- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
-
Amin cümlemizi iyilerle karşılaştırsın Rabbim.İyi niyetinize tesekkur ederimO da senin sınavınmış... Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın seni
Elbet pişman olucak belki bir ay sonra belki bir yıl sonra ama olucak. Ben hic görmedim gidip de geri donmeyenini. Sen hayatına baktıkça mutlu olamiyosan bile mutlu gorundukce onu umursamadikca daha kıymetli olacaksın. Aglayamiyosan guluceksin. Yalniz jalmamaya çalış gez insanlarla vakit geçir, ama asla gucsuzmussun izlenimi verme aslaa
Çok sükür ilk günkü gibi değil yaşadıklarım.3 ay depresyondaydım.Değmiyor ama insanım hakim olamiyorum.Ve evet ne kadar agir olursa olsun cok guzel tecrubeler edindim.bir şekilde unutucaksın zaman herşeye çare olur,yaşanan herşey bir sonrasına deneyimdir burda hatalarını görürsün yada özverilerini bir daha daha temkinli olursun hayat yaşandıkça olgunluk kazandırır.o yüzden senin d dediğin gibibu adama üzülmeye degmez
İnanın tamda böyle yapıyorum.Görmüyorum onu.Yanından geçip gidiyorum.siz de ona yokmuş gibi davranın
hiç yaşanmamış hiç tanınmamış gibi görmezden gelin.
inadına mutlu,inadına güzel,hayat dolu olun ya da öyle görünmeye çalışın.
Ben yanımda olmasını istemiyorum.Yaptığı haksızlıkların farkına varmasını istiyorum.Yoksa zaten bu saatten sonra olacak iş değil.Ben kuru kuru bir özür beklemiyorum.Ben ona emek verdim,sadık oldum karşılığı sebepsizce bitirmek değildi.Ben en azından bunun farkında olmasını istiyorum.Belki ego tatmini olacak benimki belkide boyle daha iyi hissedeceğim.Bunu da bilmiyorum.Sevgi bitmiş, tutku bitmiş, hissedilenler bitmiş. Sizin yaptığınız fedakarlıklar, attığınız adımlar bir işe yaramaz bu konuda. Bir insan sırf bunlar için durmaz yanınızda.
Üzgünüm ama pişman olmayacak. Siz kendinizi üzdüğünüzle kalacaksınız.
bi kaç aya yüreğinizden de atarsınız boşverinİnanın tamda böyle yapıyorum.Görmüyorum onu.Yanından geçip gidiyorum.
İşte ben de sana diyorum ki olmayacak böyle bir şey. Adam suçlu değil çünkü. Sebepsiz bitirmemiş, sıktığınızı söylemiş ki muhtemelen sevginin bittiğini ifade etmiş. Sadık olmak bişey ifade etmez. Başkalarını kötüleyip, öyle böyle insanlar haketmeyenler mutlu ben çok süperdim ama başıma bu geldi demek bir işe yaramaz.Ben yanımda olmasını istemiyorum.Yaptığı haksızlıkların farkına varmasını istiyorum.Yoksa zaten bu saatten sonra olacak iş değil.Ben kuru kuru bir özür beklemiyorum.Ben ona emek verdim,sadık oldum karşılığı sebepsizce bitirmek değildi.Ben en azından bunun farkında olmasını istiyorum.Belki ego tatmini olacak benimki belkide boyle daha iyi hissedeceğim.Bunu da bilmiyorum.
Her kotu sozunde iyi dileklerimi sundum.Ben affettim Allah affetsin onu.İnsallah en kısa zamanda atarım.bi kaç aya yüreginizden de atarsınız boşverin
içinizde de affedin.içinizde affetmediğiniz sürece hep dert olarak devam eder.
Ben süper bir insanım demedim.Ayrıntısıyla yazsam olanları bana hak vereceksiniz.Kimseyi kötülemiyorum burada.Allah biliyor kimin ne yaptığını.Onun bana ettiği hakaretleri ben biliyorum.Yaptığı yanlışları ben biliyorum.Ben sadece burada içimi döktüm.Yaptığının yanlıslarla dolu olduğunun oda farkında.Geldi ve helallik istedi ama benim beklentim bu şekilde değildi.Kuru kuru bir özürdense içten bir özürü bekledim.Umarım pişman olur ve başkalarında tekrarlamaz bunu.İ
İşte ben de sana diyorum ki olmayacak böyle bir şey. Adam suçlu değil çünkü. Sebepsiz bitirmemiş, sıktığınızı söylemiş ki muhtemelen sevginin bittiğini ifade etmiş. Sadık olmak bişey ifade etmez. Başkalarını kötüleyip, öyle böyle insanlar haketmeyenler mutlu ben çok süperdim ama başıma bu geldi demek bir işe yaramaz.
İnşallah.Doğru olan bu galiba ama.Ben bak hemen bulmuş birini denmesini istemiyorum.Ona bu lafı söylettirmek istemiyorum.Yada arkadaş çevresinde boyle bir muhabbet olmasını istemiyorum.Ne kadar ayrılsakta sanki birşeylerin sorumluluğunu hissediyorum hala.En zor zamanları atlatmışsın okullar da açıldı sınavlar başlayınca birşeyin kalmaz. Kendini de kısıtlama kaldır kafanı bak etrafına bence. Yok o ne düşünür falan düşünme.
Teşekkür ederim.Dedigim gibii ilk gunku gibi degil tabi atlattım çogu seyi.Ama haksızlıklarını farketsin buna pişman olsun istiyorum.Evet bir kere bozulduysa tamiri olmuyor bazı şeylerin.O pişman olucak mutlaka ama sen sakın geri dönme bir kere hata yapan ikinci kez yapar. Barışıp hergün ağlayıp üzülüceğine 1-2 ay ağlarsın unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?