• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimi dökmeye geldim

zaman herseyın ılacı cnm.. zamana bırak
3 ayı atlattım devamı da gelir inşallah.Başlarda özlesem dayanamıyor atıyordum mesaj.Ama şimdi biraz içim sızlasa söyledikleri geliyor aklıma bırakıveriyorum düşünmeyi.Değmez diyorum.Böyle düşünmek kendimi tutmak bile hayaldi benim için.Ama zaman iste..

çünkü deveye diken, insana kötülük eden yaranırmış.

o hiç yokmuş, olmamış gibi davran. gez toz. acı çektiğine dair zerre bir şey belli etme, üstüne alınacağı hiçbir şey paylaşma bir yerlerden. baksın aa bu bensiz de mutlu hay Allah desin ve egosu ezilsin. sonra peşine düşerse o zaman karar senin. ister süründürürsün ister kabul edersin..

Beni gören bu kız acı cekiyor demez.Göstermelik değil aslında samimi bi şekilde gülüyorum.Arkadaşlarımla geziyorum tozuyorum.Erkek arkadaşlarımla oturup muhabbet ediyorum o varken yapmazdım.O görmedi ama haber gidiyordur bi şekilde.

hayatta en sinir olduğum kız modeli şu yapmadığını kalmayan sizi umursamayan gözden çıkaran adamlara tekrar iki çift güzel laf edince anında dönen kızlar. bu duruma düşme bence o adamın hayatında kesin başka biri olduğu için sizi böyle sebepsiz bırakmış çok belli.acı ama gerçek.bunlar tecrübeyle sabit. bak bütün filmlere kitaplara hiç biririni gerçekten seven insanlar birbirlerinden vazgeçebilmişlermi. sen iyi niyetli sadık bi bayansın canım belli o adam seni zaten haketmemiş. karşına çok daha iyi seni çok seven biri çıkacak emin ol ama sakın ola ki bişeyler yazıp yada ona hala iyi niyetle gözüküp kendini küçük duruma düşürme.

İki güzel söze kanacak biri değilim artık. duymak istemeyeceğim her sözü duydum ben bu ilişkide.Şimdi önüme dünyaları serse dönmem,dönemem.Azıcıkta olsa gurur bıraktım kendimde.Ben zaten yoluma bakıyorum.Bu saatten sonra olursa bir başkası olacak.Ben sadece ettiklerine pişman olmasını istiyorum.Yazmak istesemde yazamıyorum artık.İlk başlarda iyi günlerimiz geliyordu aklıma dayanamıyor yazıyordum.Şimdi birşey hissetsem kötü sözleri geliyor aklıma yazamıyorum.

Merhaba kk hanımları.
Ben buraya içimi dökmeye geldim.Varsa bir iki tesellinizi almaya geldim.

Üniversite ögrencisiyim.1.5 senemi verdiğim insan 3 ay önce terketti beni.Sebebi ise yok.Fazla ilgi bekliyormuşum,sadece baş ağrısı yapıyormuşum.Ugrasmak zorunda olduğu dertler varken ben üzerine gidiyormuşum.Ben hep aynıydım oysa.Ama geleceğe bu kadar söz verip bırakılmazdı.Hiç bir sorununu anlatmayıp bana anlamıyorsun deyip bırakılmazdı.
Çok üzüldüm çok adım attım.Oysa onun ilgisizliği,hakaretleri vardı.Kimseden duymadığım can acıtıcı sözleri vardı.Biliyorum doğru olan ayrılmaktı ama insan gönlüne söz geçiremiyor ki.O hakaret ettikçe hep Allah iyilerle karşılaştırsın seni dedim.Hep döner dediler.Pişman olur dediler görüyor okulda pişman olsa dayanamaz dönerdi.
Mutsuzum çünkü ahlaktan bihaber,sadık olmayan insanlar mutlular.Ben diyorum ki başımı kaldırıpta bakmadım kimseye.Ben neden mutlu olamadım?
Neden bitti demeye bile hakkım yoktu benim.Soruyordum neden? Diye.Bana sorgulama diyordu.Uzak dur dediğim kendine zarar veren kim varsa yanında şimdi.Görüyorum.Kendisine büyük yanlışlar yapmış adamla yanyana.Ben onun kılına zarar vermedim ama en kolay beni çıkardı gözünden.Simdi diyeceksiniz ki böyle bir çocuğa mı üzülüyorsun? Ben ona değil ben haketmediğime üzülüyorum.
Beni kırdığına pişman olsun istiyorum.Dönmesi için değil sadece yaptığı hataları görmesi için.
Biri hoşuma gitse vicdan azabı duyuyorum yada başkası olsa onda yaşadıklarımı nasıl yaşarım bi başkasında diyorum.Biliyorum ne büyük dertler var ama ben bir yolunu bulup devam edemiyorum.

1 haftadır gôrüyorum okulda.Aynı fakültedeyiz.Yoksaymaya çalışıyoruz gormemeye çalışıyoruz birbirimizi .Pişman olmadı ama.Onceden 5 dakika daha kal gitme diyen insan artık yokmuşum gibi davranıyor.
Sizce ne yapmam lazım.Tekrar olmaz.Ama ettiğinin ağırlığınü nasıl anlar?
Tabir-i caiz sizi bir mendil gibi fırlatıp atmış. Böyle bi oduna üzülmenize hiç değmez. Mesele sizin hakedip etmemeniz değil, peygamberler hak mı etmişti de onca acıya, ızdıraba maruz kaldılar. İyi insanlar daha çok belaya uğruyorlar. Bunların karşısında nasıl bir tavır sergilediğimiz önemli olan. Kesinlikle uğraşmayın o zibidiyle. Ne hali varsa görsün. Umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.

Ne yapmaliyim diyorsunuz, amacinizin tekrar bir araya gelmek olmadigin sadece yaptiginin agirligini anlamasini istediginizi soyluyorsunuz.

Ama cidd bir pismanlikla yeniden denemek istedigini soylese aksini iddia etseniz bile ona doneceginizden eminim.

Oysa ona donmek ne kadar kotu bir fikirse...

Ona yanlislarini anlatmak icin ne yapilabilecegine kafa yormak da o kadar kotu.

Bilincli ve bilincsiz hayatinizi ona endekslemissiniz.

Gezip tozuyorum haberi ona gider.

Eskiden boyleydim simdi soyle yapiyorum belki anlar.

Omrunuzun en guzel yillari size gore hayatinizn en agir faturasini kesen birine subliminal mesajlar vermekle mi gecsin?

Boyle mi unutacak boyle mi yeniden mutlu olacaksiniz?

Onca zaman onunla birlikte olarak hata yapmissiniz bir o kadar da onunla kafa yorarak harcayacaksiniz.

Su an onun izlerini silmiyor onu daha beter beyninize kaziyorsunuz.

Buraya da icinizi dokmeye gelmissiniz de icinizi onunla o kadar doldurmussunuz ki dokuldukce cogaliyor cocuk...

Bu tip hasarlardan kurtulmanin caresi zamandir.

Fakat siz zamani ileri degil tersine isletiyor ondan uzaklasirken ona dogru kosuyorsunuz.

Zihninize onu unutmasi icin izin verin artik...

Ne yapmaliyim diyorsunuz, amacinizin tekrar bir araya gelmek olmadigin sadece yaptiginin agirligini anlamasini istediginizi soyluyorsunuz.

Ama cidd bir pismanlikla yeniden denemek istedigini soylese aksini iddia etseniz bile ona doneceginizden eminim.

Oysa ona donmek ne kadar kotu bir fikirse...

Ona yanlislarini anlatmak icin ne yapilabilecegine kafa yormak da o kadar kotu.

Bilincli ve bilincsiz hayatinizi ona endekslemissiniz.

Gezip tozuyorum haberi ona gider.

Eskiden boyleydim simdi soyle yapiyorum belki anlar.

Omrunuzun en guzel yillari size gore hayatinizn en agir faturasini kesen birine subliminal mesajlar vermekle mi gecsin?

Boyle mi unutacak boyle mi yeniden mutlu olacaksiniz?

Onca zaman onunla birlikte olarak hata yapmissiniz bir o kadar da onunla kafa yorarak harcayacaksiniz.

Su an onun izlerini silmiyor onu daha beter beyninize kaziyorsunuz.

Buraya da icinizi dokmeye gelmissiniz de icinizi onunla o kadar doldurmussunuz ki dokuldukce cogaliyor cocuk...

Bu tip hasarlardan kurtulmanin caresi zamandir.

Fakat siz zamani ileri degil tersine isletiyor ondan uzaklasirken ona dogru kosuyorsunuz.

Zihninize onu unutmasi icin izin verin artik...

Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki donmek gibi bir düşüncem yok.Hatta istemediğim insanlarla yanyana görünce daha da soğudum ben böyle bir insanı mı sevmişim diyorum.Ben onun pişman olması için uğraşmıyorum ki olmasını beklerdim diyorum.Çünkü azıcık vicdanlı olan insan ben bunu yapmışım der pisman olur.
O görsün diye gezip tozmuyorum ama arkadaşları görüyor söylüyorlardır muhakkak.Yaşayamadığım şeyleri yaşıyorum.Özgür bırakıyorum kendimi. bunu onun için değil kendim için yapıyorum.
İlk zamanlar olsa belki inadına yapardım ama artık bunun için uğraşmak bile kendime haksızlık olur diye düşünüyorum.Dışardayken arkadaşım bi espri yapsa gülüyorum o orda yada değil önemsemiyorum.İllaki görüyor.
Ne yapmam gerek derken ben artık özlemek dahi istemiyorum.Daha fazla unutmak için ne yapmam gerek bunu arıyorum.

Evet dônmesini bekliyordum çünkü herkes illaki dönecek çok pişman olacak dedi.İster istemez bir beklenti içerisine girdim.Açıkcası bekliyordum dönüşünü.
Dediğim gibi dönmek için değil,yaptığını görmesi için bunun ağırlığını anlaması için pişman olsun istiyorum.

Tabir-i caiz sizi bir mendil gibi fırlatıp atmış. Böyle bi oduna üzülmenize hiç değmez. Mesele sizin hakedip etmemeniz değil, peygamberler hak mı etmişti de onca acıya, ızdıraba maruz kaldılar. İyi insanlar daha çok belaya uğruyorlar. Bunların karşısında nasıl bir tavır sergilediğimiz önemli olan. Kesinlikle uğraşmayın o zibidiyle. Ne hali varsa görsün. Umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.
Şuan görmüyorum,duymuyorum onu.Yanından geçip gidiyorum.Değmiyor çünkü.Başlarda güçsüzdüm ama artık gerçekten ugrasmıyorum. insallah hepimizin gönlüne göre verir Allah

tatlım tek çare var; zaman... o insan ve yaşadıkların hakkında ne kadar az konuşursan o kadar çabuk unutursun. okulda evinde arkadaşlarınla kesinlikle bu konuyu konuşma bak zamanla unutacaksın.
rabbim karşına inşallah evlenip mutlu olacağın insanı çıkarsın. ama şimdi derslerinize çalışın ve üniversite hayatınızı güzelce eğlenerek yaşayın o zamanlara tekrar dönülmüyor.
değmeyen bir insan için 2 dakikanı bile üzgün geçirmemelisin. dediğim gibi zaman en güzel ilaç.

Bende bunu kaldiramiyorum zaten.1,5 sene ben gozumun ici gibi baktim ona.Sonuç bu muydu? Ona gore ben onu mahvettim,bitirdim.Ona gore ben ona zarar verdim.Ne yaptim desem verecek cevabı bile yok

Çünkü öyle birşey yok. Bu da erkeklerin klasik taktiklerinden canım. Suçu suçla bastırmak. Eşimi birşeyden dolayı suçladığımda yada eleştirdiğimde hemen "sen de şöyle yaptın" diyor. Çocuk gibi yani. Halbuki aslı yok. İspatlandersin, ispatı yok. Öyle kabul ettim ben.

Çünkü öyle birşey yok. Bu da erkeklerin klasik taktiklerinden canım. Suçu suçla bastırmak. Eşimi birşeyden dolayı suçladığımda yada eleştirdiğimde hemen "sen de şöyle yaptın" diyor. Çocuk gibi yani. Halbuki aslı yok. İspatlandersin, ispatı yok. Öyle kabul ettim ben.
Benim artık kabullenebileceğim biri değildi son zamanlardaki davranışları ama seviyordum alttan alıyordum.Ne yaptım diyorum sorgulama yaşandı bitti diyor.Benim neden bittigini sormaya bile hakkımyoktu yani.

tatlım tek çare var; zaman... o insan ve yaşadıkların hakkında ne kadar az konuşursan o kadar çabuk unutursun. okulda evinde arkadaşlarınla kesinlikle bu konuyu konuşma bak zamanla unutacaksın.
rabbim karşına inşallah evlenip mutlu olacağın insanı çıkarsın. ama şimdi derslerinize çalışın ve üniversite hayatınızı güzelce eğlenerek yaşayın o zamanlara tekrar dönülmüyor.
değmeyen bir insan için 2 dakikanı bile üzgün geçirmemelisin. dediğim gibi zaman en güzel ilaç.
Okul başlamadan sürekli aklımdaydı.Çıkmıyordu.Okullar açılınca arkadaşlarımla vakit geçirince haliyle bir de dersler olunca aklıma gelmiyor.Görünce de kafamı çeviriyorum yokmuş gibi davranıyorum hatta.Ve böyle yapınca dediğiniz gibi daha az geliyor aklıma.

Sadece zamana ihtiyacın var derler , aslında geçen tek şey zamandır.. Umarım senin için böyle olmaz ve zamanla birlikte herşey gelir geçer..

Merhaba kk hanımları.
Ben buraya içimi dökmeye geldim.Varsa bir iki tesellinizi almaya geldim.

Üniversite ögrencisiyim.1.5 senemi verdiğim insan 3 ay önce terketti beni.Sebebi ise yok.Fazla ilgi bekliyormuşum,sadece baş ağrısı yapıyormuşum.Ugrasmak zorunda olduğu dertler varken ben üzerine gidiyormuşum.Ben hep aynıydım oysa.Ama geleceğe bu kadar söz verip bırakılmazdı.Hiç bir sorununu anlatmayıp bana anlamıyorsun deyip bırakılmazdı.
Çok üzüldüm çok adım attım.Oysa onun ilgisizliği,hakaretleri vardı.Kimseden duymadığım can acıtıcı sözleri vardı.Biliyorum doğru olan ayrılmaktı ama insan gönlüne söz geçiremiyor ki.O hakaret ettikçe hep Allah iyilerle karşılaştırsın seni dedim.Hep döner dediler.Pişman olur dediler görüyor okulda pişman olsa dayanamaz dönerdi.
Mutsuzum çünkü ahlaktan bihaber,sadık olmayan insanlar mutlular.Ben diyorum ki başımı kaldırıpta bakmadım kimseye.Ben neden mutlu olamadım?
Neden bitti demeye bile hakkım yoktu benim.Soruyordum neden? Diye.Bana sorgulama diyordu.Uzak dur dediğim kendine zarar veren kim varsa yanında şimdi.Görüyorum.Kendisine büyük yanlışlar yapmış adamla yanyana.Ben onun kılına zarar vermedim ama en kolay beni çıkardı gözünden.Simdi diyeceksiniz ki böyle bir çocuğa mı üzülüyorsun? Ben ona değil ben haketmediğime üzülüyorum.
Beni kırdığına pişman olsun istiyorum.Dönmesi için değil sadece yaptığı hataları görmesi için.
Biri hoşuma gitse vicdan azabı duyuyorum yada başkası olsa onda yaşadıklarımı nasıl yaşarım bi başkasında diyorum.Biliyorum ne büyük dertler var ama ben bir yolunu bulup devam edemiyorum.

1 haftadır gôrüyorum okulda.Aynı fakültedeyiz.Yoksaymaya çalışıyoruz gormemeye çalışıyoruz birbirimizi .Pişman olmadı ama.Onceden 5 dakika daha kal gitme diyen insan artık yokmuşum gibi davranıyor.
Sizce ne yapmam lazım.Tekrar olmaz.Ama ettiğinin ağırlığınü nasıl anlar?
Benzer şeyleri yaşıyorum neden neden diye arastirirken bi başkasının daha doğrusu baskalarinin olduğunu öğrendim .erkekler böyle işte o da sıkılmış başka heyecan arıyordur. Yapacağımiz tek şey unutmak çok acıyor ama unutmak iste

Back
X