Koluma takıp gezmeye utanırım demek oluyor ama her şeyi de anlamak zorunda değilsiniz.Bunu tercüme eder misiniz? Türkçem yetmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koluma takıp gezmeye utanırım demek oluyor ama her şeyi de anlamak zorunda değilsiniz.Bunu tercüme eder misiniz? Türkçem yetmedi![]()
Takılmamak elde değil çok zorladım ama bi şeyine takılmayayım diyorum başka bi kelime çıkıyorOyyyy aman aman deliririm bir de dayanamam düzeltirim. Bu nedenle de hep itici görünürüm.
Takılmam diyorsanız siz bilirsiniz ama empati yaptım da… benim kabusum olurdu
Çok da takılmamak lazım belki de. Sizin yazdıklarınızda da imla hataları ve noktalama işareti eksiklikleri var sonuçta.Merhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Bu yazım hatalarını zamanlaTakılmamak elde değil çok zorladım ama bi şeyine takılmayayım diyorum başka bi kelime çıkıyorEn son mesela şüphe değil şüpe yazdı
![]()
O kadar olabilir ama onun dedikleri çok uç noktaÇok da takılmamak lazım belki de. Sizin yazdıklarınızda da imla hataları ve noktalama işareti eksiklikleri var sonuçta.
Ben çok rahatsız olurum o ayrı.![]()
"TDK'ye" diyen insanla olur ya.Bana gelirdi ya. Bir yerden sonra TDK’ye bağlardım sanırım dayanamayıp![]()
Benim de eşim başta yazıyordu Türkoloji uzmanıyım o yüzden söylene söylene duzelttirdim seviyorsanız bence sorun değil zamanla otururMerhaba arkadaşlar uzun süredir benimle tanışmak isteyen biri vardı beğeniyordum ama hayatımda kimseyi istemediğim için reddettim hep. Ben üniversite mezunuyum o lise mezunu kişi kendini geliştirmişse düzenli bi işi varsa böyle şeylere takılmam ben. Neyse bi kez deneyeyim konuşayım dedim bi kaç gündür konuşuyoruz güzelde anlaşıyoruz bana yaklaşımı düşünceleri de gayet güzel ama içime sinmeyen şeyler adamın konulma şeklini hiç sevmedim yazışırken bazı kelimeleri şu tarz yazıyo: ewet, herkez,sağdece.. sonra geliyom gidiyom filan size de itici gelir miydi kızlar
Evet . Aynı sehirdeydik ama ben kibar kismindanim onların konuşması biraz farklıydı.İç Anadolulu muydu![]()
Enişten dilekleriyle bayramını da kutlar ilerdeBu yazım hatalarını zamanla
Deyil
Beyendin mi
Eylence
Dükyan
Yakşamlar
…
gibi kelimeler takip edecek ve siz birden delireceksiniz diye yorumladım
Alınmayın ama “TDK’ u” şeklinde kullanımı olan bir kelime yok Türkçede.Ben yürüyen TDK’ u olduğum için takılırım ve inanılmaz rahatsız olurum. -de, -da eklerini ayırmayanlardan da oluyorum ben. Yapcam, edicem gibi kısaltmalar watsapp’da olabiliyor ama sizin adam bambaşka bir boyutmuş.
Yürüyen TDK böyle bir hata yaparsa başkaları ne yapmazAlınmayın ama “TDK’ u” şeklinde kullanımı olan bir kelime yok Türkçede.![]()