İçimi dökmem lazım

kahvesevenkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
833
1.327
63
Merhaba arkadaşlar gerçekten içimi dökmeliyim. Kimse beni dinlemiyor. Evim hakkındaki konu hakkında kv benden çok fikir beyan ediyor artık sinirlerim iyice bozuldu. Eşime de tekrar tekrar söylüyor bir şeyi o da geliyor bana patlıyor her kafadan bir ses çıkıyor diye iyice delirtiyor. Çıldırmama çok az kaldı.

Merhaba arkadaşlar gerçekten içimi dökmeliyim. Kimse beni dinlemiyor. Evim hakkındaki konu hakkında kv benden çok fikir beyan ediyor artık sinirlerim iyice bozuldu. Eşime de tekrar tekrar söylüyor bir şeyi o da geliyor bana patlıyor her kafadan bir ses çıkıyor diye iyice delirtiyor. Çıldırmama çok az kaldı.
rahatladınmı:)

Takmayın diyemeyeceğim ben de takıyorum çünkü. Ama siz neye karar verdiyseniz onun olmasını sağlayın. Kullanacak olan sizsiniz.

Anlamadım konu ne?

Oh dök içini ...
Konuyu anlasaydık iyidi.

Ay kusura bakmayın bir sinirle yazdım. Evde tadilat var ama benim dışımda herkes fikir beyan ediyor beni sallayan yok. Eşime de aynı şey defalarca söyleniyor en son ben bir şey diyorum beni tersliyor başkasına sesi çıkmıyor. Artık patlamak üzereyim.

Eşiniz neden size patlıyor ?
Pısırık durmam ben olsam. Açıkça ben oturacağım o evde ,size ne oluyor derim .

Yani ben de aslında hiç pısırık bir insan değilim o yüzden patlama noktasına geldim sanırım. Korkuyorum gerçekten ağzımdan çıkana hakim olamam diye. Evle ilgili, yaptıklarımla ilgili her durumda mutlaka bir fikri var. Üstüme geliyor ama ona sorsanız iyiliğime.

Ay kusura bakmayın bir sinirle yazdım. Evde tadilat var ama benim dışımda herkes fikir beyan ediyor beni sallayan yok. Eşime de aynı şey defalarca söyleniyor en son ben bir şey diyorum beni tersliyor başkasına sesi çıkmıyor. Artık patlamak üzereyim.
Ee patla valla durduğun kabahat , en hoşlanmadığım konular . Evde kayınvalideylemi yaşıyorsunuzki , yoksa ne münasebet yani .

Kv fikrini söylediğinde de ki.
Ben sevmiyorum anne ama sen ondan yaptırabilirsin bsn istemiyorum.
Biz kırmamakla hayır demeyi karıştırıyoruz bazen.

Kimsenin istediğini yapmak zorunda değilsiniz hayır diceksiniz sinirlenmeden hayırr eşine de ben annen bana bir daha bu işle ilgili fikir verirse ben beğenmedim istemiyorum dicem haberin olsun diceksin.

Yahu bi cinnet geçirsemize siz :)
Şöyle kayınvalide ve eşin yanında ...
İçinizi bi dökün ,kaç gündür yeter be diye başlayın

Olay eşinize bitiyor aslında sizinle aynı fikirdeyse size destek çıkması gerekiyor biz eşimle düğün aşamasında ev düzerken eşim dekorasyonla alakalı herşeyi bana bırakmıştı ailesine de demişti reyhan ne istiyorsa o olacak diye bazen dekorasyonda kendi istediklerini yaptıracak oluyorlardı eşim bana yönlendiriyordu reyhanın onayı varsa olur diyordu sağolsunlar onlarda kafalarına göre takılmadılar sadece Bi konuda sıkıntı yaşar gibi olduk eşim son noktayı koyunca bişi yapamadılar. O da koltuk bepenevepiz ve alınacak kayınvalidemler eşimle birlikte benden önce mobilyacıya gitmişler biz eşimle Bi model beğenip bakmıştık o modeli alacağız diye gidiyorduk kayınvalidem benim yokluğumda eşime demiş gel başka model bakalım farklı bişi alırız belki demiş onun gönlü pembe koltuktan yanaydı eşim kayınvalidemin dediğine yanaşmamış kayınpeder ısrar etmiş en son eşim kızmış onlara o evde biz yaşicaz o koltukta biz oturcaz biz ne beğenirsek o olacak ha sizin beğendiğiniz alınacaksa evde de siz yaşarsınız demiş o gün bugündür dekorasyon konusunda hiç çıt çıkarmadılar ufak tefek karışma durumları oluyordu eşinin o tavrından sonra o ufak tefek karışmalarda kalktı ortadan yani demem o ki olay elinizde bitiyor malesef. Sizin yapabileceğiniz sadece kendi istediğinizi yaptırmaya çalışmak ama kauonvalidelerin ortak özelliği oğullarına oynamak ona da ne yapmak lazım bilemiyorum

valla ben de sizin gibiydim en sonunda patladım çok büyük kavga çıktı... kadını kovdum evden... ben de çekip gidiyodum eşim durdurdu sen haklısın bundan sonra annemle görüşmezsin dedi.. kadından sonsuza dek kurtuldum...

Yani ben de aslında hiç pısırık bir insan değilim o yüzden patlama noktasına geldim sanırım. Korkuyorum gerçekten ağzımdan çıkana hakim olamam diye. Evle ilgili, yaptıklarımla ilgili her durumda mutlaka bir fikri var. Üstüme geliyor ama ona sorsanız iyiliğime.
Valla ben tek şunu iyi biliyorum. Hayatta en önemli kişi kendimim. O yüzden kendi ruh sağlığıma ne iyi gelecekse onu yaparım.
Söyleyin gitsin. En fazla surat asar , sizinle görüşmez. Ama eşinizin de yanınızda durması lazım.

Back
X