• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçime oturdu. Abartiyormuyum.Bebeğim .komsüm

Sen dert yanmaya gelmemisskn kardes.
Komsunla ilgili problemini anlatirken bi yandanda cocugunun guzelligini ovmeye gelmissin.

Ama neyse Allah bagislasin bahti guzel olsun.

Bizim cocuklar zaten pis cirkin iyy berbat hepsi..

Benim yawrımı ne ajanslar istedi de nazar olur diye biz vermediydik :21: Öyle dünyalar güzeli benim yawrım :KK25:
Komşum da benim yawrımın güzelliğini kıskanıyor :63:
Ama dublexte oturuyor o lütfen
Kaç kere yazsın daha dublexte yavrısıyla oturduğunu
Hem dizaynı çok tersmiş
Temizliği kolay değil falan filan

Gercekten kirlidir belki çorabı ya da burnu falan akıyordur o çok Titiz biriyse siz kendiniz alınıyor olabilirsiniz .

Konu gene geyiğe bağlamış:)))
Böyle konular ya ban ile biter yada geyikle!!!

Tozlu balkonunuzda yürüttüğünüz çocuğunuz pis çoraplarıyla benim evimde koltuğuma, halıma bassa sinir olurum. Komşunuz da olmuş belli ki. Uyarmış ama anlamak istememişsiniz.
Nasıl ki kendi ev halinizle dışarı çıkmıyorsanız çocuğunuzu da çıkarmamanız ve çorabını, üstünü başını değiştirmeniz gerekir.
Üstelik ortalığı karıştırmış, onda bile "Ne olmuş benim yavrum milletin eşyalarını karıştırdıysa, karıştırır hakkıdır" modunda yaklaşmışsınız olaya.
Ayrıca çocuğunuz herkese mis gibi, mükemmel, çok tatlı falan gelmiyor. Bunu şahsınıza değil, genel olarak söylüyorum. Size öyle geliyor, çünkü sizin çocuğunuz. Başkaları içinse, üzgünüm ama, sıradan bir çocuk. Bunu ne kadar erken kabul ederseniz hayatınız o kadar kolaylaşır bence.

Evin kirliliğine temizliğine takılmıyorum da birine giderken evden çıkmadan temiz bir çorap giydirmek zor olmamalı. Öyle tozlu çorapla çıkarmaya ben utanırım. Benim çocuğum da evde özgür ama bir yere gittiğimde peşinden ayrılmam, kimsenin bir şeyine dokunmasına izin vermem.

Evin kirliliğine temizliğine takılmıyorum da birine giderken evden çıkmadan temiz bir çorap giydirmek zor olmamalı. Öyle tozlu çorapla çıkarmaya ben utanırım. Benim çocuğum da evde özgür ama bir yere gittiğimde peşinden ayrılmam, kimsenin bir şeyine dokunmasına izin vermem.

Ben köpeğimle bile bir arkadaşıma misafirliğe giderken özeniyorum. Güzelce tarayıp, temizleyip öyle gidiyorum. Yanıma ıslak mendil vs alıyorum. İçeri girerken patilerini silerek giriyoruz mutlaka.

Yani ufak tefek şeyler bunlar. Zor olmamalı bir çorap değiştirmek.

Bence siz komşunuzun dediklerini dikkate alın. Size laf sokmamış, sadece şakayla karışık uyarmak istemiş olabilir.
Çoraplar neden o kadar kirleniyor ben de anlamadım. Evinizi temiz tutamıyorsanız bile en azından çocuğun çoraplarını değiştirebilirsiniz. Bir daha komşunuza giderseniz mutlaka çorapları değiştirin. Hem böylece onun evinde çoraplar kirlenecek mi görmüş olursunuz.

Hadi sizin evinize geldiğinde insanlık hali öyle pis denk geldi.diyelim ama komşunuza giderken evden çıkmadan neden temiz çorap giydirip gitmediniz de o pis çoraplarla götürdünüz ki. Balkona çoraplarla çıkıp tekrar o çoraplarla halıya basıyorsa vay halılarınızın haline. En azından balkonu kapalı tutun çıkaracaksanız ayakkabı giysin çıkarsın bende istemem pis çoraplarla halılarımda dolaşılsın.

Bizim çocuklarında özellikle beyaz çorap giydilerse mutlaka kirlenir ama komşuya giderken hemen temizi giydirilir. Bence sizde öyle yapın laf vermeyin komşuya. Emin olun sağda solda dedikodu bile yapıyordur. Evde istedikleri kadar pasaklı olsun bebeler ama dışarı çıkarken saçlar taranır , bebe kolonyası sürülür eli yüzü yıkanır ve üst değiştirilir.

Bu kadar lafi neden yutuyorsun ki?Ver cevabini otursun aşagi.Bunun gibisiyle küssen nolur,görüssen nolur.

çarık çorap giydir annesi çorapları kirlenmez, kayıp düşmez, hem de üşümez:KK66:

Bebekler ne zamn tertemiz olabilir ki,ustunu giydirdigim 1 saat icinde mutlaka leke yapiyor,coraplarda halinin boyasini aldigi ici pis oluyor ,ne var bunda.Banada kaynanam felan bebegime pis der gerizek... ,kendi b..k gibi kokan ter kokusuna bakmaz.

Kizlar yazan herkese cok tskler bir kaç kisi hariç;).
Kndimi ifade edemedim yanliş anlasildim konu farkli bir boyut aldi.neyse aciklma yapmiyacagim kndimden eminim sonucta tabi yawrumdan da kalin sağlicakla;*

Back
X