- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
Kızlar pazartesi işe başladım bir firmada aşırı yoğun bir firma ve içime sinmeyen şeyler var. Bir kadın ayrılacak . Onun yerine geçecek kişinin yerine çalışacağım ve iş kolik bir kadın akşam bile eve iş götürüp uzaktan bağlanıyor yeri geldikçe. Ve ben çıkmadan çıkamazsın diyen biri. Ben daha önce bunun sıkıntısını fazlasıyla çektim. Son anda mesaiyiz diyordu tüm planlar iptal çok mesai kaldım ve bu şekilde fazlasıyla deli gibi çalışmak istemiyorum açıkçası . Yemeği bile 10 dk da yiyoruz . Alacağım maaş asgari ücret . Cumartesi iş olursa yetişmezse geleceğiz. İşler süreli hep yetişmek zorunda yoksa kanuni yaptırımı olan şeyler.
Ağustos sonu dahil işsizlik maaşı alacağım . Acaba tekrar iş bakmaya dönsem mi diyorum . Hani tekrardan 2 ay daha idare ederim kendmi en azından ama ileride sorun yaşamam diyorum ne yapsam bilmiyorum ama içime sinmeyen bir şeyler var
Ağustos sonu dahil işsizlik maaşı alacağım . Acaba tekrar iş bakmaya dönsem mi diyorum . Hani tekrardan 2 ay daha idare ederim kendmi en azından ama ileride sorun yaşamam diyorum ne yapsam bilmiyorum ama içime sinmeyen bir şeyler var