İçimi dökmek istedim sadece....

Nasılda hemen kestirip attınız. Kaç yaşındasınız mesela bunu bilmemiz lazım, sonra iş durumunuz filan evliliğe müsaitmisiniz yani onu demeye çalışıyorum. Belki adam şimdilik düşünmüyordur evliliği, olamaz mı?

Kendine saygı duyuyorsan ,ayrıl ve önüne bak derim .Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gençsin belliki en güzel çağlarını böyle duyarsız,vurdumduymaz biri için harcama seni sevdiğini zannetmiyorum seven insan bu tür cümlelerle sevdiği insanı üzmez sadece seni kaybetmemk için yalan söylüyor o kadar .Şimdi çok üzülürsün ancak bir kaç ay sonra neden daha önce ayrılm:34:adım diye pişmanlık duyacaksın inan hayat kısa mutsuz olmaya vaktimiz yok :)

Nasılda hemen kestirip attınız. Kaç yaşındasınız mesela bunu bilmemiz lazım, sonra iş durumunuz filan evliliğe müsaitmisiniz yani onu demeye çalışıyorum. Belki adam şimdilik düşünmüyordur evliliği, olamaz mı?

Öyle olsa bile bu şekilde mi denir canım henüz kendimi hazır hissetmiyorum der vs.daha kibar bir dille nedenlerini anlatır ama bu adam saçmalamış:47::47:

Belliki sorumluluk almaktan korkan biri.
Korkmasaydi boyle demezdi.
Kendini kurtar derim.
sonunda uzulen de, yiprananda sen olursun arkadasim..

Kestirip atamadım ki kolay mı öyle 3 yıl dile kolay.. 25 yaşındayım çalışıyorum. Şimdilik değil hiç düşünmüyor daha önce bir evlilik yaptığı için tekrar o sorumluluğu almak istmiyor.

Canım sana demedim kesip attın diye yorumlara dedim. Detayları bilmemiz daha iyi oldu doğru yorumlayabilmemiz açısından. Evliliği isteyen birisin böyle bir düşüncesi yokmuş ve kötü birde tecrübesi varmış şimdi bende unut diyenlerin arasına katılabilirim:)
Kestirip atamadım ki kolay mı öyle 3 yıl dile kolay.. 25 yaşındayım çalışıyorum. Şimdilik değil hiç düşünmüyor daha önce bir evlilik yaptığı için tekrar o sorumluluğu almak istmiyor.

evliliği hiç düşünmüyor değil seninle düşünmüyor...haddim olmadan söylüyorum

cok güzel bi yasdasin. bu yasda artik cile cekmek istemezdim ben. mutlu olmak isterdim. senin yerinde olsam beni mutsuz eden adamdan ayrilirdim. zaten sonunuz yok. niye devam edeceksinki. evlenmedenmi yasayacaksiniz sonsuza kadar. ya cocuk. evlenmedenmi olacak. en önemlisi hayallerin var. hayallerini gerceklestir. o seni hak etmiyor.
erkekler nasil bu kadar oynayabiliyor yalan söyleyebiliyor.

sinir oldum su an hepsina... gicik seyler ya ufff...

Keşke biz kadınlar gerçekleri görebilsek, gördüğümüzde de kabullenebilsek...
Sana açık açık ben düşünmüyorum işine gelirse devam edelim diyor
Ama sen aşkına yenik düşüp, onun ekmeğine yağ sürüyorsun
Aşk öyle bulunmaz bir hint kumaşı ya da diziler de ki gibi çekilen her çile kutsaldır muhabbeti olmaktan çıktı bana göre
Lütfen artık kendimize saygı duyalımm...

Lütfen lütfen kendine bunu yapma ve ayril :(
gercekten üzülüyorum artik,
bu erkekler her resti cekiyor, hersey onlarin istedigi gibi oluyor, ve herzaman ceken taraf biz oluyoruz,
cefasini biz cekiyoruz ama sefasini baskasi sürer buna emin ol,
senle asla evlenmem diyor, ama baskasiyla gelir 2 haftada evlenir,
böyle misaller cok görüldü, olmayan sey degil.

Sana cok deger verdigini düsünmüyorum acikcasi,
sadece sevgilisiz kalmamak icin seninle birlikte sanirim,
insan sevdigiyle ömür boyu birlikte olmak ister, dolayisiyla evlenmekte ister,
beraber yaslanmak ister, anlatabiliyormuyum?

canım bu kısıden ayrıl .bıle bıle kendıne ıskence cektırme

adamın evlenmeye nıyetı yok o zaman senın zamanınıda calımasın

sen de daha fazla derın yaralar acmasına ızın verme

seninle evlenmeyeceğini söyleyen bir adam seninle kendi çıkarı için beraberdir. seni kullanmasına izin verme ve ayrıl bence.

3 yil dile kolay derken?Pardon ama 10 20 senelik evli oup mutsuz cocuklu ev hanimi degilsin herhalde ki onlar bile bosandiklarina göre....
Daha yeni mi bu konuyu aciyor sana :53: sayet öyleyse cok düsüncesiz ve bencilce davranmis kendini dahada kullandirtma basta kendine olmak üzere onunda sana saygisini yitirmesini istemiyorsan bazen gitmek gerekir..
O kendini mezara koymuyor ama sen kendini gönüllü mezara gömmüssün bile..

Daha önce evlilik mi yapmış bide..

Kuzum evliliği düşünmüyor neden hala birlikte olasın ki.. Sen dediğimi yap bak, önce ayrıl sonra unut..

Yapacak bişey yok yani, kendini kullandırmış olursun hala birlikte olursan..

Bence bayan kuaförüne gidip saçını gelin başı yaptır, böylece sende o heyecanı yaşamış olursun.

Ruh ve sinir hastalıkları servisinde kaç yıl yattınız. Senin gibi insanlar özünde çaresiz mutsuz olupta böyle pervasızca etrafındakilerle dalga geçtiğini sanan , bu davranışından kendine keyif çıkaran zavallılar oluyor genelde.
Bi ara boş kalırsan , düşünme fırsatın olursa, dünyada insani duygular , sevgi ve SAYGI diye kavramlar var bi göz at istersen. Beeeeelkiii bi yararı olur....

Yolun sonu ayrılık gozukuyor sanırım sımdı ya da daha sonra...bence ayrıl yenı bırını bul ona haber ucur sende unutmaya bak bence...

ben sana ayrıl demicem ya da unut gitsin boşver..
ne ayrılmak kolay ne de unutmak..
hele ki 3 senelik bir paylaşımdan bahsediyorsak gerçekten çok daha zor olur senin için..
şunu bi düşün derim;
bu hayata 1 kere geliyosun
onun yanında mutlusun
ama mutluluğunu tamamlayan evliliğe yanaşmıyor
ikna olup senle evlense bile,bundan yarın bir gün pişmanlık duyduğunda bütün hırsını senden çıkarıcak..
eksileri ve artıları bir teraziye koy
iyice düşün ve gerçekten ne şekilde kendini iyi hissedeceğine karar ver..
mutlu olmak için bi başkasına ihtiyacın yok,
önce kendini önemse ve sadece kendini önemseyen insanlarla ne şekilde muhattap olacağına sen karar ver
bu senin hayatın
acılarını herkesten çok sen biliyosun ve yaşıyosun
umarım hakkında hayırlısı olur..
daha güzel cümleler kurmak için konu açtığın zamanı beklicem :3:

Back
X