içimi dökmek istedim sadecee...

renkarmoni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
33
0
36
Samsun
Kızlar merhaba... uzun süredir internetten konuştugum biri var. Ama çoook uzaklarda yani bişeyler yaşanması zor gibi... Ben çok zor aşık olan biriyim ve o kişiye karşı cok farklı duygular hıssedıyorum bunu anlayamazsınız.... Keşke aynı sehırlerde olsaydık dıyorum o da bana karşı boş değil görüşücez bi gün elbet o da görüşmek istiyor. Ama uzakta olması beni çok üzüyor. İnternetten nasıl oluyor demeyin, demeyin işte. Oluyor. Öte yandan burda benden hoşlanan baska biri var. Hatta bıkaç saat once onunla görüştüm. tabi sadece arkadaşca görüştüm. düzgün biri oldugunu düşündüğüm için tanıma fırsatı verdım. Yakınımda biri sonucta, uzaktakını unutturur diye düşündüm. Ama pek bi etkılenme olma aklım hep UZAKTAKINDE. aşk nedn imkansızı sevıyor bu kadar...Bİliyorum kımse vazgecılmez değildir ama aşkın ıcıne mantık girmıyor işte... Burdakı ınsanlada çıkarsam uzaktakıyle ıletısımı kesmek zorunda kalacagım yanımdakı adama ıhanet etmemek için... ama onu da ıstemıyorum o kadar karışıgım ki... Nolur anlamaya çalısın beni :59:ve ona gore bişeyler yazın... Teşekkrler sımdıden hepınıze...

selam..

o da sizi, sizin onu önemsediğiniz gibi önemsiyorsa,çıkar gelir değil mi..
yan yanayken de aynı sıcaklık oluşuyor mu bir bakmak lazım..
sonrasını sonra düşünürsünüz..

Evet cnm neden bu duruma bu kadar üzülüyosunki anlayamadım, uzaksa da madem illaki onu istiyosun şans ver bu ilişkiye.

Son düzenleme:
sizinle aynı durumda olan arkadaşımdan örnek vermeliyimm. onlarda 3 sene önce netten tanıştılar ve farklı sehirdeler. yeri gelio o gidio yeriii gelio bnm arkdşm gidio.. yakındada nişanlanacaklar... aşk size göz kırpmışşsa görmezden gelmeyin. uzaklık hiçbirşeyi degiştrmez. aksine özlemek ateşli bi aşka dönüştürebilirr.. yeterki kalpler bir olabilsn...

not: bende erkek arkadşımla netten tanışştımm bi 6 sene önce :16:

çok telaşlı ve karamsar gördüm seni,panik yapcak bişe yok netten tanıştığın kişininde sana ilgisi varsa gelir senin yanına görüşürsünüz,insan isteyince herşey oluyo merak etme yeter ki 2 gönül bir olsun sen önce karşındaki insanın seni gerçekten isteyip istemediğine bak,açılmdımı oda sana duygularını,benimde netten tanışıp konuştuğum biri var kısa bi süre sonra yanıma gelcek inşalhh, oyüzden seni çok ama çok iyi anlıyorum netten yüzyüze gelmeden sevilirmi demeyin sevilir arkadaşlar bunu da yaşayan bilebilir ancakk..bi şans vermeye değer bence duygular karşılıklıysa:61:

Back
X