İçime Sığamıyorum...

Canım üzme kendini anneler sinirlenince dilinin ayarı bazen kaçabiliyor. Aslında hayatta en çok annen iyiliğini ister. Her zaman en iyi yerlerde kendi kızı olsun ister. Lakin bunu isterken birşeyler istediği gibi gitmeyince acısını en sevdiği kızından çıkarır o ölçüsü kaçmış diliyle :) Annen seni çok seviyor sen de onu. Birinize bir şey olsa en çok birbiriniz için siz üzülürsünüz. O yüzden sinir anında söylenenleri hiç duyma. Özgüvenini de bu sözlerin zedelemesine izin verme. Unutma sen başarılı olmasaydın Fen lisesinde de olmazdın. Hak ettin ki şu an orada okuyorsun. Bu arada o kıyaslamayı duymadan büyüyen varsa bana da söyle. Ben küçüklüğümde falancanın kızı şöyle iyi böyle iyi diye az dinlemedim :)

tatlım tam içinde bulunduğun yaş sebebiyle böyle bakıyosun. anneninde hataları vardır ama bu yaşlar tolere edemediğin yaşlar... büyüdükçe hoş görmeye ve herşeyin yoluna girdiğini farketmeye başlıcaksın. çok iyi bi okuldasın geleceğin çok açık. sıkma tatlı canını

Sen degil ama annen psikologluk.
Okulun olmasa babanin yanina tasin derdim.
Babanla konus anneni yardim almasi icin ikna etsin.

Sen degil ama annen psikologluk.
Okulun olmasa babanin yanina tasin derdim.
Babanla konus anneni yardim almasi icin ikna etsin.
Babamın yanına hep beraber taşınıyoruz.Orada iyi bir anadolu lisesi varmış naklimi aldıracağız.Aslında yeni bir şehre tek başıma ayak uydurabileceğimi bilsem babamla tek başıma olmayı terch ederdim.

Tek diyeceğim madem gen lisesindesin oku
Kiloyuda anneni de s.... et oku
O okul bitip iyi bir meslek sahibi olduğunda diyetisyene de gidersin saygınlıkta kazanırsın
O senden bir b.. olmaz diyen annen etrafında pervane olur bak gör

Back
X