• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime kurt düşürünsene

Bizim evde içki içilmedigi için ben içki kokusu aldıgım adamdan bile tiksinen biriyim, alkol çok uzak bişey bana. O yuzden ben ne 'arkadaşlarla içtik'i , ne de 'biraz sarhoştum'u normal karşılıyorum aslında. Ama dedigim gibi su içer gibi bira içen birisi kendisi. Bira içmese agzını bıçak açmaz herhalde. Onların kültürlerinde çay yok, napsın adamlar bira ile idare ediyor :)
Ve dediklerinde haklısın, yarın bigun aldatmanın, dayagın bahanesi olarak sarhoşlugu öne sürebilir. Şimdiden ne desem sarhoştum diyor zaten :20:

Birasız haline şahit olmadım desem yalan olmaz. Çok kuul, çok kafası rahat, çok sakin biri diye yanıp tutuşuyordum ama şimdi işin rengi değişti...

tabı rahat adam çok etkileyici ama sadece karşıdan sevgilin türk değil herhalde

Evlenincede farkli ulkelerde yasamayacaksiniz sanirim degil mi ?
Sarhos insan ne yapar sacmalar sacma sapan hareketler yapar belki dover belki sover ne yapacak baska ???
nerde tanistiniz merak ettim ? ciddi mi dusunuyorsunuz :ssz:
Sarhoş olunca ne yapıyorsun diye sordum
Çok konuşuyorum, egleniyor hissediyorum dedi
Benimle tanıştıgında da sarhoştu sanırım, sarhoş olmadıgı bi zaman aralıgı bilmiyorum :)
Zaten yabancı ülkedeki insanlar iki kelam konuşmak için içme ihtiyacı hissederlermiş, öbür türlü konuşmaya çekinirlermiş
Farklı bir kültür işte...

Arkadaşım kusura bakma bu nasıl bir ilişki
Nerde=bilmem
Kiminle=soramam
Niye hergün sarhoş=gurur yaparım sorgulamam
Arkadaşlarını=tanımam
Sinirlenince nasıl tepki verir bilmem.
Sence içine kurt düşmesine gerek varmı ortada ilişki yok./B]

Sarhoş olunca ne yapıyorsun diye sordum
Çok konuşuyorum, egleniyor hissediyorum dedi
Benimle tanıştıgında da sarhoştu sanırım, sarhoş olmadıgı bi zaman aralıgı bilmiyorum :)
Zaten yabancı ülkedeki insanlar iki kelam konuşmak için içme ihtiyacı hissederlermiş, öbür türlü konuşmaya çekinirlermiş
Farklı bir kültür işte...

Yurt disinda yasiyorum...Burdakilerde ekmek su alir gibi biralara ickilere saldiriyorlar,
adam yolda kola icer gibi bira icerek geziyor bunye aliskin heraldeki sarhos gibi gorunmuyorlar,
dedigin gibi kültür farki aslinda ben sizin icin mutlu bir son göremedim yani evlilik gibi,
böyle giderse sadece birbirinizle vakit gecirirsiniz o kadar,o da buna hayir demez bence...
belkide yanilirim bilmiyorum ama bence kendine göre biriyle yola devam etsen senin icin daha hayirli..:34:

soruyum dimi :) tamam yazıyorum şimdi :) bu gece iş çıkışı yine içecekler çünkü
Ula biz iş çıkışı çay içmeye gideriz, bunlar bira içiyorlar :)

Azaltırım, ama bırakmam dedi. Azaltır mı acaba ? hiç sanmıyorum.

azaltmaz alıstıysa kı alısmıs bırakamaz bı tanıdıgımızda aynı senın durumundaydı adam yemınler ettı bırakcm içmicm dıye dereyı gecene kadardı hersey.dahada fazla içmeye basladı evlendıktn sonra.en ıyısı ayrıl sana ve mantıgına uygun birini bul.sahsen bende istemezdim sürekli içen birini.tabı kultur yasayıs bıcımı farklıdır ona göre senın içmemen anormaldir belki ama durum rahatsız ediciyse normal olanı yapıp ayrılman gerek sogutmayı basaramazsan( ki alışmıs biri soguyamazda) onu içkiden o azalırım dese bıle azaltamaz .

Arkadaşım kusura bakma bu nasıl bir ilişki
Nerde=bilmem
Kiminle=soramam
Niye hergün sarhoş=gurur yaparım sorgulamam
Arkadaşlarını=tanımam
Sinirlenince nasıl tepki verir bilmem.
Sence içine kurt düşmesine gerek varmı ortada ilişki yok./B]

:)) kafası rahat kız imajı çizicem ya, ben her ilişkimde böyleyim :) önceki ilişkilerimde bundan bir sıkıntı çekmemiştim ama şimdi sarhoşluk olunca sorun yarattı ama az önce gittigi mekandan fotograf istedim. çok buyuk bişey benim için :D

Yurt disinda yasiyorum...Burdakilerde ekmek su alir gibi biralara ickilere saldiriyorlar,
adam yolda kola icer gibi bira icerek geziyor bunye aliskin heraldeki sarhos gibi gorunmuyorlar,
dedigin gibi kültür farki aslinda ben sizin icin mutlu bir son göremedim yani evlilik gibi,
böyle giderse sadece birbirinizle vakit gecirirsiniz o kadar,o da buna hayir demez bence...
belkide yanilirim bilmiyorum ama bence kendine göre biriyle yola devam etsen senin icin daha hayirli..:34:
bizim için neden mutlu bir son göremedin ? sorun onun içmesi mi - yabancı bi ülkede yaşadıgın için buna sen de normal diyebiliyorsun ?

İlla evlenmemiz gerekmiyor ki, zaten şu an evlilik bişey gündemde değil :) O nedir ? :)

Son düzenleme:
bizim için neden mutlu bir son göremedin ? sorun onun içmesi mi - yabancı bi ülkede yaşadıgın için buna sen de normal diyebiliyorsun ?

Bilmem öyle hissettim diyim onun icmesi olabilir yabanci olmasina bisey demem insanlari ayrit etmem cunku,
bi ciddiyet goremedim sanki ikinizdede :25: Normal demiyorumda burda herkes oyle yani istemesende normal karsiliyorsun...
Ben yolda gorduklerimden bahsediyorum ama mesela her gece icipte sonrasi ne oluyor bilemem...Ve dedigim gibi icenler bira icioyr ki bunye alisinca sarhos olmuyorlar demekki seninki sarhos olduguna gore belkide sadece bira icmiyordur..

İlla evlenmemiz gerekmiyor ki, zaten şu an evlilik bişey gündemde değil :) O nedir ? :)

Ne düsünuyorsun peki ? Sonuna kadar sevgilimi kalacaksiniz yani,
hayallerin yokmu anne olmak aile olmak gibi ?

alkol kadar iğrenç bi alışkanlık yoktur heralde...
hemde hergece sarhoş...
içmeninde bi adabı var...

aslında ben içme konusunda fikir beyan etmek istemiyorum ama böyle bir adamın evlilik hayatına uyum sağlamasının kolay olmayacağını düşünüyorum.
bir de duygu ve düşüncelerini ifade etmezsen, sen nasıl "sen" oluyorsun, nasıl biri olarak tanıyor ki seni, sonsuz hoşgörü hoşgörü değildir, saflık gibi bişey oluyor.
Her insanın karşı olduğu, hoşlanmadığı, uzak durmak istediği ve yasakladığı şeyler olabilir, kaygılarına ilişkin konuşmalısın sevgilinle. ama yargılar gibi değil, sadece bu konuda düşüncelerini öğrenmek ister gibi yap.
ama konuşamayacaksanda kendine dert etmene gerek yok bunu...

aslında ben içme konusunda fikir beyan etmek istemiyorum ama böyle bir adamın evlilik hayatına uyum sağlamasının kolay olmayacağını düşünüyorum.
bir de duygu ve düşüncelerini ifade etmezsen, sen nasıl "sen" oluyorsun, nasıl biri olarak tanıyor ki seni, sonsuz hoşgörü hoşgörü değildir, saflık gibi bişey oluyor.
Her insanın karşı olduğu, hoşlanmadığı, uzak durmak istediği ve yasakladığı şeyler olabilir, kaygılarına ilişkin konuşmalısın sevgilinle. ama yargılar gibi değil, sadece bu konuda düşüncelerini öğrenmek ister gibi yap.
ama konuşamayacaksanda kendine dert etmene gerek yok bunu...
Haklısın.
İçkiye olan bakış açımız ve büyüdüğümüz ortam farklı oldugu için ben onun içme alışkanlıgına karşı nasıl bir duruş sergilemeliyim bilmiyorum. O yuzden ona tepki vermedim, ve size sordum. Ama eger bu kötü bir alışkanlıksa ben ona içmeyi bırak demem, dün gece içkisinden konu açtıgım için bile pişmanım. Sevgili bile olsak kimsenin kimsenin hayatıma karışma hakkı yok. Eger bu bana uymuyorsa ayrılalım derim, biter.

Back
X