• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içime sinmedi sanırım

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Uzun zamandan beri iş arıyorum görüşmeler olumlu geçip olumsuz oluyor genelde.
sabah yine bir is görüşmem var fakat icime sinmiyor sanırım.
Gazete ilanında buldum aradım yarın bi gelin görüşelim dediler. Ilk aradığımda da sacma sapan bir yabanci kadın vardı telefonda iletişim kuramadık sonra yetkili birini istedim telefona. Hic profesyonelce gelmedi sanki bana ya.
Markayı araştırdım iyi gibi, ünlü alışveriş sitelerine model yapıyorlar. Çalışma saatleride bi epey. Sabah 8.30 aksam 19.00 cumartesi oglene kadar çalışma. Once ki is yerim kurumsaldi rahatti diyebilirim simdi gozume batıyor boyle seyler. Napsam hanimlar gidip gorussem mi ? Bu kadar is sıkıntısı varken begenmemezlik mi yapiyorum bilemiyorum. Birde her görüşme olumsuz geçince sıkıldım artık icimden dahi gelmiyor gidip görüşmek yine olumsuz olacak diye.

Görüşmeye gitmezseniz nasıl bir yer olduğundan hiç emin olmayacaksınız. Gidin görüşün içinize az biraz sinerse kabul edin.Ekonomik kriz varken biraz zor iş bulabilmek. Deneyin bence. Neticede deneme süresi denilen olay bunun için var.

Al benden de o kadar.
Ne kadar çalışmak istesem de iş görüşmelerim iyi geçmedi,ayaklarım geri geri gitti hep.İçime sinmeyince çalışmayacağım diye söz verdim kendime.
Hakkımızda hayırlısı.

Al benden de o kadar.
Ne kadar çalışmak istesem de iş görüşmelerim iyi geçmedi,ayaklarım geri geri gitti hep.İçime sinmeyince çalışmayacağım diye söz verdim kendime.
Hakkımızda hayırlısı.
Bi de işin en vahim taraflarindan biri görüşmeye giderken hazırlanıp 2 saat yol gidip olumsuz olması. :KK14:
Yeni yıl güzel seyler getirsin.

Görüşmeye gitmezseniz nasıl bir yer olduğundan hiç emin olmayacaksınız. Gidin görüşün içinize az biraz sinerse kabul edin.Ekonomik kriz varken biraz zor iş bulabilmek. Deneyin bence. Neticede deneme süresi denilen olay bunun için var.
Of of cokta uzak :( istanbulda iskence su yol olayı. Bu bile büyük bir etken oluyor.
Nerden tutsam elimde kalıyor.
Bi gidip bakacağım sanırım, umarım hayırlısı olur

Of of cokta uzak :KK43: istanbulda iskence su yol olayı. Bu bile büyük bir etken oluyor.
Nerden tutsam elimde kalıyor.
Bi gidip bakacağım sanırım, umarım hayırlısı olur
İstanbulda maalesef ulaşım çok fena. Bir gidin duruma göre değerlendirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İst.da istediğin gibi bir işi bulursun bence. İmkan çok fazla. Denemeye devam et ve trafik çilesinden dolayı yakın semtlerden veya ulaşımı sıkıntısız olan yerlerden bakmanı öneririm. Allah hayırlı kapılar açsın. Keşke ben de İst.a dönebilsem, yeni mezunken bile istediğim gibi bir iş bulabilmiştim oof off yaa

Back
X