Merhaba yine ben..:kedi: kızlar benim büyük ölçüde desteğe ihtiyacım var.. Bilenleriniz vardır uzun süreli bir ilişkim vardı bikaç ay oldu biteli.. Ben mi takıntılıyım bilemiyorum bu unutanlar nasıl oluyorda unutuyor diye hayret etmiyorum değil.. İçimde kalan o kadar çok şey varki.. İlk aşkımdı ve çok uzun sürdü.. Biteceğinede bi an olsun inanmıyordum.. Bitmesi benim için tam bir yıkımdı.. Bende onun ilk aşkıydım.. Lisede tanıştık.. Herşey çok güzel gidiyordu.. O kadar hayalimiz vardı ki.. Deli gibi seviyordu beni herşeyi yapardı herkesi alırdı karşısına.. Ben de onu aynı şekilde seviyordum.. Hiçbişey ayıramazdı bizi.. Evlilik hayallerimiz vardı çocuklarımızdan konuştuk evimizden konuştuk.. Ailemizdende çoğu kişi biliyordu.. Etrafımızdan kimse inanamadı ayrıldığımza.. Ayrılma gerekçesine gelince.. Tam olarak bende bilmiyorum anlayamadım hala.. Çok kötüydü aramız neden böyle davrandığını sordum dayanamıyordum artık.. Sevmiyorum artık eskisi gibi hissetmiyorum dedi bana.. Belli ediyordu ama ben yinede inanmak istemiyordum.. Ama neredeyse 6 ay olacak ayrıyız.. Bi kez olsun dönmek istemedi bana.. Ve çok mutlu.. Bu beni mahvediyor.. Atlatamıyorum bir türlü.. Yinede herşeyde ondan bi parça buluyorum.. Unutamıyorum.. Bilmiyorum belkide ilk aşk olduğu için ve ondan sonrada hayatıma kimse girmediği için unutamadım onu.. GERÇEKTEN ÇOK İNANDIM.. Çok umut bağlamıştım.. İnanılmaz bir hayal kırıklığıydı beni sevmediğine inanamıyorum.. Yani neden neden?? Evlenecektik.. Ve çok özel şeyler yaşadık.. Nasılda güveniyordum.. O nasıl unuttu.. O da çok seviyordu.. Emindim.. Nasıl olduda böyle değişti.. O kadar uzun msjlar atmıştımki ona hep sordum neden diye.. Hani şöyleydi böyleydi söz vermiştin.. Hiç oralı olmadı.. Yeter lütfen dedi kestirip attı.. Yani hiç bir açıklamada yapmadı.. Neden böyle yaptı dersiniz.. Şuraya yaşadıklarımızn her ayrıntısını yazsam sizde inanamazsınız.. Offff :gitme: Allah'ım sen sabır ver.. Sadece ona sığınıyorum.. Şimdi başka bir kızla görüşüyormuş.. Nasıl yapar bana bunu nasıl.. :gitme: Kimseye bişey söylemiyorum artık onun hakkında.. Onada bişey demiyorum.. Ben onun gibi başkalarıyla yapamıyorum.. Gerçekten çok saf sevdim.. Ve bitti.. İnanamıyorum.. Yapabileceğim bişey var mı kızlar.. Desteklerinizi bekliyorum mafoldumben