İçimi dökmeye ihtiyacım var...

canım biliyor musun erkek arkadaşın da benim gibi hasta ben de eşime aynı onun gibi davranıyorum ben onun bayan versiyonuyum:44: hiç pişman olacağın birşey yapma erkek arkadaşın evlendikten sonra da her ne kadar değişeceğim dese de değişemeyecek ben kendimden biliyorum ben de eşimle sürekli kıskançlık yüzünden tartışıyorum ona sürekli sorular soruyorum arıyorum güvenemiyorum eşim de senin gibi davranıyo aynı senin dediğin gibi cevaplar veriyo biz fazla nişanlı da kalamdık bu gerçekler gün yüzüne çıkmamıştı şimdi çok pişman bilseydim senin kıskanç olduğunu evlenmezdim diyo bende bazen tamam bir daha daha anlayışlı olacağım diyorum ama hastalık olduğu için insan kendisine hakim olamıyo malesef ileride sizde sürekli tartışacağınıza baştan doğru adımlar atın bu benden sana abla tavsiyesi:34:

canım biliyor musun erkek arkadaşın da benim gibi hasta ben de eşime aynı onun gibi davranıyorum ben onun bayan versiyonuyum:44: hiç pişman olacağın birşey yapma erkek arkadaşın evlendikten sonra da her ne kadar değişeceğim dese de değişemeyecek ben kendimden biliyorum ben de eşimle sürekli kıskançlık yüzünden tartışıyorum ona sürekli sorular soruyorum arıyorum güvenemiyorum eşim de senin gibi davranıyo aynı senin dediğin gibi cevaplar veriyo biz fazla nişanlı da kalamdık bu gerçekler gün yüzüne çıkmamıştı şimdi çok pişman bilseydim senin kıskanç olduğunu evlenmezdim diyo bende bazen tamam bir daha daha anlayışlı olacağım diyorum ama hastalık olduğu için insan kendisine hakim olamıyo malesef ileride sizde sürekli tartışacağınıza baştan doğru adımlar atın bu benden sana abla tavsiyesi:34:

bugüne kadar başka olumsuz bi özelliği olmadığı için,bana değer verdiği için bekledim.Onun değişeceğine inandım hep ama.Ne zaman bu konuyu açsam değişmeye çalışıyorum,sen görmüyosun,bu bir anda olucak bişey değil zamana ihtiyacım var gibi şeyler söylüyo.Değişmek istediğini ben de biliyorum ama somut şeyler yapamıyo.İkimize de daha fazla zehir olmadan bi sonuca bağlansın istiyorum artık.
Bayramdan sonra konuşmaya karar verdim.
Çok teşekkür ederim tavsiyen için ablacım...

bugüne kadar başka olumsuz bi özelliği olmadığı için,bana değer verdiği için bekledim.Onun değişeceğine inandım hep ama.Ne zaman bu konuyu açsam değişmeye çalışıyorum,sen görmüyosun,bu bir anda olucak bişey değil zamana ihtiyacım var gibi şeyler söylüyo.Değişmek istediğini ben de biliyorum ama somut şeyler yapamıyo.İkimize de daha fazla zehir olmadan bi sonuca bağlansın istiyorum artık.
Bayramdan sonra konuşmaya karar verdim.
Çok teşekkür ederim tavsiyen için ablacım...

rica ederim canım valla bu erkek arkadaşının kıskançlığı aynı ben onu çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı sen o da bana senin söylediğin sebeplerden dolayı bağlı ama her gün kıskançlık yüzünden kavga çekilmiyo ben bile yoruldum ben de çok değişeceğimi söylüyorum özürler diliyorum ama somut olarak birşey yapmıyorum bu insanın dilinde oluyor ama elinde olmuyor sonra ben kıskanç eşim anlayışsız oluyor ileride de sen anlayışsız o kıskanç olacak birbirinize bu yüzden bir sürü hakaret edeceksiniz daha ileride karşına kimler çıkacak mutlu huzurlu bir evlilik hayatı yaşamak varken neden ikiniz yıpranasınız neden ilişkiniz yıpransın ki benim anlattıklarımı iyi düşün canım ve ona göre karar ver derim ben:26:

rica ederim canım valla bu erkek arkadaşının kıskançlığı aynı ben onu çok iyi anlıyorum benim eşimde aynı sen o da bana senin söylediğin sebeplerden dolayı bağlı ama her gün kıskançlık yüzünden kavga çekilmiyo ben bile yoruldum ben de çok değişeceğimi söylüyorum özürler diliyorum ama somut olarak birşey yapmıyorum bu insanın dilinde oluyor ama elinde olmuyor sonra ben kıskanç eşim anlayışsız oluyor ileride de sen anlayışsız o kıskanç olacak birbirinize bu yüzden bir sürü hakaret edeceksiniz daha ileride karşına kimler çıkacak mutlu huzurlu bir evlilik hayatı yaşamak varken neden ikiniz yıpranasınız neden ilişkiniz yıpransın ki benim anlattıklarımı iyi düşün canım ve ona göre karar ver derim ben:26:

evet ben nişanlı değilim evli değilim,ayrılmak bi sözüme bakar yolun başında olduğum için şanslıyım,evliyken daha zor olmalı
size de mutluluklar dilerim inşallah sorunlarınızı halledersiniz eşinle:71:

Aslında bi nev, benimde öyle bi sevgilim vardı denilebilir.Şu 2 gündür küstük konuşmuoruz.Çok kıskanç ve bütün hayatımı yönlendirmeye çalışıyor.Ama ilk zamanlardaki gibi sıkmıyor beni bizim başka durumlar da olduğu için ayrılmak istediğimi söyledim ona.Senin de ruh halini çok iyi anlayabiliyorum ileride sende kalıcı hasara yol açabilir.Aslında ne yapman gerekeni bilmiyorum.Ayrıl desem o kadar uzun zamanı paylaşmışsınız sende çok boşluk oluşturabilir.O yüzden bende tam olarak bilemiyorum.Kelin merhemi olsa misali...Kalbinden geçenlerle hareket etme ama mantığını da kullan..

Yasin daha cok kucuk.evliligi dusunme.icinden geldigi gibi yasa.abartmadan tabi:)
5 10 sene sonra guzel bi ani olarak kalacak buyuk ihtimalle:)

Tabiki evlilği düşünmüyorum ama 2 yıl gibi uzun bi süre olunca insan ister istemez kendini hayal kurarken buluyo:)
Büyük ihtimalle öyle olucak ve geriye dönüp baktığımda neler için üzülmüşüm diyeceğim
Kader kısmet her şey...

Aslında bi nev, benimde öyle bi sevgilim vardı denilebilir.Şu 2 gündür küstük konuşmuoruz.Çok kıskanç ve bütün hayatımı yönlendirmeye çalışıyor.Ama ilk zamanlardaki gibi sıkmıyor beni bizim başka durumlar da olduğu için ayrılmak istediğimi söyledim ona.Senin de ruh halini çok iyi anlayabiliyorum ileride sende kalıcı hasara yol açabilir.Aslında ne yapman gerekeni bilmiyorum.Ayrıl desem o kadar uzun zamanı paylaşmışsınız sende çok boşluk oluşturabilir.O yüzden bende tam olarak bilemiyorum.Kelin merhemi olsa misali...Kalbinden geçenlerle hareket etme ama mantığını da kullan..

Evet gerçekten 2 saat konuşmasak boşlukta hissediyorum.Şu günlerde staj yapıyo mesela ve nerdeyse hiç konuşamıyoruz akşama kadar.Ben nasıl özlüyorum nasıl sıkılıyorum anlatamam.O benim hayatımda çok büyük bi yeri kaplıyo.O olmadığında büyük bi boşluk...
Kafam karışık.Bayram geliyo,biz bayramda yurtdışında olucaz.Ve ben her şeyi bitirip çekip gidemem.O buralarda tekbaşına kafayı yer eminim.Bayramdan sonra konuşmayı düşünüyodum.Ama dün gece öyle şeyler oldu ki.Yani bilmiyorum..Öyle üzerime titriyo ki.Gözlerime bakarken öyle masum öyle sıcak ki...Onun varlığını bilmek kendimi güvende hissettiriyo.Dün gece bi kez daha anladım beni ne kadar sevdiğini.Ve benim de onu...
Zamana mı bırakmalıyım bilmiyorum...Sağlıklı düşünemiyorum.
Mukadderat deyip susuyorum şuan sadece...

offfff içim şişti, böyle erkekleri ne diye elinizde tutarsınız, ne diye kendinize işkence yaparsınız anlamıyorum,
hastalık derecesinde kıskanç erkeklere hiç tahammulum yok, sizler nasıl katlanıyorsunuz aklım almıyor, kendinize acıyın yaaa

bu topiği açan kardesime...
ben birkaç seye değinmek istiyorum umarım değerlendirmeye alırsın...
ben de senin yaslarındaydım işte lise sondayken...(aradan nerdeyse 8 sene gecmiş bile)
bir çift gozun buyusune kapıldım ama platonik... o ne derse yapar onun kalbini kırmamak için elimden geleni yapardım hatta onun aleyhine konusanlara karsı onu savunurdum... Goz goze gelirdik devamlı ve ben onun da bnimle aynı hislerde oldugunu dusunup sevgimi buyuttum içimde... bir gün... hislerimi ögrendiğinde alay etti hor gordu... ne kadar buyuk bir hayal ve gonul kırıklıgı yasadım anlatamam...
her yasanan olay iyi ya da kotu insanı olgunlastırıyor anladıgım kadarıyla da seni bu ilişki fazlasıyla olgunlaştırmıs..
Erkek arkadasına gelince, ileride vicdan azabı yasamaman için ayrılmadan once bence beraber bir uzman destegi alın, senin akıl saglıgın yerinde gibi hissettim yanlış anlama onun için ama beraber gidiyormus gbi ona destek olman için sen de git... ve uzmanla birebir gorusup derdini, ilişkiden dolayı artık yıprandığını ve bitirmek istediğini anlat ve bunu bir profesyonel eşliğinde yapman sevgilini daha az yaralar. O yasadıklarının dogrultusunda boyle kıskanc ve takıntılı bir karaktere sahip olmuş anladıgım kadarıyla ve sana olan baglılığı sevgi oldugu kadar biraz da saplantı, baglanma ihtiyacı hissediyor ve bu pozisyondaki kişi de sensin. Sen de seviyorsun mutlaka ama sende de birazz fazla baglılık soz konusu, 2 yıldır devamlı beraberliğin sonucu bence...
senin yazdıklarına ahh bunun yası kucuk diye bakmadım ama ilişkinz tam da ergenliğin tavan yaptıgı bir donemde baslamış ve duygularının bu kadar yogun olması da ondan diye dusunuyorum.
Bir erkek için hatta herhangi bir insan için bile hayatını karartmaya en guzel yaslarını zamana harcatmaya degmez ablacım... Universiteye mutlaka git, sosyal bir cevren olsun, kıyafetlerini de hem zevkine gore hem de bulundugun topluma gore dusunerek sec kendini ne cok sal ne de cok sık ortasını bulmaya calış ama sen istediğini yap baskasının egemenliğinde ne kadar yasanabilir ki...
Hepimiz mutlulugu arıyoruz bu hayatta ve senin bu kişiyle hayatını mutlu geçiremeyeceğini dusunuyorum sahsen tabii hayat senin ve hayatının kararlarını yalnız sen verebilirsin
bu guzel hayatı, dogru insanlarla dogru sekilde saglıkla yasamanı temenni ediyorum, sevgisiz yasanmaz hep sev insanı dogayı hayvanları ama hep sev...
sevgiyle kal....

canım benim sevgilim de ilişkimizin ilk yıllarında hasta gibiydi, her şeyi kısıtlıyodu, ben de yeri geliyodu tamam diyodum, yeri geliyodu çekip gitmeye çalışıyodum; ama olmuyodu.. bu böyle 1 yıl sürdü. sonra ben o 1 yıl yaşadıklarımı anlatan sayfalarca duygularımı düşüncelerimi yazdım. onu kitap haline çevirdim ve ona hediye ettim. yazarak duygularımı daha iyi ifade ediyodum, biz de defalarca konuşmuştuk tek sorunumuz kıskançlıktı ama çözemiyoduk. sonra o gece o yazdıklarımı sabaha kadar okumuş ve ağlamış. çok pişman olmuş, utanmış kendinden.. küçüklüğüme ver dedi, bu benim için sadece bi dönemdi ve geçti artık kendimi daha olgun hissediyorum dedi, defalarca özür diledi. biz de o zamanlar lise 3 teydik, gerçekten küçüktük..ikimiz de aynı yaştayız. ben cıvıl cıvıl elbiselerimle gezmek isteyen kız, o ergenlikten çıkamamış, karşı cinsi kendinin malı gibi görüp onun hayatını yöneten, kısıtlayan bir erkek..
o günden sonra da bi daha bizim aramızda kıskançlığın konusu açılmadı. sancılı bi dönemdi ama üstesinden geldik. bu konuda artık daha olgun. bana elbiseler, etekler, makyaj malzemeleri alıyo.. ilişkimizin ilk yılında bunlar benim için hayaldi. herkes değişmez, ömür boyu böyle olur diyodu. fakat 5 yıldır hiçbir kısıtlama yok hayatımda, zaten değişmedi ki. bu bi değişim değil. o sadece kendi asıl kişiliğini o gece buldu. bi çeşit bocalama dönemindeydi ve doğru yolu seçti, oradan da ilerlemeye devam ediyor. umarım siz de atlatırsınız canım.

Back
X