İçimi dökmek istedim sadece....

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Benimle evlenmek istemediğini söyledi. Beni nikah masasına oturtmak canlı canlı mezara gömmek gibi bir şey dedi.. Neden o zaman hala devam ediyorsun benimle dediğimde seviyorum seni dedi. Kaldım öyle bir şey diyemedim. Bayan kuaförü yanına gittiğimde gelinleri gördüğümde imrenerek bakıyorum kendimi hayal ediyorum kendimi onların yerine koyuyorum o heyecanını hissediyorum o kadar güzel bir duygu ki onun hayalini bile kurmak...Sanırım hep imrenerek bakacağım. Ne vazgeçebiliyorum ne de bir adım bile ileri gidebiliyoruz. Ümidimi sabrımı heyecanımı yavaş yavaş yitiriyorum. Ondan sonra ağzında kuş da tutsan umurunda olmayacak........Yazık ettin bize...

Bence bayan kuaförüne gidip saçını gelin başı yaptır, böylece sende o heyecanı yaşamış olursun.

Derdini paylaşan bir insanı nasıl bu şekilde tiye alırsın? Sen ne zannediyorsun kendini? Ayıp ya ayıp. Sırf kendini göstermek için yaptığın şey çok ayıp.

bunu sevdigin insandan duymak ne kadar kotu bisey , ne yani hep boylemi devam etmeyi dusunuyormus , cok uzgunum ama ayril ondan cunku seni mutlu edemicek hele hele
evlilik hayalerin varsa :(

Derdini paylaşan bir insanı nasıl bu şekilde tiye alırsın? Sen ne zannediyorsun kendini? Ayıp ya ayıp. Sırf kendini göstermek için yaptığın şey çok ayıp.

Böylelerini Allah'a havale ediyorum ..

bunu sevdigin insandan duymak ne kadar kotu bisey , ne yani hep boylemi devam etmeyi dusunuyormus , cok uzgunum ama ayril ondan cunku seni mutlu edemicek hele hele

Böylelerini Allah'a havale ediyorum..

Böylelerini Allah'a havale ediyorum ..

Ya bu yorum yazan kişi her konuyu sabote ediyor utanmadan. Neden hala üyeliği iptal edilmedi anlamıyorum. Yaptığı terbiyesizlik başka bir şey değil. Egosunu tatmin ediyor, alay ediyor resmen. Ayıp denen bir şey var ya.

Sen sıkma canını, ve sakın hayallerini erteleme. Eğer evlenmek istiyorsan, seninle aynı şeyi isteyen biriyle olmalısın.

Son düzenleme:
Bence onu hayatındna çıkarıp önüne bakmalısın canım senin de hayallerin var o hayallerini gerçekleştirmek için mutlu olmak için bunu yapmalısın.[/COLOR][/FONT]

Soğuyorsan iyi ..soğumasan ozaman kötü..kendi bilir artık..Kendi eliyle itiyor,belki sonra çok pişman olur..Mantıken devam ettirme gibi zorunluluğun yok nasılsa..Nasılsa ona kalmadın herhalde..

sen bu adamla bir şekilde evlensen ne olur kör topal devam ettirmeye çalışrsın çok pişman olursun....kadınlarda doğurganlık dönemi çok kısa sürüyor zaten....duygusal davranmak bize göre değil...uymuyorsa hemen atacaksın

Aynı hayali paylaşmıyorsunuz demek ki.
Sizin için en iyisi, sizinle aynı hayalleri paylaşan, geleceğe dair planlar yapabildiğin biriyle
beraber olmak.
Hayat akıp geçiyor, herşey yaşında güzel.
Birde böyle diyen tipleri bırakırsın ,bir bakmışsın o evlilik bana ölüm diyen adam
3 ay sonra senden evvel evlenmiş.
Erkek milletine güven olmaz.

Son düzenleme:
Aynı hayali paylaşmıyorsunuz demek ki.
Sizin için en iyisi, sizinle aynı hayalleri paylaşan, geleceğe dair planlar yapabildiğin biriyle
beraber olmak.
Hayat akıp geçiyor, herşey yaşında güzel.
Birde böyle diyen tipleri bırakırsın ,bir bakmışsın o evlilik bana ölüm diyen adam
3 ay sonra senden evvel evlenmiş.
Erkek milletine güven olmaz.

Aynen öyle hep bu aklıma geliyor zaten öyle diyor da ayrılsam benden önce evlenir kesin diye Ben yine kalırım böyle vallaa bende bu akıl oldukça:))

Sal ipini gitsin o zaman.

Hem evlenmeyecek hem yanında duracaksın. Oldu, başka isteği?

Valla kan beynime sıçradı nedense, densizin biri de saçma bir yorum yapmış iyice çıktı tepeme sinirler.

Evlenmek istiyorsan, evlilik hayali kurabileceğin kişilerle beraber olmalısın...

Back
X