imkansız gitmedim der gene gider ya böyle kabul edıceksın yada belli

Birasız haline şahit olmadım desem yalan olmaz. Çok kuul, çok kafası rahat, çok sakin biri diye yanıp tutuşuyordum ama şimdi işin rengi değişti...

Yabancı ülkedeyse bu anlattıkların normal. Benim de aklımda şimdi gayet bi bara gidip içtikleri geldi. Hani böyle iş çıkışı falan.
Önemli olan senin, sevgilisinin bu yaşam tarzına alışabilcek olman. Yinede "gittiğiniz yer güzel mi aşkım merak ettim" diyebilirsin kötü bi soru değil ki bu :) gururla da alakası yok boşver :)

soruyum dimi :) tamam yazıyorum şimdi :) bu gece iş çıkışı yine içecekler çünkü
Ula biz iş çıkışı çay içmeye gideriz, bunlar bira içiyorlar :)

Azaltırım, ama bırakmam dedi. Azaltır mı acaba ? hiç sanmıyorum.

Edit : sofi, sordum gitti kız :) bakalım merakla fotoları bekleyecegim. İçmekten vakit bulursa atar bi hafta sonra :D

Son düzenleme:
Back
X