- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- Konu Sahibi zeysmother
İyi geceler kk hatunları canım sıkıldı yazim rahatlayim dedim. Ben uzun zamandır annemdeyim bebeiğimde var altı aylık nedeni önce hastalanmam sonra hamile olduğumu öğrenmem, düşük riskim, kalp atışlarını duyduktan bigün sonra onu kaybetmem ardından kürtaj olmam vs.çok yoruldum sanki. evimi, eşimi o kadar çok özlüyorum ki annemlerde elinden geleni yapıyor mutlu etmek için ama saçma şeylere sinirlenip ağlayasım geliyor. Onları kırmak istemiyorum bebeğime kardeşim bakıyor hakkını ödeyemem gece 3 te yatıp sabah 6.da okula gittiği oluyor. Ama bende kocaman bi boşluk var galiba bu aralar ruh Halim biraz dağınık şuan farklı şehirlerdeyiz eşimi çok özlüyorum çok şükür Rabbime onun gibi eş vermiş. Amacım onu övmek değil hep yanımda hep destek bana ben hamile olduğumda sevinçten uçup şükür namazları kılan,kaybettiğimizde benimle beraber ağlayan beni benden çok düşünen hep kendinden ödün veren bir eş. Niye yazıyorum bilmiyorum derdim tam olarak ne bilmiyorum boğazımda bir yumruk var sanki yutkunurken zorlanıyorum. İstemsizce doluyor gözlerim niye böyle oldum ben ya yardım mı almalıyım normal mi bu hissettiklerim...