içime sinmeyen şeyler

Oyyyy aman aman deliririm bir de dayanamam düzeltirim. Bu nedenle de hep itici görünürüm.
Takılmam diyorsanız siz bilirsiniz ama empati yaptım da… benim kabusum olurdu
Takılmamak elde değil çok zorladım ama bi şeyine takılmayayım diyorum başka bi kelime çıkıyor 😭 En son mesela şüphe değil şüpe yazdı 😨

Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Çok da takılmamak lazım belki de. Sizin yazdıklarınızda da imla hataları ve noktalama işareti eksiklikleri var sonuçta.

Ben çok rahatsız olurum o ayrı. 🙂

Takılmamak elde değil çok zorladım ama bi şeyine takılmayayım diyorum başka bi kelime çıkıyor 😭 En son mesela şüphe değil şüpe yazdı 😨
Bu yazım hatalarını zamanla
Deyil
Beyendin mi
Eylence
Dükyan
Yakşamlar

gibi kelimeler takip edecek ve siz birden delireceksiniz diye yorumladım

Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Benim de eşim başta yazıyordu Türkoloji uzmanıyım o yüzden söylene söylene duzelttirdim seviyorsanız bence sorun değil zamanla oturur 🥰

Ben de soğurum açıkçası. Ben de sevgilimden daha eğitimliyim ama kendisi okuyan biri olduğu için doğru yazar, doğru konuşur. Deli gönül bazen TDK'ye bağlamak istiyor ama olmuyor.

Ben takılırım galiba. Kaldı ki noktalamaya bile dikkat etmeye çalışan biriyim.

Ben yürüyen TDK’ u olduğum için takılırım ve inanılmaz rahatsız olurum. -de, -da eklerini ayırmayanlardan da oluyorum ben. Yapcam, edicem gibi kısaltmalar watsapp’da olabiliyor ama sizin adam bambaşka bir boyutmuş.

Ben yürüyen TDK’ u olduğum için takılırım ve inanılmaz rahatsız olurum. -de, -da eklerini ayırmayanlardan da oluyorum ben. Yapcam, edicem gibi kısaltmalar watsapp’da olabiliyor ama sizin adam bambaşka bir boyutmuş.
Alınmayın ama “TDK’ u” şeklinde kullanımı olan bir kelime yok Türkçede. 😁

Evet çok itici,burda bile yazdıklarında ben sinir oluyorum hiç mi kitap okumamışlar diyorum,sizin arkadaşınız da çok kitap okumamış sanırım,sadece işi gücü var anladığım kadarıyla çok da geliştirememiş kendini

Back
X