Amin sağolasınAllah yardımcınız olsun. Çok gençsin. İnşallah iyi biriyle karşılaşırsın.
Görüştüğüm arkadaşlarım var biraz kafam dağılıyor sosyallestigimde ama inci gibi kabuguma çekildim aldığım yaralardan sonra.güzel dileklerin için tşklerCanim ya, cok yalniz kalmissin. Cok duygusalsin su an. Calismiyorsun sanirim. Arkadaslarin yok mu, en azindan gorustugun birileri? Bu sekilde ancak gorucu usulu biriyle evlenirsiniz, o da sansiniza kimbilir nasil biri cikar. En azindan aileniz yaninizdaymis, size destek cikmis. Bu yonden sanslisiniz. Sana teselli falan da vermek istemiyorum. Biliyorum boyle zamanlarda ise yaramiyor. Allah yardimcin olsun. Umarim seni cok seven biri cikar karsina.
Görüştüğüm arkadaşlarım var biraz kafam dağılıyor sosyallestigimde ama inci gibi kabuguma çekildim aldığım yaralardan sonra.güzel dileklerin için tşkler
Evet hazır hissediyorum daha doğrusu yalnızlıktan kurtulabilmek için hazır olduğuma inanıyorum gel gör ki ürkek bir serçeye dönüşmüşüm beni terk eden kocam bütün insanlara olan guvenimin kaybolmasına vesile olmuş o yüzdensen kendini ne zaman yeni bir ilişkiye hazır hissedersen herşey yeniden başlar
ama önce gerçekten hazır olman lazım
Çok teşekkür ederim yorumunuzdan dolayı amin inşallah ☺bence de arkadaşlar iyi gelir.. bol bol yürüyüş de yapın bu arada havalar da çok soğuk değil.. yürüyüş gerçekten insanı rahatlatıyor. sosyalleştikçe ve yeni ortamlara girdikçe birinin karşınıza çıkma olasılığı artar. bence çalışmıyorsanız bir işe girin evde pek durmayın. her karanlığın ardından mutlaka güneş doğar hiçbir şey sürekli değil, acılar üzüntüler de öyle.. umarım karşınıza sizi gerçekten çok sevecek, değer verecek biri çıkar ve çok mutlu olursunuz..
Teşekkür ederim inşallah karamsar düşünmekten kurtulurumArkadaşların, işin ve hobilerinle (kurslar) ilgilenen. .
Daha çok gençsin, hayat seni bekliyor. .
Karamsar olma ..tedavini devam et ..
Çok geçmiş olsun. .
Evet Allâh şahit buna hepsini anlattım ilaçların isimlerini bile söyledim eczaciydi sorun olarak gorecekse bu ilişki baslamasin dedim o da sorun olmadığını söyleyip ikna etti beni yani sorun yapmadigina yapmayqcagina ikna ettiEski eşinizle evlenmeden önce, ona duygu durum bozukluğunuzun olduğunu açık açık anlatarak, kendisini nelerin beklediğini, olası tabloları paylaştınız mı?
Evet Allâh şahit buna hepsini anlattım ilaçların isimlerini bile söyledim eczaciydi sorun olarak gorecekse bu ilişki baslamasin dedim o da sorun olmadığını söyleyip ikna etti beni yani sorun yapmadigina yapmayqcagina ikna etti
Allah razı olsun canim tşkler evliliğine huzur hastaliginada sifa versin rabbimAnladım. Aynı halden mustaribiz, ben de bipolarım. Sarsıcıdır, illa ki destek olacak birileri olmalı yanınızda. Her babayiğidin harcı değil bipolar kadını taşımak. Erken yol aldığı iyi olmuş, çıksın defolsun hayatından, en başında açık açık söylemişsin.
Daha kaç yaşındasın ki? İlla ki birileri olacak hayatında, bir sebep. Şu an taze, ama aşılamaz değil. Şıkır şıkır, fıkır fıkır günlerin olacak. Çünkü gecenin en karanlık olduğu anı şafak sökmeden az öncedir. Bak ben evliyim, 2 senedir... Şükür iyiyiz de.
Kocaman bir gönlün var tahmin edebiliyorum, çünkü bipolarların öyle olurSevemem dediğinde yine seversin, güvenemem dediğinde yine güvenirsin, yufkasın çünkü... Duanı et, bırak zaman yaralarını kapasın... Çıkar biri karşına. Allah dağına göre kar verir, merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?