- 27 Aralık 2012
- 1.984
- 440
- 373
- Konu Sahibi tenesemisir
Ehehheh :) hiç içmeyen bi insan olarak ben de bilmiyorum ki o adabı :)alkol kadar iğrenç bi alışkanlık yoktur heralde...
hemde hergece sarhoş...
içmeninde bi adabı var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ehehheh :) hiç içmeyen bi insan olarak ben de bilmiyorum ki o adabı :)alkol kadar iğrenç bi alışkanlık yoktur heralde...
hemde hergece sarhoş...
içmeninde bi adabı var...
Ehehheh :) hiç içmeyen bi insan olarak ben de bilmiyorum ki o adabı :)
Kaç yaşında delikanlımız ? Birde ne zaman görüşeceksiniz ilk fırsatta ?
Bunlar onemlı sorular :)
bak sevgiliyken sorun ediyorsun
peki evlenince sorun etmeyecekmisin
bu adamla içmeye berabermi gideceksin
bırakmam içkiyi demiş
sen onu bırak o zaman
adam sarhoşken ne zaman uyudugunu geldigini bilmiyor
daha ne olsun bi ton eksisi var
hoş ona bile OK diyecek bi tip var bende
ay ne geniş insanmışım ben de haberim yokmuş
Merhaba güzel hatunlar,
her gece içen, eve sarhoş gelen bir sevgilim var
nerde kiminle nasıl içiyor bilmiyorum, dün gece napıyordun diye sordugumda, bikaç arkadaşla içtik diyor.
Ben de gururluyum ya, kim la o arkadaşların tek tek say, diyemiyorum
Mekanın resmini çek gönder diyemiyorum
Her gece her gece ne bu diyemiyorum
Melegim ya ben, I am OK diyip geçiyorum
Geçen yine sarhoş gelmiş eve, feysbukta olan yazdıgım statuyu yorumlamamış, sadece begenip uyumus
Bahanesi yine biraz sarhoştum oldu
Kızgınım ya, görüşmeden önce resim yolluyor, yakışıklı yüzünü göreyim de yumuşayayım diye
Kızmıştım güya, ama yüzyüze görüşünce yine OK diyip gülmeye başladım
Her gece eve sarhoş gelinir mi eve ya ? Ama gel görün ki bu duruşumu koruyamıyorum onun karşısında. Ne yapayım ? Ya içime kurt düşürün ya da senin karışma hakkın yok diyin...
bizim için neden mutlu bir son göremedin ? sorun onun içmesi mi - yabancı bi ülkede yaşadıgın için buna sen de normal diyebiliyorsun ?
İlla evlenmemiz gerekmiyor ki, zaten şu an evlilik bişey gündemde değil :) O nedir ? :)
Lorenam gelmiş <3tenesemisir hep sen bana diyodun ya şimdi ben sana diyorum ayrıl bu adamdan
şaka bi yana nasıl bu kadar rahat olabiliyosun içki kötülüklerin anasıdır unutma