- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
merhaba öncelikle ben kendimi çok boşlukta hissediyorum hiç bişey yapmak gelmiyor içimden artık.. okulum geçen yıl bitti başvuru yaptığım hiçbir iş olmadı bi ara ingilizce kursuna gittim bitti kocaman bi boşluktayım öğrencilik zamanlarımı çok özlüyorum o zamanlar hem daha aktif hemde daha mutluydum sevgilim özel sebeplerden dolayı okulunu 2 sene uzatmak zorunda kaldı bu sene bitirdi nihayet oda boşlukta benim gibi dün bu konuda baya konuştuk hem askerliği olmadığı için bende önlisans olduğu için doğru düzgün bi işe giremiyor açık öğretimden 4 yıllığa tamamlayıp askerliğimi yapınca iyi bi iş olur ancak diyor şuanda gireceğim iş geçici olacak her halukarda diyor. ikimizde bugün dgs sınavına girdik ikimizinkide fena geçmedi çok istiyoruz beraber okumayı ama o karamsar bakıyor biraz bende rahatsız oluyorum böyle umutsuz olmasına
sözün özü bu sene dgs ile bi yerlere giremezsem mutlaka açık öğretime başvurup 4 yıllığa o şekilde tamamlamak istiyorum oda öyle yapacak
ama bu sıkıntılı durumdan kurtulmak istiyorum daha mutlu daha heyecanlı daha aktif olmak için bişeyler yapmak istiyorum
bu sene ya çalışmalıyım ya okumalıyım asla boş durmak istemiyorum sevgilim içinde aynı şeylerin olmasını istiyorum
kariyer okulları var onları biraz araştırdım dış ticaret uzmanlığı v.s sizler tavsiye ediyor musunuz gerçekten etkisi var mı veya tavsiye ettiğiniz kendimizi geliştirecek bişeyler varsa paylaşır mısınız benimle
şimdiden teşekkürler herkese
sözün özü bu sene dgs ile bi yerlere giremezsem mutlaka açık öğretime başvurup 4 yıllığa o şekilde tamamlamak istiyorum oda öyle yapacak
ama bu sıkıntılı durumdan kurtulmak istiyorum daha mutlu daha heyecanlı daha aktif olmak için bişeyler yapmak istiyorum

kariyer okulları var onları biraz araştırdım dış ticaret uzmanlığı v.s sizler tavsiye ediyor musunuz gerçekten etkisi var mı veya tavsiye ettiğiniz kendimizi geliştirecek bişeyler varsa paylaşır mısınız benimle
şimdiden teşekkürler herkese
Son düzenleme: