• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmeye geldim

Hic dikkatini cekti mi, son yillarda kac yildir herkesin onunde ask yasayan ama bir turlu evlenmeyen unlu ciftler ayriliyor bir ay gecmeden adam yeni tanidigi bir kadinla pat diye evleniyor. İnsan ister istemez diyor ki be hey vicdansiz, evlenecekti madem bu kizi niye biraktin? Niye yillarini aldin?
Bir soz var. Soz verip umut asilayip da yari yolda biraktigin insanin gonul sadakasini iki dunyada da veremezsin.
O senin hala sevdigin adam coook ceker. Ama hic olmazsa sende onunla cekme, kalbine gom. Unut demekle unutulmuyor ama kabullen. Allah karsina hic ummadigin mutlulklar yeni kapilar acacaktir.

Benimde uzun bi iliskim vardi evlenmeden once bende melaike degildim ama sadik ve durusttum ona herzaman cok guzel iliskimiz vardi sacma sapan bitti bence bosyereydi ve ardindan biriyle tanistim evlilik karari almistik sonra beyefendi pisman oldu :) neler neler ama ben kocisimle evlendim mutluyum

Merhaba kk hanımları.
Ben buraya içimi dökmeye geldim.Varsa bir iki tesellinizi almaya geldim.

Üniversite ögrencisiyim.1.5 senemi verdiğim insan 3 ay önce terketti beni.Sebebi ise yok.Fazla ilgi bekliyormuşum,sadece baş ağrısı yapıyormuşum.Ugrasmak zorunda olduğu dertler varken ben üzerine gidiyormuşum.Ben hep aynıydım oysa.Ama geleceğe bu kadar söz verip bırakılmazdı.Hiç bir sorununu anlatmayıp bana anlamıyorsun deyip bırakılmazdı.
Çok üzüldüm çok adım attım.Oysa onun ilgisizliği,hakaretleri vardı.Kimseden duymadığım can acıtıcı sözleri vardı.Biliyorum doğru olan ayrılmaktı ama insan gönlüne söz geçiremiyor ki.O hakaret ettikçe hep Allah iyilerle karşılaştırsın seni dedim.Hep döner dediler.Pişman olur dediler görüyor okulda pişman olsa dayanamaz dönerdi.
Mutsuzum çünkü ahlaktan bihaber,sadık olmayan insanlar mutlular.Ben diyorum ki başımı kaldırıpta bakmadım kimseye.Ben neden mutlu olamadım?
Neden bitti demeye bile hakkım yoktu benim.Soruyordum neden? Diye.Bana sorgulama diyordu.Uzak dur dediğim kendine zarar veren kim varsa yanında şimdi.Görüyorum.Kendisine büyük yanlışlar yapmış adamla yanyana.Ben onun kılına zarar vermedim ama en kolay beni çıkardı gözünden.Simdi diyeceksiniz ki böyle bir çocuğa mı üzülüyorsun? Ben ona değil ben haketmediğime üzülüyorum.
Beni kırdığına pişman olsun istiyorum.Dönmesi için değil sadece yaptığı hataları görmesi için.
Biri hoşuma gitse vicdan azabı duyuyorum yada başkası olsa onda yaşadıklarımı nasıl yaşarım bi başkasında diyorum.Biliyorum ne büyük dertler var ama ben bir yolunu bulup devam edemiyorum.

1 haftadır gôrüyorum okulda.Aynı fakültedeyiz.Yoksaymaya çalışıyoruz gormemeye çalışıyoruz birbirimizi .Pişman olmadı ama.Onceden 5 dakika daha kal gitme diyen insan artık yokmuşum gibi davranıyor.
Sizce ne yapmam lazım.Tekrar olmaz.Ama ettiğinin ağırlığınü nasıl anlar?
Baska biri varmis seni ondan birakmis. Bu adam icin yas tutmana gerek yok. Kendi yoluna bak.

Benimde uzun bi iliskim vardi evlenmeden once bende melaike degildim ama sadik ve durusttum ona herzaman cok guzel iliskimiz vardi sacma sapan bitti bence bosyereydi ve ardindan biriyle tanistim evlilik karari almistik sonra beyefendi pisman oldu :) neler neler ama ben kocisimle evlendim mutluyum
Allah sizi daima mutlu etsin.İnsallah sizin gibi ggüçlü olabilirim. benimde hatalarım vardır biliyorum farkindayim ama bu kadarini haketmemistim.İnsallah hayirli insanlar cikar bundan sonra

Bunu nasıl anladınız asude hanım? Aslında yemin etmisti kimse yok hala ilk gunku gibi seviyorum ama olmuyor diye Gerci ilk gunku gibi seven insan dayanabilir mi uzak kalmaya.
Cunku cogu bahane ayrilik gerekcelerinin. Sevgisi yok tamam ama baska biri olmasa durduk yere birakmazdi pat diye. Baska biri varmis oyle birakmis, ya duymussundur ya da duyarsin asude dediydi dersin

Hic dikkatini cekti mi, son yillarda kac yildir herkesin onunde ask yasayan ama bir turlu evlenmeyen unlu ciftler ayriliyor bir ay gecmeden adam yeni tanidigi bir kadinla pat diye evleniyor. İnsan ister istemez diyor ki be hey vicdansiz, evlenecekti madem bu kizi niye biraktin? Niye yillarini aldin?
Bir soz var. Soz verip umut asilayip da yari yolda biraktigin insanin gonul sadakasini iki dunyada da veremezsin.
O senin hala sevdigin adam coook ceker. Ama hic olmazsa sende onunla cekme, kalbine gom. Unut demekle unutulmuyor ama kabullen. Allah karsina hic ummadigin mutlulklar yeni kapilar acacaktir.
Kimse mutsuz olmasın Allah mutlu etsin ama pisman olsun istiyorum.Acı cekmesin o.Ama hic haketmedigim seyler duydum ben.Mutsuzlugum bu yüzden.Allah vermiyorsa vardir bi bildigi diyorum her zaman.Kalbime de gomuyorum yavas yavas.Biliyorum cunku donse cok pisman olsa ben kabullenemem bu saatten sonra.Allah insallar en hayirli kapilarini acar hepimize.İyi dileklerinize binlerce kez tesekkur ederim

niye böyle birşey yaptın ki? gerçekten anlamıyorum.
çocuk sana hakaret etmiş, sen Allah seni iyilerle karşılaştırsın demişsin.
neden ki yani?
Bemim yapım bu ama.Kotu konusamam.Bi zamanlar en guzel gunlerimi yasadigim insandi o benim.Kotu konusamam.İcimde biriktiririm.Ettigim tek bir beddua vardı oda ne kadar beddua denirse "Allah bi daha senin gibilerle karsılastirmasin" demistim.Bunu bile kaldiramadi.Ben ona nasil ettigini bul deyim ki.Allaha havale ettim iyi kotu ne varsa.

Bemim yapım bu ama.Kotu konusamam.Bi zamanlar en guzel gunlerimi yasadigim insandi o benim.Kotu konusamam.İcimde biriktiririm.Ettigim tek bir beddua vardı oda ne kadar beddua denirse "Allah bi daha senin gibilerle karsılastirmasin" demistim.Bunu bile kaldiramadi.Ben ona nasil ettigini bul deyim ki.Allaha havale ettim iyi kotu ne varsa.

kötü konuşma tamam, Allah sorsun de geç ama iyi dilekler de neyin nesi?
hakedene iyi davran...
ne bileyim, seni kırmayan insanlara, annene, babana, muhtaç insanlara, sokak hayvanlarına falan...
böyle hıyarlara iyi davranmana gerek yok ki canım...
bak gör karşılığı ne oluyor...
afedersin, deveye diken... demişler

kötü konuşma tamam, Allah sorsun de geç ama iyi dilekler de neyin nesi?
hakedene iyi davran...
ne bileyim, seni kırmayan insanlara, annene, babana, muhtaç insanlara, sokak hayvanlarına falan...
böyle hıyarlara iyi davranmana gerek yok ki canım...
bak gör karşılığı ne oluyor...
afedersin, deveye diken... demişler
Ben gec fark ettim aslinda herseyi.Yani simdiki aklim olsa defalrca adim da atmazdim.Konusmazdim bile.Ama yaptim bunları.Cok haklisiniz.Haketmeyen insanlara deger verdikte kendilerini daha cok hakli goruyorlar.

Eğer böyleyse çok adice olur.Bu kadar da alçalmamıştır umarım.
Uni.deki uzak mesafe asklari boyle, erkekler yazin ayriliyo tatilde memlekette takiliyo gonlunce, okul donemine yakin kiza donuyo. Bu da sana donebilir. O zaman guzel bir hadi canim hadi gülüm ikile kapatma dukkanin onunu dersin icin sogur

Merhaba kk hanımları.
Ben buraya içimi dökmeye geldim.Varsa bir iki tesellinizi almaya geldim.

Üniversite ögrencisiyim.1.5 senemi verdiğim insan 3 ay önce terketti beni.Sebebi ise yok.Fazla ilgi bekliyormuşum,sadece baş ağrısı yapıyormuşum.Ugrasmak zorunda olduğu dertler varken ben üzerine gidiyormuşum.Ben hep aynıydım oysa.Ama geleceğe bu kadar söz verip bırakılmazdı.Hiç bir sorununu anlatmayıp bana anlamıyorsun deyip bırakılmazdı.
Çok üzüldüm çok adım attım.Oysa onun ilgisizliği,hakaretleri vardı.Kimseden duymadığım can acıtıcı sözleri vardı.Biliyorum doğru olan ayrılmaktı ama insan gönlüne söz geçiremiyor ki.O hakaret ettikçe hep Allah iyilerle karşılaştırsın seni dedim.Hep döner dediler.Pişman olur dediler görüyor okulda pişman olsa dayanamaz dönerdi.
Mutsuzum çünkü ahlaktan bihaber,sadık olmayan insanlar mutlular.Ben diyorum ki başımı kaldırıpta bakmadım kimseye.Ben neden mutlu olamadım?
Neden bitti demeye bile hakkım yoktu benim.Soruyordum neden? Diye.Bana sorgulama diyordu.Uzak dur dediğim kendine zarar veren kim varsa yanında şimdi.Görüyorum.Kendisine büyük yanlışlar yapmış adamla yanyana.Ben onun kılına zarar vermedim ama en kolay beni çıkardı gözünden.Simdi diyeceksiniz ki böyle bir çocuğa mı üzülüyorsun? Ben ona değil ben haketmediğime üzülüyorum.
Beni kırdığına pişman olsun istiyorum.Dönmesi için değil sadece yaptığı hataları görmesi için.
Biri hoşuma gitse vicdan azabı duyuyorum yada başkası olsa onda yaşadıklarımı nasıl yaşarım bi başkasında diyorum.Biliyorum ne büyük dertler var ama ben bir yolunu bulup devam edemiyorum.

1 haftadır gôrüyorum okulda.Aynı fakültedeyiz.Yoksaymaya çalışıyoruz gormemeye çalışıyoruz birbirimizi .Pişman olmadı ama.Onceden 5 dakika daha kal gitme diyen insan artık yokmuşum gibi davranıyor.
Sizce ne yapmam lazım.Tekrar olmaz.Ama ettiğinin ağırlığınü nasıl anlar?

Hatayı baştan yapmışsın. Erkekler kendilerine zarar verenleri asla unutamazlar bunu unutma. Bak nasıl çözmüşsün olayı aslında. Kılına zarar vermemişsin ama kendine kazık atanları seçmiş. Olay budur!

hayatta en sinir olduğum kız modeli şu yapmadığını kalmayan sizi umursamayan gözden çıkaran adamlara tekrar iki çift güzel laf edince anında dönen kızlar. bu duruma düşme bence o adamın hayatında kesin başka biri olduğu için sizi böyle sebepsiz bırakmış çok belli.acı ama gerçek.bunlar tecrübeyle sabit. bak bütün filmlere kitaplara hiç biririni gerçekten seven insanlar birbirlerinden vazgeçebilmişlermi. sen iyi niyetli sadık bi bayansın canım belli o adam seni zaten haketmemiş. karşına çok daha iyi seni çok seven biri çıkacak emin ol ama sakın ola ki bişeyler yazıp yada ona hala iyi niyetle gözüküp kendini küçük duruma düşürme.

çünkü deveye diken, insana kötülük eden yaranırmış.

o hiç yokmuş, olmamış gibi davran. gez toz. acı çektiğine dair zerre bir şey belli etme, üstüne alınacağı hiçbir şey paylaşma bir yerlerden. baksın aa bu bensiz de mutlu hay Allah desin ve egosu ezilsin. sonra peşine düşerse o zaman karar senin. ister süründürürsün ister kabul edersin..

Hatayı baştan yapmışsın. Erkekler kendilerine zarar verenleri asla unutamazlar bunu unutma. Bak nasıl çözmüşsün olayı aslında. Kılına zarar vermemişsin ama kendine kazık atanları seçmiş. Olay budur!
Bende bunu kaldiramiyorum zaten.1,5 sene ben gozumun ici gibi baktim ona.Sonuç bu muydu? Ona gore ben onu mahvettim,bitirdim.Ona gore ben ona zarar verdim.Ne yaptim desem verecek cevabı bile yok

Back
X