Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hic bosuna kendinizi üzmeyin.Ben sizin yerinizde olsam iletisimi keserdim.Buradaki bir kac yoruma da ayri sasirdim.Neden cocugun corabi kirli olmasin ki?Ne var yani bunda?Her zamanki türk kadini titizligi.Keske her konuda bu kadar detayli düsünebilseler insanlar.Herkesin temizlik anlayisi da farklidir.Cocugun burnu da akabilr, coraplari da kirlenir.Üstü de kirlenir.Cocuk bu oyuncak bebek degil.
Akşama kadar evde geziyorum, çoraplarımın altı pislik dolmuyorHalt etmiş o..
Akşama kadar ayakta gezen bebeğin çorapları gayet de tozlanır..
Ne yapacaktın yani evi her gün silip çocuğu çamaşır suyuna mı boğacaktın?
Sen boşver o densizi ve "evin kirli mi?" diyenleri..
Sen temizlik diye ölüp bitip çocuğunun vaktinden çalma. O titiz kadınların hepsi mutsuzluktan ölüyorlar..
O hadsiz komşuya da ilk fırsatta "sen hayırdır ya laf mı sokuyorsun bana?" de ki bir silkelensin şöyle..
sen dert danışmaya gelirsin seni pis kirli ilan ederler welcome to kadınlar kulübü. neden acaba herkes ne kadar titiz olduğuyla övünüyor anlamıyorum anladık temizsiniz titizsiniz hepiniz. avm tuvaletlerini de zaten hep ben o kadar iğrenç bırakıyorum yerlere kullanılmış ped atıyorum, elimi yıkamadan tuvaletten çıkıyorum. yani valla ben çok titizim diyen bütün tanıdıklarım biri hariç sadece görsel titiz, elini koltuk altına koyup koklayanı sonra da elini yıkamayanı gördüm bu aşırı tititzlerden
sen he de geç.
cidden desene yavruna dönüp biz çok pissek gelmeyelim temiz evini kirletmeyelim teyzenin değil mi diye.
eğer şaka yapıyorum alınma derse,
yavrum böyle şaka on kere yapılmazmış değil mi, şaka bir kere yapılırmış diyin.
siz yumuşakça uyarmış olursunuz belki o da anlar.
kıskançlık gibi geldi bana da.
Aynen ben de bunu diyorum. Demek yer tozlu. Yoksa niye çorap kirlensin. Bebeğin yürümeye çalışmasıyla ne ilgisi var. Biz de yürüyoruz evde.Yoo dört tane çocuğum var
Hepsi yürüdü . Çokta titiz bir insan değilim. Ama çocukların çorapları hiç kirlenmezdi .
Temiz evde niye kirlensin ki![]()
Evet ya aynen katılıyorum. Bir arkadaşım çocuğuyla geldi. Börek yapmıştım verdi eline yağlı yağlı yedi, yavrular yesin diye yaptım zaten. Ama annesinin dediği şey şu"yeterki midesine gitsin eliyle yesin" eyvallah yesin çocuk sonuçta. Ama sonra o elleri silmedi. Çocuk oraya buraya sürdü. Ben şimdi onun çocuğunun karnı doydu çok şükür diye düşünmek zorunda değilim ki eşşek gibi temizlik yapmışım ona acıdım.
"Kurban olsunlar bebeğime"ciler de buradaymış![]()
Bebeğimin artığına kurban ol da demiştir arkanızdan, kesin garanti %100Melek o bir kere cennetten geldiciler. Artığını yemedim diye kizanini gördüm ben be. Onun agzinin ne pisligi var ki diyor annesi. Aksama kadar bi beni sokmuyor agzina nasil temiz olabilir
Kizlar benim bebegim var dunyalar tatlusi
Bir komsum var.
Bi tuhaf bebegim yeni yeni ayaklbiyor ve surekli ayakta durmk iatiyor ve çorabi da kirleniyor.
Komsumla da samimiyiz aslinda.
Daha önce bir kac kere ne pis corabi filan dedi.Gulerek ciddiye almadim.
Ondan sonra birkeresinde burnu akmis yawrumun o esnada da bize geldi bnde kapiyu actim.
Hep süm.üklu zaten dedi.
Yine neyse ddim cunku dilim sivridir .
Kirmiyim dedim.
Ama bizi kndi cagirdi binbir israrla.
Neyse yawrum hava alsn madem dedim goturdum.
Basladi yok ewinin bütun pisligini çorabinda toplamış venim evimide kirletiiyosun.Tabi gulerek soyluyor.bozuldum ama bisey demedim neyse dedim.
Sonra yawrum simardi dedim.
Saği solu kurcaladi
Skldık senden ha dedi.
Yine bise demedim.
Ama suan cok icime oturdu
Bundan sonra ne desem nasdavransam.
Aslinda sey bir insan ondan da bu mada sessz kaldim ama dun bardak tasstin7
Şey boyle saf.u
K3ndini uyanik zanneden ama asla öyle olmayan biri.
Dunden beri hazmedemim napmali küsmek de istemiyorum.
Bana kalsa cok kirici konusurum adâbı ile nasil hazmedeyim kk nin akillli kadinlari bekliyorum.
Acaaba abartiyormuyum.
Ayyy hayir abartmiyorum
Son olarak sunuda ekliyeyim.
Bebegim herzamn temiz pak ve mis gibidir.
Bunu herkes soyler.
Bu komsum haric
Ay allah aşkına şu bebeklerle ilgili konu açılınca yavrumda yavrum diye yazılınca bana geliyorlar bebeğin bebeğimin diyebilirsiniz neden sürekli yavrum da yavrum konuya odaklanamıyorum resmenKizlar benim bebegim var dunyalar tatlusi
Bir komsum var.
Bi tuhaf bebegim yeni yeni ayaklbiyor ve surekli ayakta durmk iatiyor ve çorabi da kirleniyor.
Komsumla da samimiyiz aslinda.
Daha önce bir kac kere ne pis corabi filan dedi.Gulerek ciddiye almadim.
Ondan sonra birkeresinde burnu akmis yawrumun o esnada da bize geldi bnde kapiyu actim.
Hep süm.üklu zaten dedi.
Yine neyse ddim cunku dilim sivridir .
Kirmiyim dedim.
Ama bizi kndi cagirdi binbir israrla.
Neyse yawrum hava alsn madem dedim goturdum.
Basladi yok ewinin bütun pisligini çorabinda toplamış venim evimide kirletiiyosun.Tabi gulerek soyluyor.bozuldum ama bisey demedim neyse dedim.
Sonra yawrum simardi dedim.
Saği solu kurcaladi
Skldık senden ha dedi.
Yine bise demedim.
Ama suan cok icime oturdu
Bundan sonra ne desem nasdavransam.
Aslinda sey bir insan ondan da bu mada sessz kaldim ama dun bardak tasstin7
Şey boyle saf.u
K3ndini uyanik zanneden ama asla öyle olmayan biri.
Dunden beri hazmedemim napmali küsmek de istemiyorum.
Bana kalsa cok kirici konusurum adâbı ile nasil hazmedeyim kk nin akillli kadinlari bekliyorum.
Acaaba abartiyormuyum.
Ayyy hayir abartmiyorum
Son olarak sunuda ekliyeyim.
Bebegim herzamn temiz pak ve mis gibidir.
Bunu herkes soyler.
Bu komsum haric
Aynen benim de dikkatimi cektiAy allah aşkına şu bebeklerle ilgili konu açılınca yavrumda yavrum diye yazılınca bana geliyorlar bebeğin bebeğimin diyebilirsiniz neden sürekli yavrum da yavrum konuya odaklanamıyorum resmen