onu memnun etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum evi düzenli tutuyorum hergün yemeğini yapıyorum eski kıskanç halimde yok önceden bensiz bi yere kahve içmeye gidemezdi şimdi izin veriyorum işten geldiğinde yemekten sonra onunla ilgileniyorum bütün gün deli gibi ev işi yapıp yorgun olsam bile ona vakit ayırıyorum yine aynı yorgunlukla belkide en çok benim biraz ilgiye şefkate ihtiyacım olsa bile. Başım ağrısa da onun ki de ağrıyorsa sesimi çıkarmıyorum ona masaj yapıyorum dışarı çıkmam gerekiyorsa kafam hep önde zaten anca markete çıkabilirim gerisine izin yok onda da kafam hep önde sırf başka biri yüzümü görmesin diye yinede yaranamıyorum olmuyor
Ne yapmam lazım kimseye anlatamıyorum bunları bu yüzden de kimsenin fikrini alamıyorum
işte cevap buAllah yardımcın olsun. Bol bol dua et Rabbim hayırlı kapılar açar. O gücü herşeye yetendir.
Amin inşallahişte cevap bu
Neden ki? Kendisi sokakta yanliz yuruyen her kadina baska gozle mi bakiyormus? Malum,kisi kendinden bilir isi..Dinle ilgisi yok benim adamın onun ki kıskançlık biri görüp bakar falan diye düşünüyor
Hani dua insanın kaderini değiştiriyor ya o açıdan söyledim. Tabii kastettiğim içten ve samimi dua..Dinle ilgisi yok benim adamın onun ki kıskançlık biri görüp bakar falan diye düşünüyor
Dinle ilgisi yok benim adamın onun ki kıskançlık biri görüp bakar falan diye düşünüyor
adam markete başı önünde gönderiyor çalışmasına nasıl izin verecek yada dik durabilirmi kurtuluşu olur ama sanmıyorumİş bulun ve çalışın ciddiyim.
Sizi sindirmiş bu adam. Özgüveniniz yok olmuş. Eşlik değil kölelik yapıyorsunuz.
Tartıştıktan sonra evi temizleyip süslenmceksiniz devirip yatacaksınız.
Sürekli bi evi temizliyorsunuz bırakın ya saçını süpürge eden ne zaman yaranmış ki zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?