- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
Nerden baslasam ne kadar yoruldugumdan yildigimdan mi?bezdigimden mi?daha once de konu acmistim. Esimle aram duzeldi.ama dertlerim bir turlu bitmiyor. Hersey gecen pazartesi sabah 9da esimin beni aramasiyla basladi. Sesi endiseliydi. Esim cok ortakli bir firmada muhendis. Ortaklarindan biri geliyor ama bu adamla esimin daha once herhangi bir husumeti yok. Islerle ilgili sıkıntı oldugunu neden boyle oldugunu soruyor.esim de biz de simdi onu konusuyorduk ama benim sorumlulugumda degil diyor. Adam basliyor kufur etmeye sizin yapacaginiz isi diye ve esime iki yumruk atiyor ve kufur ediyor. O sirada odada esimin personelleri var ve sahitler. Adam 60 yasinda sonucta esim hicbir karsilik vermiyor. Aradi beni direkt rapor almasini ve sikayetci olmasini söyledim. Is akdinin hakli sebeple feshi tabi. Bu sirada diger ortaklara söylüyor onlar da saygisizca umursamiyor basta. Neyse darp raporu ve sikayetci oluyor. Allahtan ki sahitler yan cizmiyor. Ifadeleri aynen veriyorlar. Sonra patrona gidiyor is akdimin feshini istiyorum diyor. O da durumun ciddiyetine variyor ve gitmemesi icin ozur diliyor. Ben bu surecte esimin hep yanindaydim. Haklarini al cik gururunu kurtar dedim. Sonucta yardimcilarinin yaninda rencide edilmisti ve adama karsilik verse basimiz belaya girebilirdi. Neyse simdi esim tekrar is gorusmelerine baslayacak. Ama bir yandan da kpssye hazirlanmak istiyor. Dolayisiyla issizlik maasiyla gecinicez. Ben calisiyorum ama son birkac aydir ekonomik nedenlerden maaslarimiz gecikmeli odeniyor. Borcumuz yok cok sukur ama kiradayim cocuk istiyorduk bunun icin tup bebek dediler. Zaten o kadar stresliyim ki olmaz. Aslinda bir yandan esime boşver kpssyi benim de maaslar gec yatiyor sıkıntıya girmeyelim calis demek istiyorum. Ama sonra kiyamiyorum cunku cumartesi dahil tam gun calisiyor uretim sektorunde. 6 ay calissa iyi bir puan alabilir. Ama bir yandan cocuk istiyorum tup bebek cok pahali. Karsilayamam bu durumda. Ne yapmam gerekiyor yaa