İçimi dökmek istiyorum.. :( Bakın lütfen..

şimdi acı çekiyorsunuz :( kalbiniz hala onunla, aklınızda onda...

ama gün gelecek öyle birisi karşınıza çıkacak ki eski sevgilinizi gerçekten unutturacak- inanın bana...

ilk aşk hiçbir zaman tam anlamıyla unutulmuyor , ilk ya özeldir ...güzeldir , her anı hatıradır...ama yıllar sonra eminim gün gelecek iyi ki onunla devam etmemişim , iyi ki şimdiki sevgilim veya eşim hayatımda diyeceksiniz !

aşkınızı doya doya yaşamışsınız... biraz da ayrılık acısını yaşayın , ama kendinizi bırakmayın kesinlikle...
silkelenin ! kendinize ne kadar güçlü olduğunuzu gösterin !

çevrenizi genişletin , kursa kayıt olun , kendinize uğraş bulun , hedefler koyun :))

kaybeden gidendir !

artık neden diye de sormayın kendinize... nasıl sevmek için neden aramıyorsak bizi sevmeyenler için de neden aramayalım...

ben normalde neşeli bi insanım.. şu dönemi geçiriyim bi iyiki bitmiş diyeceğim biliyorum.. çünkü değmediğini bende biliyorum.. dediğiniz gibi çevremi genişlettim aktivitelere katılıyorum hayatımda çok değişiklik var.. yinede heryerde onu arıyorum.. ama doğru.. kaybeden gidendir! :)

derinim canım bana hemen bi yanıt vermeni istiyorum beraberliğiniz oldumu ilişki yani umarım olmamıştır

Son düzenleme:
derinim merhaba

dünde sana yazmıştım yaşadıkların benm yaşadıklarıma çok benzio msn adresin varsa konuşmak isterim sana ok mi

Çok temiz bir şekil seviyordum demişsiz. pişeceksin canım acım ceke ceke guvenmemeyı bırdaha asla bu kadar sevmemeyı kımseye hayatını baglamamayı öğreneceksin. malesef acı cekılmeden olgunlaşılmıyo. bir dahaki ilişikinin daha saglıklı olmasını saglıcak bu yasadıkların. tedavı surecı gıbı gör. en buyuk acılar bile asla ılk gunku gıbı acıtmaz.

hani bi laf vardır ya hatta bi kaç laf allah yapar kul şaşar bi de kul kurar allah gülermiş yani bişiye kesin gözüyle bakıyoruz biz hemen ama işte hiç bişi kesin değil şu ahayatta gitmez vazgeçemez dediklerimizin hangisi yanımızda şuan Allah yardımcın olsun canım unutmaya çalış başka şeylerle oyalanmaya çalış yada aç artık kalbini başkasına sende belki gelen daha iyi biri olur tamamen unutturur sana onu onu daha çok seversin :a015:

Herşeyde bi hayır vardır gerçekten bak ben kendim yaşadım benzer bi şeyi ççok seviyodum terketti beni bide gittim bitmesin diye yalvardım hiç umrunda olmamıştı çok üzülmüştm nasl unutcam nasıl unutcam diyodum ağlıyodum hep ama allah karşıma öyle birini çıkardıki resmen kurtarıcı meleğim oldu ve şimdi diyorumki hakikaten iyiki geri dönmemiş bana iyiki ayrılmışız yoksa bu gğzel insanı tanıyamicaktım o cocukla acı cekicektim.. Biraz sabret bak görüceksin herşey daha güzel olucak ve eminim erkek arkadaşında yaptığı hatanın farkına varıcak ama o zaman iş işten geçmiş oluucaaaaakkk kaydirigubbakcemile2

cnm o mutlu diyosun.. unutmaya çalış dicem ama çok zor. uzun bir ilişkiniz varmış.. insan nelere alışmıyor ki ? sende onsuzluğa alışcaksın..
zaman herşeyin ilacı..
ve arkadaşımızın dediği gibi kaybeden gidendir..

Son düzenleme:
Back
X