icimi dökmek istedim...

lavieenrose_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
1.238
1.658
iyi geceler hanimlar
afili bir baslik bulamadim
icimi dökmek istedim bugün...

coook uzun bir zaman sonra eski esimi gördüm. yaninda karisi ve kucaginda bebegiyle.
ona karsi hic birsey hissetmiyorum, hatta ondan sonra hayatima baska biri de girdi
verdigim ayrilik kararindan pismanlikda duymuyorum, hatta iyikide ayrilmisim cok sorunlu bir ailesi var özellikle annesi piskopatin önde gideni
ama onu öyle görünce bir tuhaf hissettim kendimi, nasil bir duyguydu anlatamam.
oda beni gördü, ben ona taraf bakmadim ama arkadasim söyledi; beni gördügünde bir duraklamis sonra geri disari cikti, kendi toparlayip geldi iceri
bizde kalktik zaten
kötü hissediyorum kendimi su an
sadece birilerine anlatmak istedim
okuyanlara tesekkür ederim

Çok normal canım.. Biz robot değiliz ki bi duğmeyle silelim herşeyi..
sakın uzme kendini, geçmişi duşunme , onune bak

tesekkür ederim bebegim :KK200:
ben coktandir sildim, dedim ya bir duygu yok ona karsi icimde kendi tercihimdi ayrilmak
daha öncede görmüstüm esiyle, ozamanlar ama galiba nisanlilardi. sevindim bile benden sonra kendine bir hayat kurabildigi icin ama bugün kucaginda cocukla görünce...
tuhaf bir his di ne bilim

Yaşamadım ama eminim zordur...
Belki sen istediğin hayatta olsaydın bu kadar koymazdı, bilemiyorum gene de.
Benim eski eşim de görmüş beni kocamla yanaşamamış, utanmış geçenlerde duydum. Oh olsun da demedim beter olsun da.
Emin ol o da ne yapacağını bilememiştir.
Ben etrafımı pek görmem o yüzden farketmedim, ama gözgöze gelseydik bilmiyorum ne hissederim?

Yaşamadım ama eminim zordur...
Belki sen istediğin hayatta olsaydın bu kadar koymazdı, bilemiyorum gene de.
Benim eski eşim de görmüş beni kocamla yanaşamamış, utanmış geçenlerde duydum. Oh olsun da demedim beter olsun da.
Emin ol o da ne yapacağını bilememiştir.
Ben etrafımı pek görmem o yüzden farketmedim, ama gözgöze gelseydik bilmiyorum ne hissederim?

göz göze gelmedik önce ben uzaktan gördüm arkami döndüm o görüncede bi duraklayip disari cikmis...
benimde hayatimda su an biri olsaydi etkilenmezdim tabi bu kadar
bende kötü bisey demem , gecmis bitmis gitmis
Allah mutlu etsin

Annesi çok fenaydi da eşinle sıkıntıların yok muydu?
Vardı ki vazgecmissin kolay kolay gitmez bir kadın.

Ama görünce tuhaf olur insan olmaz mı. .
Iki taraf için de zor duygusuzun teki değilse tabi..Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim..

göz göze gelmedik önce ben uzaktan gördüm arkami döndüm o görüncede bi duraklayip disari cikmis...
benimde hayatimda su an biri olsaydi etkilenmezdim tabi bu kadar
bende kötü bisey demem , gecmis bitmis gitmis
Allah mutlu etsin
Benim gibi nötr olmuşsun aslında.
Emin ol; 2,3 gün sonra hayat telaşından umursamazsın yeniden.
Allah'ım senin karşına muhteşem bir erkek çıkarsın inşallah...

Annesi çok fenaydi da eşinle sıkıntıların yok muydu?
Vardı ki vazgecmissin kolay kolay gitmez bir kadın.

Ama görünce tuhaf olur insan olmaz mı. .
Iki taraf için de zor duygusuzun teki değilse tabi..Bundan sonra çok mutlu olmanı dilerim..

Duygusal bir olay tabi ama şöyle düşünelim eğer ki iyi birisi olsaydı şu an o kucağındaki sizin bebeğiniz olurdu. :KK66:

cok tesekkür ederim
ben evlendigimde 20 yasindaydim, cok kisa süre evli kaldim ve ailesiyle bas edemeyecegimi düsünerek onu terk ettim. sonrada olayi gurura bagladim
bizimde tartismalarimiz oluyordu tabi ama en büyük sorun ailesiydi ve devam etseydim mutsuz olacagima eminim, yani pisman degilim kesinlikle yanlis anlasilma olmasin :))

Benim gibi nötr olmuşsun aslında.
Emin ol; 2,3 gün sonra hayat telaşından umursamazsın yeniden.
Allah'ım senin karşına muhteşem bir erkek çıkarsın inşallah...

coook sagol, Allah razi olsun
evet farkindayim, zaten öyle olacak eminim ama etrafimda kimseye anlatamam cünkü yanlis anlasilir büyük ihtimalle
onun icin burda icimi dökmeyi tercih ettim ve su an kendimi daha iyi hissediyorum
herkes kendi yuvasinda mutlu olsun insallah

hic sorma ya elim ayagim titredi nefes alamadim bi an neden öyle oldu bilmiyorum cok tuhaf bir duyguydu
o kim bilir ne haldeydi
insallah kimse bisey farketmemistir
boşver. bibininde dediği gbi eski sevgiliyi görmek bile sarsıcıyken eski eş bambaşkadır. ama bikaç gün içinde herkes normal hayatına dönecek emin ol.

X