İçimi dökmeye çok ihtiyacım var 😔

Huru

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
135
172
23
Malatya
Arkadaşlar merhaba. Annem böbrek yetmezliği hastası 20 yıldır ilac tedavisi görüyor ama bu aralar kreatini yükseldi 10 gündür yatıyor tuzsuz yiyor keratin yüksek oldugu icin sut ürünü pek veremiyorum kendini halsiz hissediyor titreme ve kullandığı ilac bulanti yapıyor neler iyi gelir yazarmisinz 😔 ve babam çok anlayışsiz biri annem hasta ona destek olacağına köstek oluyor moral olmuyor babam anneme .Annem çok üzülüyor babam akıllanmasini beklemiyorum zaten .Anneme neler moral olur ne yapmalıyım nsl davranmalıyım. Nolur annem iyleşsin arkadaşlar dua edin müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş dua edin nolur anneme iyleşsin 😭

Annenizin moralını kım bozuyorsa ondan uzak tutun en önemlısı bu ve doktor kontrolunu ıhmal etmeyın yanında olumsuz konusmayın ınan moral bozuklugu kucuk bırsey dahı olsa zor

Hastaneye yatırmadılar mı? Doktora gittiniz değil mi? Kreatinin’in yükselmesi çok hayırlı değil. Moralle düzelecek bir hastalık da değil. Bol su içsin, bulgur, tam buğday, kavun gibi ürünlerden uzak dursun. Tuzu şimdiye dek tamamen kesmeliydiniz zaten.

Rabbim annenize şifa versin sağlık sıhhat versin inşallah, sizi birbirinize bağışlasın.. çok zor bir durum.. annenizin şuan bol bol motivasyona, huzura ihtiyacı olan bir dönem.. tabiki sizde huzurlu bir ortamda olun ki annenize de huzur verebilesiniz.. hep moralinizi yüksek tutun, Rabbim güzel kapılar açsın inşallah :KK200:

Allah tüm analara babalara şifa versin...
İnsan eriyor onların kılına zarar gelince, moralleri bozuk olunca...

Arkadaşlar merhaba. Annem böbrek yetmezliği hastası 20 yıldır ilac tedavisi görüyor ama bu aralar kreatini yükseldi 10 gündür yatıyor tuzsuz yiyor keratin yüksek oldugu icin sut ürünü pek veremiyorum kendini halsiz hissediyor titreme ve kullandığı ilac bulanti yapıyor neler iyi gelir yazarmisinz 😔 ve babam çok anlayışsiz biri annem hasta ona destek olacağına köstek oluyor moral olmuyor babam anneme .Annem çok üzülüyor babam akıllanmasini beklemiyorum zaten .Anneme neler moral olur ne yapmalıyım nsl davranmalıyım. Nolur annem iyleşsin arkadaşlar dua edin müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş dua edin nolur anneme iyleşsin 😭
Teyzem yıllarca bu hastalıkla mücadele etti. Diyalize girdi 10 sene sonra nakil oldu. 5 yıl nakilli kaldıktan sonra enfeksiyondan kaybettik. Allah annenize uzun ömürler versin. İhmal etmeyin ama doktor yeni bi tedavi uygulamıyo mu titriyo diyosunuz. Suyunu ihmal etmeyin. Sinirini bozanlarıda yanından uzaklaştırın. Tuzsuz yemekler yapın.

Annenizin moralını kım bozuyorsa ondan uzak tutun en önemlısı bu ve doktor kontrolunu ıhmal etmeyın yanında olumsuz konusmayın ınan moral bozuklugu kucuk bırsey dahı olsa zor
Evet ama işte uzak tutmam gerken kisi babam adam hic destek olmuyor elimden fazlasini yapıyorum annem için inşallah iyleşir

Hastaneye yatırmadılar mı? Doktora gittiniz değil mi? Kreatinin’in yükselmesi çok hayırlı değil. Moralle düzelecek bir hastalık da değil. Bol su içsin, bulgur, tam buğday, kavun gibi ürünlerden uzak dursun. Tuzu şimdiye dek tamamen kesmeliydiniz zaten.
Tuz hic yemiyor bol su icmesine dikkat ediyorum hastaneye yatmis bir hafta ben kastamonuda öğrenciyim yattığını soylemedi bana geldim yatıyordu elimden geldiğince yediğine içtiğine dikkat ediyorum uzerinde sersemlik var aşırı derecede ilac vermişler ilac kullanıyor suan kendini ne zaman toplayacak bilmiyorum 😔 çabuk iyileşsin dua edin nolur

Allah şifa versin çok geçmiş olsun

Rabbim şifa versin kardeşim... Acaba salatalık nasıl olur? Su oranı yüksek ya, iyot eksikliği oldugu icin sersem gibidir😔

Rabbim annenize şifa versin sağlık sıhhat versin inşallah, sizi birbirinize bağışlasın.. çok zor bir durum.. annenizin şuan bol bol motivasyona, huzura ihtiyacı olan bir dönem.. tabiki sizde huzurlu bir ortamda olun ki annenize de huzur verebilesiniz.. hep moralinizi yüksek tutun, Rabbim güzel kapılar açsın inşallah :KK200:
Amin inşallah. Derdi veren Rabb'im dermanı da verir inşallah 🥺

Amin. Döktüğüm gözyaşıni rabbim görüyor yatıyor annem gözünün icine bakıyorum. Üzüldüğümü göstermemeye çalışıyorum. Ama cok zor kardeşim

Bilirim o hali...
İçe ağlar insan dışa güler...
Olan sana olur...

Allahım acil şifalar versin anneciğinize de,benim anneciğime de ve tüm hastalara inşallah.

Doktora bi danışın, belki ilaci degistirir, yan etkisi az olan bir ilac verir. Eger titreme ve bulantisi ilactan oluyorsa ama.

Back
X